Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Rolandas_Capito

Rolandas_Capito

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rolandas_Capito.

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2020.01.15.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pradžia ir pirmieji apsilankymai serveriuose prasidėjo ~2012 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Seniai buvo susidomėjimas pakeisti buvusįjį projektą, tad būtent apie GreenSide išgirdau iš buvusių draugų.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Turbūt pagrindinės priežastys tai: ekonomika bei „ribotumas“. Turbūt būtų galima ir priprasti prie ten jau tokios sugriuvusios ekonomikos, tačiau pasiekus tam tikrus postus, kalbu apie darbų direktorius, tampi kaip ir ribojamas kilti aukščiau ar kažkaip prisidėti prie serverio plėtros. Komandos nariai nesugeba priimti kritikos tik iš to geba kelti konfliktus, kuriuose nemėgsta pralaimėti, o tiesiog stengiasi slėpti tiesą ir jos vengti. Serveriui daug metų, „komanda nusišlifavusi“, tad manau reikia naujesnių veidų, o ten to labai vengia, tad dėl šių priežasčių pradėjau ieškoti naujos vietos, kur galėčiau galbūt pradėti iš pradžių.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, sunku labai nebuvo, kadangi išsamu ir daug informacijos.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Turbūt įprasta, jog dirbau tik be pakvietimo darbą, tad šiuo metu vis dar dirbu medkirčiu. Taip pat teko išbandyti darbus ir GreenSide gamykloje. Pelningumo atžvilgiu kažko labai neišskirčiau, vykdant /dpasiekimai, eina tiek užsidirbti tiek įgauti patirties, be abejo labiau orientuojuosi į XP kiekio gavimą kadangi jau turiu tikslų kur apsistoti ir darbe su pakvietimu.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Tenka panaudoti, kadangi iš SF, LV bei LS miestų viskas čia persikelia į kaimelius.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kol kas nebuvau.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip, su kaupu.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kartą panaudojau, atsakymo sulaukiau po 5s, tikrai nustebau, administratorius iškart suteikė pagalbą.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, dažniausiai aišku tenka kviesti taksi ir firma visada priima iškvietimus greitai. Netenka gaišti laiko.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos yra tikrai daug, labai džiugu, jog apie smulkmenas yra apgalvojama. Su kažkuo neaiškiu susidurti neteko.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Pasigedau papildomos kažkokios misijų sistemos, kadangi tik /pasiekimai galbūt tokie labiau bendriniai. Taip, džiugu, jog iš pasiekimų yra galima lengvai gauti XP kiekio ir kreditų, tačiau manau misijos dar labiau paįvairintų veiklą. Šiaip labai kažko daug netrūksta, nepasimečiau atsiradęs ir pamatęs apmokymus. Sunkiausia turbūt apskritai suprasti, jog vėl esu naujokas ir tenka viską kurtis iš naujo :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.