Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Helovinas dar tik prasidėjo! +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimu per 4 dienas.

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Parašysiu ir aš savo nuomonę čia apie serverio našumą/ekonomiką bei tų dėžių gavimą. Šiame projekte žaidžiu jau 3 metus, viskas iki šiol sekėsi puikiai užtat ir vertinau jūsų projektą atėjau čia žaisti su ta mintimi jog būsiu čia visiems - žinomas bet galėsiu padėti kitam žaidėjui tai pat sutarsiu su Administracija. Tiesa man patiko čia pradžia šiame serveryje ekonomika ir t.t. bet žinokit kuo toliau tuo baisiau čia viskas vyksta šitame "GreenSide.lt" projekte bausmių pilna, atnaujinimų labai mažai po 4-5 mėnesius jų nebūna užtat teko man atsisakyti šio projekto žinoma ne visam bet kartas nuo karto ateinu pažaisti, pasidairyti kas naujo ir kaip elgiasi kiti.. bet dabar ne apie tai, nusivažiavau ties tuo.. Dabar apie šventes serveryje - labai patikdavo seniau iš jūsų vykdyti tokius event'us kaip salose būdavo surasti žemėlapį ir pabėgti iš salos ar dar kokius naujus event'us vykdyti o ne važinėti valandų valandas per visą pilną GTA SA žemėlapį ir ieškoti moliūgus. Jei neklystu kažkada esat sukūrę renginį kuriuo momentu būdavo geltonos zonos kuriuose galėjai ieškoti tam tikrų objektų ir t.t. Iš administracijos pusės labai trūksta paprastų event'ų, kiek žinau serveryje yra bent 4 "Event Prižiūrėtojai" bet kam jie reikalingi serveryje ir išvis kam jiems tą tokia pozicija jei niekas nevyksta? Žaidėjams reikia įdomumo, užsibrėžimo - kažką pasiekti daugiau. Man labiausiai kas užkibo tai jūsų nelogiškas mąstymas - jei esi geras žaidėjas ir stengiesi surinkti tuos moliūgus 24 per pavyzdžiui 5 valandų bėgyje jei tiek įstengi žaisti ir užtai gali laisvai gauti užblokavimą + vartotojo konfiskavimą. wtf :D Aš nieko blogo neturiu prieš jus, tik jūs paprasčiausiai per daug perdedat viso bausmių sąrašo. Nes čia virtualybė t.y. tik žaidimas. Suprantu jūs norit švaraus projekto, bet niekada samp eroje to nebuvo ir nebus ir jūs nieko nepakeisit visų neišgaudysit iki vieno. Aš asmeniškai niekados gyvenime neesu naudojęs neleistinų modifikacijų. Žinoma tik kokį mašinos mod'ą ir gatvių ar ENB daugiau nieko, kad pagyvintu man žaidimo aplinką.

Redaguota Viscountess_Qss

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakars tiek užblokuotu žaidėju per toki trumpa laika matau pirma kart kiek lošiu SA-MP o sampa lošiu nuo 2012-2013m. Aišku žaidėjai patis kalti, kad gavo užblokavimus.... Bet aš tokiu š nenaudojau ir nenaudosiu, kad padėtu kaškoki obijekta surast juokinga geriau tuos 15e ar kiek tas unrcon kainuoj nusipirkit kreditu ir prisipirkit Bronziniu TDEZIU ir parduokit jas turėsit GREENSIDE šaibu užtektinai pasiimsit tuos verslus pradžiai 100m2 dar kokia hata ar mašina...... O dabar dėl kaškokiu 80-90k valiutos gaunat ipban ar rcon...... Aišk nesakau aš ir nešventas esu gaves ban už fps unlocka bet čia tas buvo tik katik buvo uždrausta fps unlockas. Bet iš dalies ir pagr.serverio administracija kalta, nes 500vietu aplankit per diena tai nekaška, bet tikrai imanoma rast tuos 16moliugu. Bet surast kas mainysis moliugais yra sunkiai, nes pats jieškojau kas mainitu moliugus, nes antroj dienoj gavau 8 safirinius moliugus, bet per diena radau kas juos išsimaine vis dėl to viskas įmanoma čia juk tik žaidimas. Ir bausme, kad nebus dalybu tikrai niera per griežta, nes žaidėjai patys dėl to kalti, kad naudoja čytus. Bet iš užblokavimu ie jus gavo naudos 40×1.45= 58. 10x15= 150. Taigi jei visi atsiblokuoti gautumėt 208eurus tai manau ir jus gavot naudos.

Laukiu nesulaukiu atnaujinimo tikuos po atnaujinimo atsirast daugiau veiksmo tarp gauju ir teisesaugos. Bei aš savo tikraja helovino užduoti tikriausiai ivigdysiu tikuos prizo :).

