Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Ilgai laukti mechanikų ir taksi firmų vadovai jau čia

Edvis Gaming

Rekomenduojamas pranešimas

Mechanikų atrankoje sulaukiau ne itin didelio skaičiaus kandidatų, tad ir dėl tinkamų asmenų į šias pareigas teko pasukti galvą, pasiknaisioti prie jų praeities. Mechanikų rinkimuose teko išvysti senbuvių ir net asmenų, turinčių patirties direktoriavimo srityje.


Nedo (Nedaz_Nedaz) anketa viena iš stipriausių ir labiausiai atitikusių reikalavimus, tačiau šiuo metu laikausi tos nuomonės, kad tau, Nedai, derėtų dar šiek tiek pailsėti nuo medikų direktoriavimo ir sekančiuose rinkimuose su nauja motyvacijos ir idėjų banga bandyti siekti naujų pareigų.

Savo kandidatūrą taip pat pateikė daugeliui jau žinomas asmuo - Manfredas (Jeff_Boyka). Neišsiplečiant pasikartosiu, jog pirmiausia siūlyčiau išbandyti save pavaduotojo pareigose, kur tektų paplušėti norint išsklaidyti mano abejones dėl tavęs, kaip tinkamo asmens direktoriaus kėdei, nes šiuo momentu, deja, tavęs kaip potencialaus vadovo neįsivaizduoju.

Asmuo, kurio anketą tikiuosi matau ne paskutinį kartą šioje srityje ir matau gana nemažą potencialą tavyje - Eimantas (West_Garning). Laiškas ir jame išdėstytos mintys man patiko, taip pat noriu pagirti, jog tavo aprašoma direktoriavimo ir su tuo susijusių kitų dalykų ideologija atitinka realybę, kas tikėtina, jog ateityje kažkas iš tavęs gausis, o dabar svarbiausia nenuleisti rankų bei mėginti ateityje siekti dabar užsibrėžtų tikslų.

Kaip ir pats Augustas (Cornall_Worden) rašė, spėjo dar įšokti į atrankos traukinį, tačiau jo laišką nutariau aptarti ir aprašyti kartu su į taksi atranką kandidatavusio Nerijaus (Onyx_Smoker) laišku, nes mano nuomonė yra vienoda ir pritaikoma jums abiems. Jūsų anketos atitiko mano pagrindinius išsikeltus reikalavimus, skaityti nebuvo sunku, viskas nuosekliai ir protingai parašyta. Džiaugiuosi, jog nebijot bandyti ir siekti kažko naujo, na, šiuo atveju - direktoriaus pareigų. Vienintelis ir didžiausias klaustukas, kuris kilo svarstant jūsų abiejų kandidatūras, tai pernelyg didelis ir besaikis juokavimas nelaiku ir ne vietoje, dažnas visiško rimtumo nebuvimas, kas įsivaizduoju, tiek tavo, Nerijau ir tiek tavo, Augustai firmai nebūtų į naudą ir galimai ją paverstų "memų irštva", o to tikrai nenorėčiau. Patarimas jums, norėdami pasiekti rimtesnių pareigų stenkitės šiek tiek elgtis rimčiau. Žinoma, prieš juokus ir linksmybes nesu ir nebūsiu prieš, tačiau kaip ir minėjau, visa tai turi neperžengti proto ribų.

Sekantis asmuo, kuris pateikė savo laišką į mechanikų firmos vadovo postą - Edvardas (Malacy_Edwa). Šis vaikinukas pildo pirmą savo anketą į tokias pareigas, tačiau galiu teigti, jog pranoko net daugumą tų, kurie pildo jau begalę kartų. Kalbant apie laišką - skaityti nebuvo sunku, mintys bei sakiniai gražiai ir deramai pateiktos. Prikibti norėčiau tik prie šiek tiek mažos apimties pastraipų tam tikrose vietose, kur išsiplėsti tikrai buvo galima ir tai nebūtų pakenkę. Tačiau kaip ir minėjau, pildai pirmą kartą, tad tai yra pateisinama. Šiek tiek nepatiko tai, jog tave teko išvysti tarp ban'ą gavusių asmenų, žinoma, tai nėra tragedija ir pati situacija man žinoma, tad ši priežastis pernelyg stipriai kojos tau nepakišo ir svarbu, jog gebi suvokti bei pripažinti savo klaidą iš kurių mokomasi. Pateikei keletą idėjų, kurios atrodo logiškos, bei turėtų pasiteisinti pačioje firmoje. Geriau pateikti porą logiškų, apgalvotų idėjų, nei prikurti jų dešimtis ir nei vienos nepanaudoti. Su laiku direktoriaujant dažniausiai idėjos tiesiog gimsta netikėčiausiu laiku, nesukant pernelyg galvos apie tai. Iš šono atrodai mąstantis, jaučiantis atsakomybę, atsakintis už savo veiksmus ir paprastas, savęs pernelyg neišsikeliantis į aukštumas asmuo, kas turėtų tau praversti einant šias pareigas. Sėkmės vadovo kėdėje, Edvardai!

