Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu mechanikų direktorių Malacy_Edwa.

Jeff_Boyka

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeff_Morello. 
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : @Malacy_Edwa
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechanikų. 
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Blogas /s naudojimas ir labai keistas išsireiškimas, nemanau kad direktorius taip turi elgtis. 
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Išsikelia save į kažkokį vierka, ir dar skelbia visiem manau turėtų būti gėda. 
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://m.imgur.com/a/5zHUAdM

Redaguota • Boyka •

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O sveix boyka, o b iš mažosios raidės, nes nemanau, kad toks grinčas kaip tu esi vertas savo vardo raidės iš didžiosios raidės. Tik pramerkiu akis, dovanos, Kalėdos, geros nuotaikos, bet atsiranda toks boyka, kuris iškart rašinėja bereikšmius papeikimus ir bando sugadinti gražų Kalėdų rytą savo nemėgstamiausiam direktoriui, nes nepriėmė į darbą. Ką aš galiu pasakyti, tai pačiu geriausiu Kalėdų tau boyka, būk laimingas ir niekada nenuleisk rankų, siek savo tikslų ir pačios didžiausios sėkmės!

O kalbant apie papeikimą, tai ką aš galiu pasakyti, pirmą kartą gyvenime lyg ir mute gavau, niekada nėra buvę tokių nesąmonių. Prisijungus Aivarui ir pranešus, kad vyks serverio restarta, norėjau į /r parašyti, tą ,,Aš verkas" ne tam, kad save iškelti ar pan. O šiaip juoko forma, bet nepastebėjau ir parašiau per /s. Jei tau Boyka tai labai sutrukdė ir tu labai dėl to nukentėjai, tai pats esi kaltas, o atsiprašymo ir to ko tu dar tikiesi tikrai nesulauksi.

Dar kartą gerų Švenčių tau ir visiems mano geriausiems, bei ištikimiausiems serverio žaidėjams!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Per pastaruosius porą mėnesių, susidaro toks įvaizdis, jog firmos vadovo postas yra laikomas vos ne tik dėl dienų skaičiaus ir baimės prarasti šį statusą (gi gaila palikti, tiek ilgai ir sunkiai vargus iki kol jį gauni). Tokiam požiūriui esu priešiškas ir to netoleruoju. Pagrindinė problema - negebėjimas būti „lankstesniu“ įvairiose situacijose kaip dera direktoriui, vietoj ramaus apgalvojimo tam tikrose situacijose -  ėmimas pulti grasinti darbuotojams, teigti necenzūrine leksika kaip tas ar anas veda iš kantrybės, nebelaiko nervai, ką tu jam padarysi ir panašiai. Kitaip tariant, prasideda pykčio priepuoliai, siekimas atkeršyti ar velnias žino kas dar gali šauti į galvą. Pats tuo parodai, jog tikriausiai „šie vandenys“ ne tau ir geriau tikriausiai sektųsi užsiimti kita mėgstama veikla, kur būtų galima nevaržomai rodyti savo neapykantą kitiems, nervintis.

Direktorius nušalinamas nuo pareigų dėl kompetencijos stokos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.