Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikių Policijos Departamento direktorių Nedaz_Nedaz

Alfredo_Rossi

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deimantas_Quattro
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : @Nedaz Nedaz
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Departamentas 
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Taigi, nežinau kas šią anketą tikrins bet manau rokas, tad sveikas Rokai. Rašau šiam žmogui papeikimą taip sakoma už josamonių darymą ( Pildžiau į policijos departamentą )  mano anketą atmetė . Su tokia priežastimi " Kiek esu girdėjęs, jog esi labai konfliktiškas, mėgsti grasinti. Pats aktyvumas nėra geras, į klausimus atsakyta neblogai, bet grasintojų firmoje nereikia, todėl esi atmetamas. '' Taigi, užsiduodu sau klausimą, aš Deimantas prieš trys dienas vėl sugrįžęs į serverį pradėjau žaisti. Dėl aktyvumo su juo sutinku, bet dėl visokių grasintoju vien tik dėl to išsisakymo '' grasintojų mums firmoje nereikia '' aš supikau . Nes tokio dalyko neesu čia niekados daręs, paskutini karta dirbau šiame serveryje prieš 9-12 mėnesių tyksliai neprisimenu . Tai kaip tas žmogus išvis gali prisiminti naujoko Nickname ta prasme cmon . Direktorius klausydamas visokių josamonių neturėdamas įrodymų atmetė mano anketą . Ir tai nėra gerai, poto dar situacija toje pačioje analizėje . Vienas iš kitų kandidatų irgi gavo netinkamą analizę ir buvo atmestas dėl direktoriaus klaidos .  @Vaidas_Drifter  analizė jam nuo Nedaz_Nedaz '' Pats buvai įkėlęs nuotrauką „/info“ kai dirbai medikų. Tai savaime turi būti aišku, jog negali pildyti į darbą kai dirbi kitame darbe su pakvietimu. Pats kiek esu girdėjęs žadi labai daug, jog išdirbsi, bet firmą palieki labai greitai ir pažadai lieka baloje. Ši kartą – atmestas. '' Rašo jog savaime aišku turi but jog negalima pildyti į darbą kai dirbi kitame darbe. Iš kur šis žaidėjas galėjo tai žinoti ? ( to atrankos reikalavimosi nebuvo ) ta prasme per savo klaidas atmeta anketas . Su tokiais direktoriais reikia kalbėtis ir aiškintis, nes taip reikalai nesidaro . Aš žinau jog esu naujokas šiame projekte, bet patirties iš kitur tikrai turiu ir žinau ką rašau . GL HF 
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Viską aprašiau .
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/Tlx1ci9 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pirmiausia, laba diena!
 Dėl to, jog kai pats rašai, jog atmečiau, nes esi mėgstantys grasinti. Tai va, pats kiek yra minėjęs Derek_Escobar (gerb. mechanikų direktorius) ir perdavęs šią žiną Martin_Gossard (gerb. taksistų direktorius) man, jog Jus mėgdavote grasinti, kai dirbdavote pas Derek'ą fūristų firmoje. Pats yra direktorius kurio pasitikiu ir pagal viską, nemanau, kad Derek'as yra toks kuris sakytų melagingai, nes turi jau trečiąjį direktorių ir tikrai yra atsakingas asmuo ir nemeluojantis. Todėl sužinojęs tai aš tavo anketą paskaitęs pažėjęs tavo aktyvumą, nusprendžiau atmesti tave. Einant kitai kalbai apie Vaidas_Drifter žaidėją kuris pildė į darbą. Visiem manau yra žinoma ir tai turi būti suprantama, jog jei pildai į darbą tai turi nebedirbti darbe kuris reikalauja direktoriaus pakvietimo. Nemanau, kad jis jau yra naujokas ir to nežino (įrodymai iš Vaidas_Drifter „/info“ lentelės kai kėlė ją į atranką). Tai jau tikrai turi žinoti ir tikrai suprasti turėjo, kodėl ji atmečiau. Viską aprašiau todėl, Iki ir sėkmės. Palaukiame taip pat @Derek_Escobar kuris manau paliudys dėl "grasinimų" tavo.

Redaguota Nedaz Nedaz
– Papildyta.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Dabar, Nedaz Nedaz rašė:

Pirmiausia, laba diena!
 Dėl to, jog kai pats rašai, jog atmečiau, nes esi mėgstantys grasinti. Tai va, pats kiek yra minėjęs Derek_Escobar (gerb. mechanikų direktorius) ir perdavęs šią žiną Martin_Gossard (gerb. taksistų direktorius) man, jog Jus mėgdavote grasinti, kai dirbdavote pas Derek'ą fūristų firmoje. Pats yra direktorius kurio pasitikiu ir pagal viską, nemanau, kad Derek'as yra toks kuris sakytų melagingai, nes turi jau trečiąjį direktorių ir tikrai yra atsakingas asmuo ir nemeluojantis. Todėl sužinojęs tai aš tavo anketą paskaitęs pažėjęs tavo aktyvumą, nusprendžiau atmesti tave. Einant kitai kalbai apie Vaidas_Drifter žaidėją kuris pildė į darbą. Visiem manau yra žinoma ir tai turi būti suprantama, jog jei pildai į darbą tai turi nebedirbti darbe kuris reikalauja direktoriaus pakvietimo. Nemanau, kad jis jau yra naujokas ir to nežino (įrodymai iš Vaidas_Drifter „/info“ lentelės kai kėlė ją į atranką). Tai jau tikrai turi žinoti ir tikrai suprasti turėjo, kodėl ji atmečiau. Viską aprašiau todėl, Iki ir sėkmės.

Haha, įdomų gi kada aš esu dirbęs mechanikuose. Nekarto neesu tenai dirbęs, tad tai viskas paaiškiną . Sėkmės .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Dabar, Deimantas_Quattro rašė:

Haha, įdomų gi kada aš esu dirbęs mechanikuose. Nekarto neesu tenai dirbęs, tad tai viskas paaiškiną . Sėkmės .

Nesakau, kad tu dirbai mechanikuose, sakau gerb. mechanikų direktorius taip sako kai dirbai pas jį fūristuose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tiek vienas, tiek kitas kandidatas turėjo priežastis, dėl kurių buvo atmestos jų kandidatūros ir dėl to direktorius negali būti peikiamas. Galbūt direktorius buvo per daug atviras ir pasidalino ta informacija, kurią tokiais atvejais reikėtų pasilikti sau kaip saugiklį. Tokį saugiklį būtų galima panaudoti tuo atveju, jeigu žaidėjas būtų susisiekęs asmeniškai ir paprašęs pakomentuoti plačiau dėl kokios priežasties jis nebuvo atrinktas.

Direktorius baudžiamas nebus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.