 

Taksi atrankoje situacija šiek tiek geresnė, pildė didesnis kiekis žmonių, na ir laiškai nebuvo pateikti baisiai prastai, nes paminėti ir trumpai aprašyti nusprendžiau visus tuos, kurie pildė. Konkrečiai kalbant, stipresnes kandidatūras pateikė Emilisvn_Samp, Ben_Wayne, Martin_Gossard, Fresh_Candy, ir Onyx_Smoker. Visi šie asmenys turi potencialo tapti neutralios firmos vadovais ateityje, tačiau kaip ir žinome, šį kartą išrinkti galiu tik vieną.

Emilio (Emilisvn_Samp) anketoje neradau prie ko ypatingai prikibti, visko užtenka, visas laiškas pateiktas proporcingai, tačiau vienintelis niuansas - atstovaudamas pervežėjų firmos pavaduotojo pareigas, tikiu, jog galėjai iš savęs išspausti žymiai daugiau nei kad išspaudei, kildavo problemos su aktyvumu, dažnai dingdavai kaip į vandenį, o to einant direktoriaus pareigas neturėtų būti. Šį kartą nusprendžiau, jog šansą pasireikšti skirsiu kitam asmeniui.

Luko (Ben_Wayne) laiške pasigedau šiek tiek išsamumo, šiokio tokio išsiplėtimo ties tam tikrais punktais, kurie buvo gan aktualūs, tačiau laiškas atitiko mano pagrindinius išsikeltus reikalavimus. Tačiau prie ko norėčiau prikibti, tai tavo nepastovus elgesys, šiokie tokie išsišokimai ar mėtomos replikos tam tikrose situacijose, kas kelia man abejones, ar visa tai nesukeltų problemų bei sunkumų tau esant vadovo poste. Patarimas nuo manęs tau - stenkis šiek tiek nebijoti išsamiau ir išplėsčiau aprašyti tam tikrus dalykus laiške ir bandyti tramdyti savo nepastovų elgesį, ne tik serveryje, bet ir forume.

Laurynas (Fresh_Candy) savo itin stiprų laišką pateikė paskutinę rinkimų dieną. Ar tai nulėmė didelis darbo įdėjimas į laišką ar dvejojimas bei neapsisprendimas, žinai tik tu, o man lieka tik spėlioti. Pats laiškas kaip ir minėjau pateiktas puikiai, tiek turinio ir estetikos atžvilgiu. Stengeisi paminėti viską kuo detaliau ir išsamiau, o tai padaryti tau ir pavyko. Serveryje esi gan aktyvus, tai pastebėti teko ir tau esant taksi firmos pavaduotoju ir tai yra gana didelis pliusas tau, tačiau, žinant kokį incidentą buvai patyręs, o galbūt derėtų sakyti, ėmeisi drastiškų priemonių kelti ridą vykstant DP'u ir dar einant pavaduotojo pareigas taip elgtis..? Vien šis įvykis privertė mane sunerimti, ar vėl kažkas panašaus kažkada neįvyks iš tavo paties perspektyvos. Tai nėra didžiausia tragedija, tačiau prireiks laiko, kol ši mano nuomonė bei abejonės dėl šių dalykų išblės. Rizikuoti tavimi, Laurynai, šį kartą susilaikysiu ir nusprendžiau šias pareigas suteikti kitam asmeniui, kuris tikiuosi neprivers manęs nusivilti ir keisti nuomonės.

Na, priėjau mano manymu šiuose rinkimuose potencialiausią ir to labiausiai vertą kandidatą - Martyną (Martin_Gossard). Laišką Martynas pateikė tikrai išsamų ir ilgą, tačiau ne per ilgą, nes skaityti buvo malonu, nepabodo, mintys ir sakiniai išdėstyti tvarkingai bei rišliai. Labai patiko laiške pateiktos mintys ir ideologijos apie direktoriavimą, tam tikrų pareigybių ir darbų atlikimą, gebėjimą pačiam save analizuoti ir ateityje daromas klaidas taisyti, skiri kur yra kritika, patarimai, jais stengiesi vadovautis. Vien iš šių įžvelgtų charakterio savybių spėjau susidaryti teigiamą nuomonę apie tave bei tavyje įžvelgti potencialo. Taip pat aprašei keletą idėjų, kelios iš jų pasirodė šiek tiek ne iki galo užbaigtos ir nelogiškos, arba tiesiog tai paprasčiausias jų ne pilnas aprašymas, todėl jų esmės nelabai ir supratau. Visgi, nepamirškime, jog tai yra taksiukai ir unikalumu trykštančių idėjų sugalvoti itin sudėtinga. Kiek teko domėtis tavimi bei tavo elgesiu, neradau prie ko kaip ir prikibti, esi santūrus ir draugiškas, nesi įsivėlęs į jokias blogybes ko tikiuosi ir neteks išvysti. Šiuose vandenyse esi naujas veidas, tad visada laikausi šios nuomonės, jog pirmas savo pareigas pradėti puikiai tinka taksi firma, su kuo ir sveikinu, Martynai!
 

Naujasis Mechanikų firmos direktorius - Malacy_Edwa.
Naujasis Taksi firmos direktorius - Martin_Gossard.


Didžiulį ačiū tariu Dovydui_Weed ir Tony_Express'ui už puikiai prižiūrėtas laikinas firmas!
 

Redaguota Edvis Gaming

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.