Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Helovinas dar tik prasidėjo! +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimu per 4 dienas.

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Juokas ima iš tų kurie,dabar prades rašineti ,,Hebra daugiau jokiu hack/cheats ir pns nes norim raktu dalybu". Šitas pasakymas vapše užmuša. Juk ne tame esme...!!!! Didelis žaideju skaičius serveryje butu kaškas tokio ko tikrai labai reikia.Man asmeniškai serveryje(GreenSide) žaisti butu tikrai smagiau,manau ir patiems savininkams butu didelis pasidižiavimas savo serveriu.

Manau didelis žaideju skaičius yra žymiai puikiau negu,eventas/raktu dalybos. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Maladec Rokai. Mum rūpi kur mes žaidžiame ir tikrai nenorim daugelis žaisti su čyteriais. Kiekvienas turim galimybę keistis, bet ne visi ja pasinaudojam. Taigi manau laikas nustoti naudoti progtamas ir čytinti dėl savo gerovės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomone padidėjusi čyterių skaičių išaugino evento sudėtingumas. Žaidėjai pamatę dideles /hdeze vertes ir tai, kad jas sunku gauti bei be abejo mažai kas jas turi - mėgina laimę su čytais kurie baigiasi stumimu ant projekto ir užblokavimais. Juokingas pasiteisinimas „žinau dauguma vietų“ ir pnš. Praeituose eventuose, esant mažiau vietų vyravo grupinis darbas, kuriuo metu žmonės naktį per dvi ar net vieną valandą susirasdavo visus 24 paslėptus tos dienos objektus. Aišku tai turi savų pliusių pavyzdžiui daug žaidėjų pasipelno iš evento dėl gaunamų evento dėžių, tačiau yra ir minusių, pavyzdžiui kritusios dėžių kainos, serverio ekonomika. Esant „grupiniams“ eventams čyterių būdavo daug mažiau, kadangi grupėje užtekdavo nors ir vieno čyterio, arba tiesiog juos pastebėti sunkiau.

Redaguota Gruzinas_Tortilla

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Keletą kartų skaičiau visą pranešimą ir galiu pasakyti tik tiek, jog visu šimtu procentų sutinku su kiekvienu pasakytu žodžiu. Puikiai suprantu, kiek tenka laiko praleisti ties projekto vystymu bei kokybės gerinimu ir kiek laiko gaišina tokie asmenys, kurie viską bando pasiekti lengviausiu keliu. Tačiau, lengviausias kelias ne visada garantuoja sėkmę ar pergalę. Šiuo atveju, sukčiaudami žaidėjai norėjo "pasipelnyti" dežėmis, tačiau viskas atsisuko prieš juos pačius. Žinoma, gaila būtų jei dalybos neįvyktų dėl tų, kurie sukčiavo, tačiau šią idėją palaikau ir manau toks sprendimas priverstų susimąstyti kiekvieną žaidėją, kuris bandė ar norėjo bandyti sukčiauti.  Taipogi, kiekvienas turėtų įvertinti administracijos nešamą indelį į šį projektą, visas idėjas bei privalumus. Tokiais tempais bandant sukčiauti kiekvienas turėtų tinkamai apmąstyti ar apskritai turi teisę kelti priekaištus dėl atnaujinimų, kai patys apkrauna savininkus logų tikrinimu. Visgi, kaip yra sakoma " Svarbiausia yra ne kiekybė, o kokybė" tad žaidėjų skaičius nėra prioritetas šiuo atveju. Jeigu žmonės nesusipranta ir toliau kartoja savo klaidas, jie yra šalinami ir lieka tik tai, kas yra "kokybiška". Nemanau, kad bus daug smagiau žaisti, jei aplink bus vien cheater'iai. Kvaila tikėtis, tačiau reikia turėti vilties, jog sukčiautojai pagaliau susipras bei užduotis atliks be jokios papildomos "pagalbos". 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Zyziat dėl atnaujinimų nors patys žaidėjai(čyteriai) trugdo jam pilnai pabaigti bei įkelti į serverį, aš asmeniškai kiekvieną dieną surenku po 16 moliūgų tik tam kad gauti helovino dėžę, nesistengiu ieškot visų 24 moliūgų, ir taip yra įdomiau. Pats moliūgų ieškojimui skiriu po 6-8 valandas iki tol kol surandu bent 16 moliūgų juos iškeitęs pasiimu helovino dėžę, su čytais ieškojimas kaip tik stabdo atnaujinimų paruošimą iki galo, tikiuosi tie kurie ieško su čytais susiprast ir pradės ieškoti be neleistinų modifikacijų.

