Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Naujas darbas be pakvietimo

Povis_Sampx

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Povis_Sampx
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na siūlau į serverį įdėti naują darbą be pakvietimo, manau šis darbas sudomintų daugelį serverio žaidėjų, ir būtų šiokia tokia nauja veikla serveriui.

Taigi šis darbas būtų susijas su augalininkyste pavadinimą darbo reikėtų sugalvoti, nes man nelabai kyla minčių :D Tai viskas atrodytų taip šiame darbe, būtų auginamą įvairūs vaisių medžiai, daržvės laukuose. Žodžiu būtų medžių ant kurių augtų pvz obuoliai, slyvos, vyšnios ir t.t Tada žaidėjai turėtų priėję su Y raide spaudinėdami skinti vaisius, ten kas 5paspaudimus gautum po 1 obuoli ar pnš. Ir į dėtų į kažkokias tai dėžes į kurias tilptų ten pvz 10-15 obuolių surinkus reikiamą kiekį, žaidėjai eitų į interjerą kuris būtųs sumapintas. Ir tenais apdorotų vaisius t.y. juos nuplautų ir išimtų sėklas/kauliukus.[atrodytų taip prieini ten prie stalo, spaudinėji SPACE mygtuka ir raso isimamos seklos, pt nueini prie kito stalo spaudinėji SPACE ir rašo plaunami vaisia/daržovės]  Tuomet susikrautų į tr. priemonę dėžę ir vyktų juos priduoti. Dėl pridavimo minčių daug neturiu, bet siūlymas yra toks, kad padaryti kažką panašaus iškrovimą kaip ūkininkuose, arba vežti į picerininkų darbovietę, tokiu atveju picerininkai gautų ingridijentų gaminti picoms. 

Taip pat viskas atrodytų su morkomis/bulvėmis ir kitomis daržovėmis kurios auga žemėje, ne ant medžių. Tiesiog priėjęs prie žemės ploto kuriame auga daržovės, spaudinėtų Y raidę ir rinktūsi daržoves, surinkus reikiamą kiekį dėžėje, eitų į interjerą jas apdoroti. Ir tuomet susikrovus į tr priemonę vežtų į pridavimo vietą. Jas parduoti ir užtai gautų atitinkamą atlygį.

Dar vienas dalykas, kad kas kokias 5-10min reikėtų tas, daržoves palaistyti, bei nuskinti prinokusias pigtžoles. Jeigu to nepadaro per ten kokia 15min. Kuriam laikui toje vietoje bus gaunamas mažas kiekis derliaus, Dar būtų galima padaryti taip, kad ten galėtų spausti sultis iš vaisių, ir už tai gautų šiektiek didesnį atlygį.  Šiam darbui tikrai būtų galima prigalvoti įvairiausių idėjų, bet man kilo kolkas tik tokios mintys, ir ar tai būtų įmanoma įgyvendinti tokį darbą ar ne. 


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na manau serveryje atsirastų naujas darbas, atsirastų naujos veiklos, tikrai pritrauktų darbuotojų į šį darbą, Na, bet ar tai bus įgyvendinta? Didelis klaustukas.
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto)https://imgur.com/a/mthlw50 Na  transportas ir SKIN galėtų atrodyti taip. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Eikit jūs sau su tokiomis idėjomis. Įdomumo reik greenside... o čia siūlo kad padaryt dar vieną pickup-press-go stiliaus darbą. Nu pats pagalvok, jei nebūtų tų pavadinimų kad morkos ar obuoliai, argi nebūtų tas pats kaip ir darbas gamykloje? O dar Tony_Twenty atsakymas... "taip, nes serveryje trūksta veiklos", bet kai tik įdės šį darbą iškarto bus ką veikt.. juk bus įdomu kitoje vietoje Y spaudinėt.. mhhm

Galvok iš naujo

Pagarbiai,

Raidas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.