Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Policininkų Memas

Tadis_Paris

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, šiandien noriu papasakoti jums linksmą istoriją.

Tai va šiandien mes keli draugeliai ( Lauris_Varskyte, Tony_Santoz, Bevardiz_Raidas ir aš) Sumastėme pasilinksminti ir pabėgioti nuo policijos. Tai "užsirovėme" ant vieno policininko ir jis mus pradėjo gaudyti ir mes visi linksmi šaudėme ir juokėmės važiuodami nuo policininko. Tuomet policininkas sugalvojo pasikviesti pagalbos ir pasikvietė savo bendradarbių, kad padėtų mus pagauti. Mes pamatę kad policininkas parvaro su visa "šaika" pradėjom per intensyviai šaudyti kol vos nesibaigė kulkos ir tiesiog nuo jų važiavome. Tuomet Mumis visus pradėjo sekti su komanda /sekti ir mes sugalvojome važiuoti ant everesto, kad musų nepagautų ir būtų daugiau nuotykių. Mes ant everesto užvažiavome ir laukėme... Laukiame... Vis dar laukiame... Ir po kokių 5minučių jie atvažiavo, pradėjo šaudyti su M4 ginklu. mes griuvome nuo everesto su masina ir Gavau aš (Tadis_Paris) Kick už Teleport, Po 1min prisijungęs as atsiradau ore ir miriau nukritęs nuo kalno. 

Ir dabar linksmiausia dalis skirta @Martin_Gossard ir @Žemaitis_Žmogus :D, Tai gi miręs atsiradau Ligoninėje ir ten atėjęs Martin_Gossard suėmė mane, tada pasakiau, kad negalima rakinti Ligoninėje ir jis mane bando tikinti, kad galima. Tuomet uždėjo starus ir išvedė mane iš ligoninės kur laukė du policininkai  ( Naujokai) kurie vežė mane į kalėjimą. Tuomet jiems pasakiau, kad Martin_Gossard gaus papeikimą. Tuomet jie sako https://imgur.com/a/U1dOO9u ir aš dėl to pradėjau labai juoktis ir sakau, kad esu šiame darbe dirbęs ir taip negalime daryti, sakau ar jūs kvaili ar tik apsimetat? Ir man atsakė.. https://imgur.com/ieecfXd. Tuom ir baigėsi ši istorija apie kvailus policininkus. Todėl noriu pasakyti tau @Žemaitis_Žmogus, kad darytum sunkesnes apklausas, jei tokias darai, ir neimti tokių žmonių į darbą.

GEROS DIENOS.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kas tau dar neaišku?

11. Pareigūnui draudžiama rakinti nusikaltėlį ligoninėje (Išimtis, jei nusikaltėlis į ligoninę įbėga tyčia/ nusiskandino bandydamas pabėgti nuo teisėsaugos arba teisėsauga jį nuvošė. 

Tu betkokiu atvėju būtum miręs per mus. Nes mašina sprogo.  + Tavo įrodymuose matosi kaip tu miręs guli ant žemės miręs.

EDIT : Rašydamas šią temą rodai savo žemą IQ lygį. Pats, kaip ir Raidas minėjo PD dirbai tik savaitę. PD dirbau virš mėnesio ir taisykles žinau, geriau nei tu. Tad tavo neiginys, kad rakinti hp negalima jei miršta yra klaidingas. Siūlau pasiskaityti PD taisykles, konstituciją ir įtarimų informaciją, kad poto nerašytum papeikimų, kad gavai įtarimą, nes laikei mašiną ant žvejybos tilto. :)

 

 

Redaguota Martin_Gossard

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Hi! Nenoriu veltis į tokius dalykus tačiau.. Rakinti galima ligoninėje kaip ir pats Martin'as sakė ir pacitavo taisyklę, kuri įrodo, jog galima rakinti ligoninėje. Kai gaudė jis tavę, gavai „kick'ą“, nors ir taip būtum miręs. Todėl visada galima buvo rakinti ligoninėje kai mirdavo, tyčia įbėgdavo ir panašiose situacijose. Pas visus direktorius taip buvo, so.. Tokius dalykus geriau papeikimose rašyk, kaip ir pats padariai.. Bye.

Redaguota Nedaz Nedaz
EDIT.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.