Savininkams linkiu neužmigti prie logų tikrinimo :lol:

Redaguota Ignas_Eox

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nuomonės nėra, tik verkimas yra, kad mano mamos piniginė dėl dalybų nebuvimo tikrai gali patuštėti. Prašymas iš Derek_Escobar pusės • ėė čyteriai baikit čytint, pagailėkit mano šeimos pinigų. Einu į kampą paverkt, dėkui, kad skyrėt laiko skaityti nejuokingą, ir nekokį komentarą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
31 minutes prieš, Martin Gossard rašė:

Nes 11.04 yra šiandien. Ir laiko pasitaisyti žaidėjai nebegaus.

Tie kurie sukčiavo ir dar nėra užblokuoti turi pakankamai laiko. Logų prieš temos paskelbimą nebetikrinsime. Tikrinsime viską po ir žiūrėsime kurie žaidėjai suprato mus, o kuriems žaidimas mūsų projekte artimiausiu metu baigsis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ir labai teisingai darot, aš irgi lygiai taip pat elgčiaus, Rokas kaip sarginis šuo, pro pirštus nepraleidžia už sukčiavima (čytinima), pas mane taip pat bus projekte aišku ne koks ten SAMP ar GTA V projekte ir pnš, kitomis simuliatoriniame  žaidime. Vien padėkoti Rokui, kad imasi griežtas priemonės, ir blokuoja, o ne kokia ten LV projekte ar pnš :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aprilos žodžiai: 

CHEATINAU 2 METUS PER EVENTUS NIEKAM GALVOS NESKAUDEJO CIA REBEKA ATEJO LOGUS PRADEJO TIKRINT JEZUS MARIJA POTO VERKIAT KAD JUMS TRUGDO UPDATE DARYT JUS PATYS SAU SUKELIAS PROBLEMAS SENIAU VISIEM POFIK BUVO AR TU CHEATINI AR NE DBR KAZKOKIE PRIEJO KURIE PER LOGUS IESKOT PRADEJO IR VERKIAT DEL TO ATNAUJINIMO KAD JUMS TRUGDOM JEI PAZIETUMETE PRAEITUS METUS TAI TAS PATS BUTU TIKIUOSI PROJEKTAS UZSIDARYS IR EISIM VISI RYZYNA I DYLERIUS IMSIU DIREKTORIU.

Redaguota fryzeris

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Dabar, Dovis Santos rašė:

Manau po šio Roko pranešimo žmonės susirūpins ir ims gerbti savininkų paaukota laiką serveriui bei atnaujinimams, ir nebeterš mūsų projekto vardo.

Nebegrybauk seniuk vapšie čia kurie čytino ar jiems rūpėjo jų darbas, jeigu būtų buvęs update būtų buvę kitaip aš manau. Jeigu viena sako kitą daro tai jau čia jų problemos ir ką jie čia pasakė man visiškai vienodai rodo. Sampas miręs vienintelei kiddai kurie dar kažką daro ir kelia rida.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

tie, kurie banuose/rcnose sedes *cenzūra* bus tavo tos dalybos, nejuokink zmoniu su tokiom "iseitim". kiek eventu dalyvaves, tai tik ieskot ir rinkt dovaneles moliugus ir kiausinukus daugiau nk neismatot tai ir pasekmes xebra

