Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

5 metai! Ar mes sustojome?

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

5 metai! Ar mes sustojome?
Visų pirma norime padėkoti visiems projekto žaidėjams, jog per šiuos metu jie įrodė, koks mūsų projektas gali būti stabilus be jokių naujovių! Už stabilumą galime dėkoti tik Jums, todėl praėję metai yra tik Jūsų metai!

giphy.gif

Labai norime tikėti, jog šiais metais sugebėsime atsidėkoti už visą tą laukimą, kuris užsitęsė nežmoniškai daug laiko. Taip, tai mūsų kaltė ir mes prisiimame visą atsakomybę už susidariusią situaciją. Turbūt padarėme klaidą (padariau klaidą aš), jog nusprendėme tokiu metu, tiek aukštai išsikelti sau kartelę. Visam tam tiesiog nebuvome pasiruošę ir tai visiems kainavo daug brangaus laiko. Bet mes negalime sustoti dabar. Esame sugrįžę į tą kovinį ritmą, kuris toliau verčia mus tikėti savo idėjomis ir siekti savo užsibrėžtų tikslų. O kad visos Jūsų ir mūsų idėjos išsipildytų mums reikia dar šiek tiek laiko. Todėl prašome visų tikėti tuo, ką šiuo metu mes darome.

Projekto gimtadienio proga 01.24 serveryje vyks dalybos, kurių metu didžioji dalis prisijungusių žaidėjų (ne AFK) serveryje galės laimėti įvairiausių prizų.

Taip pat nuo 01.24d. iki 01.26d. perkant kreditus visais galimais būdais gausite +25% didesnį kreditų krepšelį.

5 metai! Ar mes sustojome? Ne.
„Greenside“ administracija

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.