Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Picerininkų darbas, bei jail.

Echten_Bloodworth

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:


– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:

Echten Bloodworth
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Kaip ir visiems gerai žinoma, picerijose galima užsisakyti ne tik picų, bet ir šiaip karštų / šaltų patiekalų. Tad siūlau ir žaidime sukurti pavyzdžiui cezario salotos, kepsniai ir panašūs dalykai su atitinkama pinigų suma. Taip pat galima padaryti sistemą kad darbų su pakvietimais direktoriai galėtų užsisakyti maisto firmos pietums. Sukurti kažkokias mini patalpas arba pritaikyti jau esamas ir picerininkai galėtų ten vežti maistą.

Dabar kalbant apie kalėjimą, kaip ir draugelis žinote, realiame gyvenime yra nuteistieji ir jie gali pasirinkti dirbti, mokytis. Taigi siūlau padaryti kažkokį mini darbą įkalinimo įstaigoje kad laikas kurį praleidi praeitų greičiau, žinoma pinigų būtų galima gauti, arba už tam tikrą atliktą darbą minimaliai sumažėtų laikas.. ( pinigai būtų dvigubai mažesni nei įprastai lasivėje. ty 15-20 )
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?

Picerininkų darbo įvairovė ir didesnis užimtumas, kalėjime taip pat greitesnis laiko praleidimas.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visu pirmą kalėjimas turi savo darbą, bei dėl picerijos būtu tiesiog pinigai švaistomi ir savininkų laikas, nes visu pirma įsivaizduok normaliama "Grand Theft Auto San Andress" nėra jokių salotų bei kepsnių IR savininkui būtų sunku padaryti tą modą, kad matytusi tų kepsnių, ir salotų modelius ir textūras. PRIEŠ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu visų pirmą pagirsiu kad nesi gangsteris ir nesedėjas zonoj dar, nes gs kalėjime jau yra tokia sistema kurią aprašei, ten gali skalbt kojnes ir kitus skalbinius ir už juos gauni pora litų ir analiuojasi kelios dešimt sekundžių. Dėl tavo pasiūlymo su picerija tai būčiau už. Tarkim užsako valdžia maistą į darbo valgyklą ir piciukai turi ten suvežiot tam tikrą kiekį maisto ir kai darbuotojai ten dirbantys valgys, tas kiekis mažies. Bet problema tame kad daug piciukų nedirba o tiesiog visus užknis važinėdami savo tom pirdom ir spamina į čatą “ėė kaula? 25k slk gg ez win”. Jei šią problemą išspręs mūsų gerb. savininkai tai manau tavo idėja bus galima panaudot.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.