Redaguota Gruzinas_Tortilla
Užcenzūruotas keiksmažodis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kad ir kaip asmeniškai pats samp’as atsibodęs ir nebegalintis niekuo nustebinti, paskaičius tokius pranešimus bent laikinai grįžta noras laisvą minutę praleisti projekte, kol pati platforma dar egzistuoja. Džiugu, jog toks elgesys nėra toleruojamas ir projekto administracija ties tuo dirba, tačiau nereikia kaltinti vien žaidėjų, kiekviename serveryje, įkėlus tokio tipo užduotis, atsiranda didelis skaičius žaidėjų, kurie renkasi lengvesnį kelią jas įvykdyti, tad tikiuosi, jog ateityje serveryje matysime kitokio pobūdžio veiklas, kurios bus labiau išplėtotos ir apmąstytos, ir, kad ateityje nebeprireiks masiškai prarasti potencialių žaidėjų, dėl kurių netekimo kenčia tiek pati bendruomenė (mažiau žaidėjų, mažiau veiklos), tiek projekto komanda (uždarbio atžvilgiu).

Redaguota Jizzy

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras, aš taip pat norėčiau pasireikšti. Čia su tokiais užblokavimų skaičiais, galima suprasti kaip žaidėjai žiūri į žaidimą, ką jis jiems reiškia. Kaip matome skaičiai milžiniški, tikrai nesitikėjau išgirsti jog per 4 dienas, bus užblokuota tiek žaidėjų. Pamatęs šia temą su tokiais skaičiais „cenzūra“ maniau akys ant kaktos atsiras. Taip ir suprantame kaip mums rūpi serveris, kodėl serverį turi  gerinti tik komanda? Kodėl, mes patys negalime prisidėti prie jo gerovės? Nors trupututąžaidžiant sąžiningai. Kodėl, mes Lietuviai tokie ? Kodėl negalim pasiekti sąžiningai savo tikslų? Taip, pritariu eventas tikrai ne vienas iš lengvųjų, o ką jums taip tų dėžių reikia ? Jei nesugebat sąžiningai gauti, eikite dirbkite darbuose ir užsidirbkite pinigus ant jos. Ir kokia prasmė meluoti jai ir taip žino tiesą per logus, kažką bandyti išgauti. Verčiau jei jau baisu pripažinti, ką padarei pagalvok kokios pasėkmės tavęs laukia. Taip pat už sukčiavimą, visada pagalvokite prieš kažką sakant ar darant kaip tai gali paveikti jus ir kitus. Serveris gal ir nepasižymi dideliu skaičiumi žaidėjų, bet kaip ir minėjo, ne skaičius, ne pinigai, o kokybė jiems svarbu. Gali nebausti žaidėjų, o kaip kitų žmonių atžvilgiu tai nesąžininga tu pasiekei savomis jėgomis savo darbą, o kitas parsisiuntęs programą. Tai prisidėkit tos košės kaip ir Rokas minėjo ir žiūrėkite į žaidimą kitaip. Aš taip pat manau jog kiekvienas turi galimybę pasitaisyti ir nebedaryti tos pačios klaidos. Visi turit šansą ir išnaudokite jį kas to nepadarė. Taip pat ir trukdote administracijos brangų laiką, kurį galėtų skirti serverio gerinimui. Pagalvokit ir apie kitus, ne tik apie save jie taip pat savo laiką investuoja į mūsų gerovę. Aš pats serveryje nežaidžiu kaip seniau, bet prisijungus man į jį, yra nostalgija toki prisiminimai, užspaudžia širdį. Tai kurkime savo serverį, kad jis atrodytų jums toks kaip man. :)

K‘Marčius

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas Rokai, visiškai sutinku su šiuo pasakymų ,,Štai jums tikrojį helovino užduotis'', na nemanau kad vertėtu kitiems čytinti dėl tokio menkniekio, per kuri kad ir paprastai žaisdamas gali užsidirbti milijoną per šį event'ą, ir tai nėra sunkų. Aš žaisdamas be palengvinančių programų praleidžių serveryje gan nemažą laika, ir nematau tolko naudoti kip kiti sako failus ir t.t, kadangi nesu vienas iš tų, ir užduotis vykdau sažiningai, ir manau tikrai kaška tai pakeisite su tokių pasakymų Rokai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.