Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kritinė serverio klaida [ABUSE POSSIBLE]

Deividas Meškinis

Rekomenduojamas pranešimas

PRANEŠIMAS APIE SERVERIO KLAIDĄ,
(2015.01.24)

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Meskinis
• Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?: Sveiki, taigi ši klaida turi būti sutvarkyta kuo greičiau ! Taip pat man derėtų susisiekti asmeniškai dėl šios klaidos su serverio savininkais, visgi man yra įdomu kaip greitai bus sutvarkoma ši klaida ar tiesiog bus žiūrima kaip į : „jei tai darysi - ban“.

Ar kada nors svajojote turėdami įtarimo lygį pravažiuoti pro radarą ir negauti įspėjimo ant vairuotojo pažymėjimo ? O ir tas perlaikymas. Dieve tu mano. Well say no more.

Esu tas asmuo kuriam patinka žaisti paslepiant keleta dalykų su /slepti komanda. Tačiau išjungus įtarimo lygio skiltį prasideda visa magija. Jeigu NUŽUDĖTE žmogų (ar gavote įtarimo) IŠJUNGUS (per /slepti) įtarimo lentelę, jūs GALITE pravažiuoti pro serverio radarus negavę įspėjimo. O įjungus tą lentelę matome, kad turime 0 įtarimo. Jeigu nieko nesupratote klipas apačioje. @Rebeka @Rokas @Mantas @Aivaras


• Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą : Kadangi neturiu galimybės redaguoti video taupant laiką žiūrėkite video šiais intervalais : 00:00 iki 00:20; nuo 01:00 iki pabaigos

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai nėra klaida. Iš kodo pusės padaryta, jog matuokliai neveiktų TAXI firmai dėl iškvietimų priėmimo efektyvumo didinimo (kad negautų baudų skubant į iškvietimą). Vienintelė klaida, kuri yra užfiksuota tai įtarimo „textDraw“ neatnaujinimas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.