Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Kas yra „ADMIN“ žaidėjas?

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Kas yra „ADMIN“ žaidėjas?
Tai paprastas serverio žaidėjas, kuris atrankos metu buvo atrinktas į serverio administratorius. „ADMIN“ žaidėjo statusą taip pat turi projekto komandos nariai ir projekto savininkai.

Kaip tapti „ADMIN“ žaidėju?
Tapti „ADMIN“ žaidėju galima nuolatinės atrankos metu arba tiesiogiai prisijungus prie projekto komandos.

Kokios „ADMIN“ žaidėjų užduotys ir atsakomybės?
Užduotys: Žaidėjai, kurie serveryje užima tik „ADMIN“ žaidėjo pareigas kiekvieną dieną turi jiems skirtas užduotis. Pagrindinė jų užduotis yra užtikrinti, jog serverio žaidėjai nepažeidinėtų serverio taisyklių. Į visą tai įeina nusikalstamų veiklų prižiūrėjimas (stebint galimus sukčiavimo (kt. čytinimo) atvejus), pagalba serverio žaidėjams (/pagalba) ir t.t. Kiekvieno mėnesio pabaigoje projekto administracija pateikia kiekvieno „ADMIN“ žaidėjo ataskaitą ir įvertina jo mėnesio efektyvumą šiose pareigose.
Atsakomybės: Žaidėjai, užimantys „ADMIN“ žaidėjo pareigas turi būti pavyzdingi žaidėjai ir suinteresuoti pagalbai kitiems serverio žaidėjams. Atsakingi ir gerai pasirodę „ADMIN“ žaidėjai turės galimybę be papildomos atrankos prisijungti prie projekto komandos.

Kokie reikalavimai norint tapti „ADMIN“ žaidėju mūsų serveryje?
Serverio žaidėjas turi būti susipažinęs su žaidimu, jo taisyklėmis ir mokėti atpažinti sukčių (kt. čyterį), turėti daug noro padėti kitiems serverio žaidėjams ir svarbiausia aktyviai žaisti žaidimų serveryje.

„Greenside“ administracija,
2019, lapkričio 23d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.