Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Tepaliniai turi naują direktorių

Dovydas_Weed

Rekomenduojamas pranešimas

Užbaigėm dar vienas direktoriaus paieškas. Po pratęstos atrankos išviso teko išvysti 8-ias anketas į mechanikų vadovo vietą, iš kurių 6-ios anketas galima laikyti potencialias, su konkrečia firmos vizija, t.y: Wizard_Airidas, Derek_Escobar, Selmis_Lukas, Minde_Marshell, Nikita_Provotlov, Jizzy_Black.
Iš tikrujų džiugiu matyti tokį kiekį potencialių kandidatų į direktoriaus postą. Atrankos pratęsimas davė pakankamai laiko užpildydi dar keliems potencialiems kandidatams. Tarp potencialių kandidatų tikriausiai matote dar nematytą, arba mažai matytą žaidėją Nikita_Provotlov (Aivarą). Tiesą sakant Aivaras mane nustebino, kadangi žaidėjas su šiek tiek daugiau negu 20tūkst. XP pateikė vieną iš geriausių kandidatūrų šioje atrankoje. Taip pat atrankoje neišsivertėme be žmogaus, kuris savo kandidatūra į direktorių pateikė taip, lyg pildytu į darbo su pakvietimu atranką. Kas labiausiai mane nuliūdino šioje atrankoje, tai Wizard_Airidas (Airido) pateiktas laiškas. Savo laiške, Airidai, praktiškai visas idėjas nukopijavai nuo savo praeitos mechanikų direktoriaus kadencijos, kas ištiesių nuliūdino. Esi žmogus, kuris turi galvą ant pečių, todėl pamatyti tokią tavo kandidatūrą buvo liūdna. Du mūsų potencialūs kandidatai,  Airidas ir Mindaugas (Minde_Marshell), turėjo bendrą minusą - grįžimą po pertraukos. Abudu esate nesenai grįžę į projektą, todėl siūlyčiau neskubėti peržengti direktoriaus slenkstį, praleiskite daugiau laiko žaidime ir savo sėkmę bandykite kitoje atrankoje. Dar vienas mūsų potencialus kandidatas Lukas (Selmis_Lukas), kuris pats savo laiške minėjo, kad yra turėjęs bendravimo problemų ir tai matosi jo užtildymo apeliacijų kolekcijoje,  pateikė tikrai neblogą kandidatūrą. Kandidatūroje įžvelgiau šiokį tokį minusą - visko supylimą į vieną „blyną“, tačiau net ir tame „blyne“ buvo galima pamatyti visai neblogą kanditatūrą, su visai įdomia rangų sistema. Jau antrą kartą kandidatūrą į mechanikų vadovo postą pateikė ir Žygimantas (Jizzy_Black). Žygimanto kandidatūra buvo viena iš stipriausių, tačiau dėl iškilusių tam tikrų dvejonių nenorėjome rizikuoti šiuom žmogumi.  Paskutinis, bet neprasčiausias mūsų kandidatas -  Rokas (Derek_Escobar). Rokas į direktorių pildo jau nebe pirmą kartą. Praeitoje mūsų medikų direktoriaus paieškoje Rokas užėmė antrą vietą. Išklausęs savo padarytas klaidas šį kart jų nekartojo. Kandidatūroje užkliuvo nesuderintas šrifto dydis, tačiau be šito minusiuko daugiau niekas kaip ir neužkliuvo. 
Šioje atrankoje teko paskaityti tikrai neblogų, įdomių ir akį traukiančių kandidatūrų. Teko nemažai pasvarstyti, susidėlioti pliusus ir minusus, daug kartų persvarstyti pasirinktą variantą, tačiau manau, kad Rokas neturės didelių sunkumų būnant mechanikų direktoriumi. O Aivarui ir Žygimantui norėčiau pasakyt, kad nenuleistumėt rankų. Čia tik laiko klausimas, kada jūs būsit firmos vadovais, nes potencialo tam turite.

 

Redaguota Dovydas_Weed

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.