Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas dėl taranuotoju gaistrininku ir papildomas darbas mechanikams.

Igor'Vernik

Rekomenduojamas pranešimas


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Igor_Vernik
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau daugeliui atsibodo darbų be pakvietimo darbuotojai kurie visiškai nesilaiko ket, ir daužosi į visus pravažiuojančius motociklus, mašinas, o žaidėjai turi taisyti iš savo kišenės, taigi padaryti, kad darbuotojai susprogdine savo darbines mašinas turėtu sumokėti tam tikrą suma arba atskaičiuotu nuo atlyginimo tai galėtu būti tarkim: nuo 500 iki 1500.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mažiau žaidėjų daužytu savo darbines mašinas ir saugotu jas, kad neprarastu savo atlyginimo.



– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Igor_Vernik
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi papildomas darbas mechanikam, pastebėjau, kad praeinant technine apžiūra tiesiog reikia turėti 1000proc sutvarkyta mašina, pasiūlymas būtu toks, kad būtu mašinos papildoma informacija apie padangų nusidėvėjima, stabdžių efektyvumo sumažėjimą ir t.t. Pats automobilio vairavimas nepakistu tiesiog negalėtumėte praeiti tech apžiūros.
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Papildomas darbas mechanikam.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Taip, kai vienas man buvo parašęs dar pasiūlyk, kad ir prieš raudoną šviesoforo signalą reikėtu sustoti ir pro perėjas praleisti pėščiuosius. Kalbant apie antra tavo parašyta idėja aš tikrai nesutinku ir sakau prieš.

2. Apie pirmąją idėja pakalbant, man patiko tavo išsireiškimas ir tai būsiu už tikrai! Kodėl? Čia ir taip aišku, jog atėją naujokėliai iš kitų serverių nori pagadinti kitiems žaidimą, trukdyti ir kitaip padaryti didelę žalą kitiems serverio žaidėjams. Žinoma tam pritarčiau ir ne tik be pakvietimo padaryti tokį dalyką nes ir su direktoriaus pakvietimu darbuotojai taip elgiasi jog daužo ir tranko kitus eismo dalyvius. Ypač megėjai yra taksistai arba medikai. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.