Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikai ir vėl turi naują vadovą

Dovydas_Weed

Rekomenduojamas pranešimas

Praėjo dar vieni medikų direktoriaus rinkimai. Nemeluosiu - esu nusivylęs. Pildančių žmonių kiekis begalo mažas, o potencialių žmonių kiekis nėra įspūdingai didelis. Patarimas ateičiai - norėdami tapti direktoriumi skirkite tam laiko ir neskubėkite pateikti anketos. Atkreipkite dėmėsį, kad jūsų prašoma parašyti „CV“ motyvacinį laišką, o ne užpildyti į direktorių pateikiant anketą, kuri atrodytu, lyg pildote į darbą su pakvietimu. Šioje naujo medikų firmos vadovo paieškose radome du potencialius kandidatus - Derek_Escobar ir Cornall_Worden.

Abiejų mano išvardintų potencialių kandidatų pateikti laiškai atitiko mūsų keliamus reikalavimus ir turėjo pakankamai įdomią viziją medikų darbui. Tačiau rinkimuose „nugali“ tik vienas. Nemeluosiu, šie rinkimai yra tikrai pakankamai sunkūs, kadangi abu kandidatai turi savų pliusų ir minusų, kurie galų gale padaro juos lygiais. Vienas iš kandidatų, Rokas (Derek_Escobar), jau yra buvęs direktoriumi, todėl yra sukaupęs šiokį tokį patirties bagažą. Šaunu, kad įžvelgei savo pirmos kadencijos klaidas, kurias įvertinęs ir ištaisęs pateikei antrą savo kadenciją, kurią galima įvertinti pakankamai gerai. Kas šiek tiek liūdina, tai tavo aktyvumas. Jis nėra tragiškas, tačiau norėtusi, kad žmogus, kuris pildo į direktorių, dažniau prisijungtų į projektą. Kitas mūsų potencialus kandidatas - Augustas (Cornall_Worden).  Žmogus, kuris jau ne pirmą kartą pateikia anketą į vadovo postą. Augustas taip pat turi šiokį tokį patirties bagažą - 2016m. rudenį yra turėjęs DPD kurjerių direktorių. Augusto nemažas pliusas yra toks, kad jis yra žymiai aktyvesnis už mūsų kitą kandidatą. Kas liūdina, Augustai, tai tavo užblokavimai ir rudenį turėtas medinis gėdos stulpas. Įdomu, ar išmokai kažko iš šių padarytų klaidų? 

Atėjo tas momentas, kai reikia paskirti naują medikų firmos vadovą. Sprendimą priimti sunku, tačiau naujuoju medikų firmos vadovu skelbiu Cornall_Worden. Norime suteikti šansą žmogui, kuris galbūt dar nėra visiškai atskleidęs savęs, nes nuo paskutinio vadovo posto praėjo nemažas laiko tarpas. Augustai, esi rimtas, draugiškas, galvą ant pečių turintis žmogus. Tikiu, kad medikai tavo rankose neprapuls. Toliau galiu linkėti tik sėkmės.

 

Redaguota Dovydas_Weed

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Derekui paminėtas tik prastas aktyvumas, kuris dažniausiai pasitaiso gavus pareigas, o Cornallas tik išbridęs iš stulpo, turi visokių blokavimų, bet gauna pareigas, nes yra aktyvesnis :DĮdomūs prioritetai.

Kaip bebūtų sveikinu.

Redaguota Billy_Jack

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.