Sorry už klaidas, daugiau ntr ko pasakyt, nes apie eventa viska parašiau kitoje temoje.

Redaguota Tommy_Gallardo

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, Rokai, bei visi kiti administratoriai. Perskaičiau viską ir pasidarė išties pikta ant tų žmonių kurie iki šiol naudoja neleistinus failus. Mano mąstymu yra neįmanoma pasprukti nuo užblokavimo, nes jūs atidžiai tikrinate visų žaidėjų log’us. Su jumis tikrai sutinku. Sutinku ir su tuo aspektu, jog helovyno eventui buvo tikrai prastai pasiruošta. Didžiulis pagyrimas jums, jog aktyviai dirbate ir norite išsaugoti senus laikus, kaip SA-MP žaidimas buvo ant bangos. 

Žaidėjai, ar verta trugdyti administracijai ruoštis didžiąjam atnaujinimui? Nemanau. 

Gaila, bet nusimato helyno pabaiga be dalybų. :(

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomone šis event'as - visiška nesąmonė. Administratoriai net nerenka moliūgų, į /vc žmonės parašo ''pzu'' ar ''radau, gal kam reikia'' ir administratoriai iškart tik pasižiūri, jei yra atsiteleportoja ir pasiima, o paprasti žaidėjai jų tiesiog neranda. Pavyzdžiui aš pats 3 dienos užduotį vykdydamas važinėjau 200 minučių, išvažinėjau visiškai visus Las Venturas kampus, apvažinėjau visas lūšneles, kaimukus, miškus, radau 3 moliūgus, poto pravažiavau Los Santos ir San Fiero miestus be jokios motyvacijos ir radau dar 4 per 100 minučių. Tai važinėdamas 300 minučių radau facking 7 moliūgus kurie man davė 6k pinigų, neskaitant to, kad taisiau mašiną sprogusią dėl tų moliūgų už 5k, kiek kartų kroviau mašiną, bet kiek laiko išvaisčiau dėl visiškai nieko. Aišku geri pinigai jei surandi pakankamai moliūgų ir išsikeitinėji juos, gauni dėžę ir parduodi už 80-90k, bet tiek rast tai manau kosmosas, nes 24 moliūgai per VISĄ žemėlapį įskaitant ir visas parkingo aikšteles, namų kiemus, kalnus, miškus tai yra nesuvokiama kaip be čytų ar be administratoriaus statuso surast. Čia visiškas absurdas mano manymu. O tos laidotuvės... Va čia tai wow... susirenka tiek žmonių į vieną vietą, dar tą audrą įdėjo, stovi kažkokie nereikalingi botai ir lagas nežmoniškas, visi skundėsi dėl mažai fps, ir šiaip kasi tiek laiko, visą tą laiką viliesi, kad pavyks gaut dėžę ir kažkoks admin'as kuris visą laiką sėdi mašinoj, šone, net nekasdamas gauna tą dėžę, manau būtų buvę daug protingiau padaryt, kad kuo daugiau iškasęs žaidėjas turi didesnį šansą gaut, o ne tas kur stovi vietoj ir laukia kol šaibos pas jį ateis.

Redaguota Gasas_Green

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dar vakar kalbėjau su draugu, kad koks tikslas yra ieškoti su programomis, jei vis vien gausi užblokavimą, niekur nepasislėpsi su tais čytais. O šiaip pats event'as nelabai patiko, labai sunku ieškoti ir daug laiko reikia išleisti vien event'ui, įsivaizduokit grįžta iš darbo žmogus kokią 18:00, atsiprausia, pavalgo ir panašiai, ir prisijungi kokią 20:00 valandą ir turi keletą valandų laisvo laiko, nes ryt vėl į darbą iš ryto. Ne kažką jo? Na, bet aiškumais suprantu, kad atnaujinimą reikia ruošti ir t.t.. Bet kas labiausiai patiko - laidotuvės, šiek tiek atperka tas kančias. Tikiuosi, kad nebebus tų čyterių ir galėsime smagų vakarą pasidaryti ir gauti helovino raktus! Ir dar labiausiai tikiuosi, kad Rokas ir Aivaras kaip kalėdų seneliai atneš dovanų kalėdų rytą visų taip lauktą ir kantrybės kainavusį - atnaujinimą!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
On 2019-11-04 at 21:32, fryzeris rašė:

Nebegrybauk seniuk vapšie čia kurie čytino ar jiems rūpėjo jų darbas, jeigu būtų buvęs update būtų buvę kitaip aš manau. Jeigu viena sako kitą daro tai jau čia jų problemos ir ką jie čia pasakė man visiškai vienodai rodo. Sampas miręs vienintelei kiddai kurie dar kažką daro ir kelia rida.

nu nu, tikrai idomi logika, jeigu butu update tai butu buve kitaip:D:D 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.