Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas papildomos apsaugos serveriui, ir kita.

Zaher_Kukulis

Rekomenduojamas pranešimas

Spoiler

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Zaher_Kukulis
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioi viskas
– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Apačioi viskas

- Padaryti jog serveryje po 30-31 kalendorinių dienu prisijungus, rekomenduotu pasikeisti slaptažodį, bet neleistu to pačio keisti kuris dabartinė yra uždėtas, parašytu raudonai.

- Dėl papildomos apsaugos, pirma kartą, arba po paskutinio karto prisijungimo, norėdamas persiųsti kitam žaidėjui pinigus, būtų papildomas patvirtinimas tai yra banko PIN kodas kuris esi susikūres banko sąskaita ir savo sugalvota PIN kodą, užtenka vieno karto kad patvirtintį jog esi tas asmuo tvirtantis gali pervęsti pinigus. Taipogi tas pats principas kaip su pinigų davimais prisijungus pirmą karta prie serverio, norėdamas nusipirkt kokias paslaugas administratorių, vip privilegijas nesvarbų prieš vesdamas /paslaugos o poto prašo patvirtinimo banko PIN kodo.

- Yra toks pasiūlymas kad su Y turi visalaika atsirakinti po savęs, ir vėl užrakinti transporto priemonę, bet jei esi šio transporto priemonė nereikėtu kiekviena karta spaudinėti Y raidę, dažnas atvėjis kad specialiai žaidėjas laukia kol atrakins ir įses ir nuvarys į vandenį.

- Prisijungiant į žaidima dažniausiai žaidėjai daro klaidą, iš karto screenshot'ą pildant į darbus, ir teko ir man tai patirt pasidaręs netyčia turiu palaukt kol nesimatys ar pakelt chat'ą savo, paskiau nukenčia savo kailiais nuo ddos atakų, norėdamas pasižiūrėti paskutinius savo IP adresus galėtų peržiūrėti /prisijungimai ar /paprisijungimai, žaliai rodytu jog tavo naudojimas IP adresas, ir jame registruotas yra, jei koks svetimas prisijungtu iš kito IP adreso rodytu raudonai ir rodytu iš kokio valstybės prisijungės Lietuvą, Arabija, ar Londonas ir panašiai.

- Dažna problema su TAB ieškojimo informacijos apie žaidėja, ar turi skubiai ji patikrinti, būtų papildoma komanda /info žaidėjo (V_P pradžia arba gala, ar ID).

- Buvo jog siūlymas kažkur yra tikrai pasimetęs, kad greičiau atsakyti žaidėjui per /sms paskutinį kartą parašės man, galėčiau greičiau atsakyti be tu /sms mafijos_t ar mafijos arba pagal ID, tiesiog /asms (atsakyti sms).

- Žaidėjui galėtum įšsiųsti žinutė /sms atsijungus, dažnai kai reikia susisiekti su jo, arba jis nesinaudoja forumų, ar panašiai.

- Per darbo racija (susijus su darbo pakvietimais) būtų pranešama bendradarbiams kad jog darbuotojas buvo įspėtas, ar buvo atleistas iš firmos, dar būtų pranešama į racija jog direktorius dave pakvietima į darba ar pavaduotojas, ar buvo pakeistas darbuotojui rangas ir rango pavadinimas būtų rašomas.

- Prieš blokuodamas žaidėja būtų patvirtinimas ar tikrai užblokuoti ir priežastį rašytu, dažnas atvėjis per skubėdamas pasirenki ne ta žaidėja ar priežastį.

- Jei žaidėjas / bėglis esant surakintam ir mėginant panaudoti /viela su ALT spaudinėdamas, rašytu į visiems netoli esantiems kad panaudojo vielą ir atsirakino antrankius.

- Padaryti maža galimybė kad su vielą atsirakinsi, dabar jie greit atsirakina ir bėga toliau nuo policijos pareigūnų.

- Surakintam su antrankiais neįtu sestis į transporto priemonę su G raidė.

Patobulinti /mita komanda uždėjus ne ta įtarimo lygi galėtu panaudoti /mita (V_P, ID) ir priežastis nuimti paskutinį uždėjus įtarimo lygi.

- Policijos darbuotojai galėtu /sekti kaip įprastai ne kaip (bėga) galėtu kiti bendradarbiai /sekti bėgli, dabartiniam versijoi nes tegali vienas pareigūnas sekti bėgli, o kiti mėginant /sekti to pareigūno uždėjusio bėgliui statusa negali nes seka kitas pareigūnas.

- Policijos darbuotojai turėtu /bega komanda, uždėjus bėglio statusa, negalėtu įprastai naudoti VIP / ADMIN komandos ir panašiomis kad galėtu pasigydyti, ar susiremontuoti transporto priemonė (išskyrus vaistinelės, ir įrankių dežės), prie to pačio būtų /begliai visu esamu bėglių sąrašas) prie to pačio /begliai sąrašo būtų kiek laiko gaudomas, pareigūno uždėjusio V_P, taipogi būtų galima padaryti jei bėglis yra gaujos narys, galėtum padaryti kad gaujos hood'e galėtum rakinti pati sistemą leistu.

- Galiausiai pritrūko kantrybė su tais bėgimais nuo policijos, dažniausiai kurie slepiasi tai namuose, versluose, taipogi reikėtų orderio sistemos, principas toks kad direktorius suteikia darbuotojui ta orderį per /ppultas ar /dpultas gali įeiti į namus, ir į verslus, taip yra kad įeina į pastata ir būna AFK režimė gal 3 val, jei net iki paros trunka, o trunka ogi todėl kad preina 24 val nuo įrodymo galiojimo pasibaigimo, ir negali bausti įtarimo lygio.

- Policijos į racija būtų pranešama kas nuėmė bėglio statusa ir priežastis, norėdamas nuimti bėglio statusa /nebega V_P, ID ir priežastis tai būtų pranešama į racija tarkim pvz: Zaher_Kukulis nuėmiau bėglio statusa Mafijos_Tevas priežastis: negaudo

- Ir galiausiai aišku buvo begalo pasiūlymu ir dėl darbo žinučių, nes jos reikia labai, prisijungus į serverį būtų pranešama darbo direktorius ar pavaduotojas paliko jums žinutė prašom peržiūrėti /darbopran.

- Direktoriai / pavaduotojai galėtu peržiūrėti per /ppultas, /dpultas paskutiniai palikę darbus ir kiek išviso darbuotojas išdirbe dienų firmoje, taip direktoriams būs lengviau gaudytis, nereikėtu darytis /info lentelės ir /bendradarbiai nuotraukų.

- Prie /ispejimai būtų pridėta paskutiniai išmetimai iš firmos, dažniausiai išmeta iš firmos be įspėjimu, arba būna kad daro masinį išmetimus darbuotojų.

Redaguota Zaher Kukulis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.