Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Blynu_Kepejas

Blynu_Kepejas

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Blynu_Kepejas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šių metų, sausio 2 dienos.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Tikrai tikslaus laiko negaliu pasakyti, žaisti pradėjau nuo 2012 metų, bet buvo labai daug pertraukų, galvoju jog samp serveriuose žaidžiu apytiksliai 6 ar 7 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Sužinojau iš gero draugo, tiesiog pasiūlė, ir labai greitai užsikabinau.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Serveris kuriame žaidžiau tiesiog visiškai yra tuščia vieta palyginus prieš šį, todėl norėjau projekto kurį yra įdomu žaisti, ir yra daug veiklos.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apmokymus įvygdžiau labai greitai, apmokymai yra labai aiškus ir lengvi.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbu šiuo metu valytoju, nes noriu įvygdyti visus darbo pasiekimus, įvygdęs judėsiu toliau.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nes tiesiog man pasakė vienas iš serverio žaidėjų.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Šiuo metu naudoju įtin dažnai, nes dar truputį sunku atsiminti kas, kur yra. Bet su laiku tikrai priprasiu.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, ir ne viena karta.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nuomojamo transporto galėtų būti daugiau, nors serveryje yra labai aktyvūs taksistai, tai pagal mane, problemos nėra.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, naudojau. Administratoriai labai greitai atsako į užduotą klausimą, ir tikrai stengiasi padėti. Na labiau sakyčiau pagalbininkai.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, teko naudotis, iškvietimus priima labai greitai.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos yra vidutiniškai, ir ji yra aiški, tai problemos čia nematau.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Keisti tikrai nieko nereikia, ir taip mano akimis kaip samp projektui čia yra labai gerai, nes toks projektas, su tokiomis sistemomis yra tik vienas lietuvoje. Tiesiog būtų daug linksmiau jei žaidėjai nesikeiktų, visiškai be jokios priežasties nešaudytų, ir būtų draugiškesni.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.