Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Papeikiu Policijos departamento direktorių Zemaitis_Zmogus

Phd_Red

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Phd_Red
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Zemaitis_Zmogus
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos deparamentui
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Taigi as ji peikiu uz tai nes jis mane ismetete is darbo uz saudyma i civilius. Nors as i civili Šoviau tik del to nes norejo uzsideti surakinta asmeni ant stogo. tuo tarpu Zemaitis mano ismetimo diena nusove civili del to kad pavadino ji l**** kaip jis sake . nors Zemaitis turetu deti jam staru uz izeidinejima arba susisiekti su admin zidejais kad detu mute.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: ismetineja is darbo uz tai ka pats daro uz akiu.
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : irodimu neturiu nes tai tai vyko tem speak programoje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, tu buvai išmestas nes šaudei į žaidėjus be priežasties ir už rakinimą žaidėjo mirties būsenoj. Šaudai į kito mašiną, po to tavo įrodymuose kai surakintas nusikaltelis atsidūrė vandenyje tu pradėjei šaudyti ir šaudei į kitą žaidėją kuris buvo prie pat ir jį nušovei. Kai liepiai nusikalteliui plaukti iki žemės jį paleidai ir kai jis pasiemė dviratį tu vėl pradėjei į jį šaudyti nors šaudymui į dviratininką turi būti stabdymas. Už visas šias situacijas ir pažeidimus nusprendžiau tave tiesiog išmesti iš darbo vietoj to, kad mėtyti tuos 3 įspėjimus. Dėl to kad aš nušoviau kažkokį civilį nes mane įžeidė nežinau ar aš tiesiog neatsimenu šios situacijos ar tu čia tiesiog ją išsigalvoji. 

 

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktorius pasielgė teisingai, jog buvai išmestas iš Policijos Departamento, nes kiek teko pažiūrėti tavo, Red'ai, įrodymus į tau parašytą darbo papeikimą, šis darbas visiškai ne tau ir tu jame absoliučiai nesiorientuoji. Policijos darbas reikalauja šiokių tokių pastangų, suvokimo ką šiame darbe reikia atlikti, o pas tave kolkas to nesimato. Direktoriaus pareiga yra ne tik daryti atrankas ir jų metu priimti į firmą nekvalifikuotus asmenis ant „masės grobimams“ ir tai jau ne pirmas kartas. Jei jau ir nusprendi tokį žaidėją priimti, reikia skirti daug laiko ir pastangų jį kvalifikuojant ir mokant šio darbo pagrindų.
Pastaruoju metu atsiranda per daug smulkių nusiskundimų ir gan neprofesionalių sprendimų iš tavo pusės ir tikiuosi, jog šis įspėjimas tau bus spyris judėti į priekį ir atsakingiau į viską žiūrėti.

Direktorius įspėjamas 1 įspėjimu už atmestiną požiūrį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.