Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikai ir vėl turi naują vadovą

Edvis Gaming

Rekomenduojamas pranešimas

Tiesą pasakius, net nesuprantu, kodėl medikai tarsi apsėsti ir rinkimai būna labai komplikuoti, o išrinkti buvę vadovai tęsia minimalaus skaičiaus išbuvimo pareigose „streak'ą“. Tikiuosi žmogus, kurį išvysite analizėje, sudegins tą prakeiktą „streak'ą“ ir įvyks šioks toks perversmas, nei kad viskas buvo lig šiol. Potencialų laišką pateikė tik vienas žmogus - Ben_Wayne. Taip pat į mano akiratį pakliuvo pildžiusieji Andrius_Slaptas ir Black_Hand, šį kartą nusprendžiau jūsų kandidatūrų neaprašinėti, o paprasčiausiai, jei jums tai aktualu ir esate pasiryžę siekti to, ką pradėjote, skirsiu laiko ir individualiai aptarsime, ties kuo jums tektų padirbėti, kokio tobulėjimo tikiuosi iš judviejų ir apibendrinus laiško klaidas jų nebekartoti.
Na, kalbant apie laiškus, grįšiu prie Luko ir neišsiplečiant noriu pabrėžti, jog tavo laiške matau gana didelę pažangą lyginant su buvusiom kandidatūrom. Gebi įtraukiančiai ir tvarkingai dėstyti mintis, puikiai pateiki laiško formatą, kas yra pagirtina ir pliusas keliauja į tavo pusę. Laiške kabliukų tiesiog neturiu kur rasti, na, o jei jų ir ieškoti, tai jie labai menki ir taisytini. Ypač likau patenkintas tuo, jog iš tavųjų išdėstytų minčių susidariau įvaizdį, jog esi labiausiai pasiruošęs iš visų kandidatavusių vadovo postui, tavo kaip vadovo ideologija ir mąstysena yra logiška, tad manau, jog didelių problemų nekils ir nebus tų atvejų, kai tiesiog pasikliovimas fantazija ir logikos nenaudojimas nuveda iki tam tikrų absurdiškų situacijų. Žinoma noriu taip pat pagirti, jog pasistengei ties idėjomis ir keletas iš jų man pasirodė gan įdomios ir turėsiančios pasiteisinti, priešingai nei dabar madoje kažkodėl esančios „gyvūnėlių auginimo“ sistemos (jei jas sistemomis galima vadinti). To ir palinkėsiu tau, Lukai, jog puikiai sektusi įgyvendinti visas norimas idėjas ir į firmą įneštum bet šiek tiek kažką „savo“.

Naujasis medikų firmos direktorius - Ben_Wayne.

Redaguota Edvis Gaming

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nors ir pavėluotai, bet vistiek sveikinu tave, mano buvęs darbuotojau su naujomis pareigomis! Tikiuosi būsim geri kolegos ir tavo medikų firmą gyvuos tikrai ilgą laiką! Pačios didžiausios sėkmės! <3

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.