Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] pasiūlymas policijos darbui (saugos diržas)

Black_Ride

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Black_Ride
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau šį pasiulyma skirti tiek policijos darbui, dar nesu matęs kur būtų tokia sistema. Taigi kaip žinome serveryje vairuotojai kaikurie neužsisega diržo o policininkai negali kažkaip pastebėti ir bausti. Tai šiektiek plačiau, policinkas važiuoja su savo darbinę transporto priemonę ir priešais jį atvažiuoja koks kitas žmogus civilis, kai policininkas būna arti to civilio važiuojančio arba prasilenkia abu, policinkui ant ekrano žaidime išmestų teksta kad V_P neprisiseges saugos diržo, kaip išmeta ir ant tada kai policinkas stabdo žaidėja panašiai, taigi būtų toks kaip ir papildymas policinko darbui.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintų policijos darbą, ir baustų žaidėjus netik už pažeidimus kada pastebi, bei atrodytų kai tikrame gyvenimr pastebi vairuotojus ir savo automobilių.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):  Norėčiau pridėti, tai kad, kai policinkui parodo teksta, kad asmuo be saugos diržo,  sustabdo jį ir patikrina, rodytų laiką prieš kiek laiko užsisegė saugos dirža, kad nebūtų policininkui papeikimas ar kitokių problemų. Bri kai policinkui rodo kad neprisiseges pasidarytų nuotrauka, atitiktų kai realybe pamato policininkai jog važiuoja be saugos diržo. Manau tikrai galėtų dauguma žmonių už, nes reikia kažko naujesnio šiam darbui.

Redaguota Rosvaldas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu už. Pats norėjau panašią idėją pasiūlyti, tik kad būtų ant tr. priemonės užrašyti vairuotojo ir visų keleivių V_P  ir parašyta Diržas: Užsisegęs/Neužsisegęs. 

Vairuotojas: V_P, Diržas: Užsisegęs

Keleivis: V_P, Diržas: Neužsisegęs

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, nesąmonė todėl kad pareigūnai galės tiesiog trintis prie visų žaidėjų ieškoti kas be diržo tik tam kad nubaust. Važiuos keliu nuo PC iki MG kaimo pravažiuos kokį taksiuką iškarto pamato ar su diržu ar ne, o realybėj taip nėra :D kad prasilenkia dvi mašinos greitai ir pamato vairuotojai ar su diržu ar be. Taigi yra pažeidimas ir pamatai per /patikra ar su diržu ar ne. Čia jau reiktu kad serveris taptu RP stiliaus kad kažkas panašaus būtų į šią sistemą. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai pries xdd ce zaidimas o ne koks real life kad pastebetu is oro. Nu manyciau niekam nebutu malonu vazineti ir matyti kai kas minute trinasi vienas ar kitas faras kuris laukia kol nubaus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Turiu tavęs vienintelį klausimą. Iš kur tu trauki tokias durnas idėjas? Visiškai būsiu prieš nes tai nereikalinga, dabar tiek atsižvelgiant į žaidimą ir realų gyvenimą tokių stebuklų nebūna jog policija važiuoja ir pamato kas neužsisegęs diržo ar neužsidėjęs šalmo... Pats kaip dirbi policijos pareigūnų aš tikiu, kad tau kylą tokios mintys kaip tik nubausti kiekviena paprasta žaidėją ir sau pasipelnyti didelius pinigus iš jų. Esmė tokia, kad tai tikrai nieko gero iš to nebus kaip ir jau komentavo vienas mūsų žaidėjas kuriam aš pilnai pritarčiau jo komentarui. :)@Žemaitis_Žmogus

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.