Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Medikų direktorę Lelia_Dipsis.

Dovis_Santos

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dovis_Santos
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Lelia_DIpsis
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Medikai.
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Gerbiama direktorė analizėje rašo, kad aš per vėlai redagavau anketą. Mhhh kiek skaičiau atrankos taisyklėse apie redagavimo laiką nebuvo net užsiminta.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:[nėra konkrečios taisyklės šiai situatcijai]
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :38d4d082857e544d0d026307106d9ff912.jpg

Redaguota Dovis Santos

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visu pirma, kaip ir minėjau, atrankos tipas šį kartą buvo kitoks, nei būna vykdoma įprastai. Tavo anketa buvo įkelta dar vakar, kuomet dauguma buvo užpildę visiškai nesilaikant anketos pildymo formuluotes ir tiesiog didžioji dalis pildžiusiųjų kopijavo vieni kitą, taip pat - tavoji anketa buvo tarp jų, kadangi užpildei įprastą šabloninę anketą. Šiandien rašydama analizę aš prisijungiu į forumą ir ką tuomet matau, tavoji anketa yra visiškai kitokio modelio, nei buvo prieš tai užpildyta. Taip, šį kartą anketa paredaguota buvo taip, kaip reikėjo. Bet iškyla kitas klausimas, kodėl iškarto nebuvo perskaityti reikalavimai, ko reikia norint užpildyti anketą ir kaip ji turi atrodyti? Ir kalbant apie redagavimo laiką, yra nelogiška paskelbti vienokį atrankos anketos tipą ir pamačius kitų anketas, redaguoti savąją. Parašiusi analizę prirašiau tave prie tų asmenų, kurie buvo užpildę neteisingu šablonu, tačiau dėl tavo redagavimo skliausteliuose ir buvo nurodyta, jog anketa redaguota per vėlai ( kelios valandos iki atrankos užsirakinimo). Žinoma, nebuvo taisyklės nurodančios tikslaus redagavimo laiko, kaip kad darydavau anksčiau, tačiau vadovaujantis logika galima susivokti, jog nesąžininga kitų atžvilgiu būtų tiesiog likus kelioms valandoms iki užsirakinimo, pasižiūrėti kitų užpildytas anketas, pakeisti savają ir piktintis, jog nepatenki. Kiekvienas užpildęs galėjo taip padaryti, tačiau manau kiekvienas suvokia, jog tai nėra nei sąžininga, nei logiška. Šį kart nenorėjau nustatinėti jokių laiko rėmų kaip penkiolika ar dešimt minučių redagavimui, bet manau turite susiprasti, jog ne praėjus vos ne visai parai reikia redaguoti anketą visiškai nuo nulio. 

Redaguota Lelia Dipsis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
9 minutes prieš, Dovis Santos rašė:

Na iš kitos pusės sutinku, tačiau jūs pati man asmeniškai sakėte, kad apie redagavimą taisyklėse buvo paminėta, tačiau iki dabar dar negavau atsakymo į šį klausymą.

ffc0b73b613104dd5d395c5abc8af986212.jpg

Dėl to ką rašiau ts, buvau supainiojusi su kitos atrankos šablonu, kadangi iš pirmo norėjau daryti šabloninę atranką ir susipainiojau, bandžiau tau parašyti ir paaiškinti viską ts, tačiau paaiškinau jau viską čia ir nemačiau jokio reikalo eilinį kartą kartotis ir rašyti tą patį ir kartot iš pradžių. Galbūt tai ir mano klaida, jog nenurodžiau to kaip taisyklės, tačiau maniau, jog bus logiška, neredaguoti tos pačios anketos praėjus visai parai. Kaip ir sakiau, kadangi tai nėra teisinga kitų atžvilgiu. Pagalvok pats, jeigu būtų priimtas žmogus, kuris po visos paros redagavo savo anketą, ar būtum jį priėmęs jei žinai, kad nebuvo laikytąsi taisyklių? Taipogi, rašant analizę nebuvo plačiai išpasakota apie kiekvieną, kodėl nepateko. Tai yra tik vienos iš priežasčių. 

Pridedu: Taisyklių nesilaikymas, neteisingas anketos pateikimas. Jeigu žmogus pildydamas neperskaito taisyklių, galima daryti išvadą, jog jis taip pat neatsakingai žiūrės į savo darbą, neskaitys taisyklių ir galima rasti dar daug kabliukų.

Redaguota Lelia Dipsis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šioje situacijoje visi po truputį kalti. Direktorė kalta už savo šiokį tokį neatidumą nepateikiant raštiškai tokios taisyklės, o papeikimo autorius taip pat kaltas, jog pats suvokia savo nepatekimo priežastį, tačiau vistiek ieško kaltų, kur nematau tame prasmės. Pats asmeniškai buvau žvilgtelėjęs į pildančiųjų anketas ir puikiai pamenu, jog prieš tai atrankoje reikalaujamą CV laišką buvai pateikęs anketos formatu ir likus kelioms valandoms iki atrankos pabaigos ją visiškai perrašei, tad vien dėl šios priežasties būtum automatiškai atmetamas.

Direktorė baudžiama nebus, tačiau bus pasikalbėta žodiškai, jog tokios ar panašios situacijos nepasikartotų ateityje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.