Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Laurynas_Leigon ir Egidijus_Keza

Jonas_Burkys

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Jonas_Burkys 
2. Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Laurynas_Leigon, Egidijus_Keza 
3. Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas?:  D
abar gaunasi kaip ir nelygybė tarp komandos nariu(ar tuo metu buvusio), ir paprastu žaidėjų.  Nes kaip , žinome, buvo ne viena tokia situaciją.     

Dabar šitoje anketoje, mes su Aprillia_Goo buvom ne gaujos nariai bet gaujų veiklos vietoje..

https://imgur.com/a/7buvN10  

 

O dabar šitoje anketoje kas nors skiriasi? Laurynas_Leigon ir Pronis_Kadilaks irgi buvo gaujų veiklos vietoje .

  

O dabar pažvelkite į jo unban apeliaciją,  rašo kad tuo metu necbugino ???  

   "Nematau kam pakenkė tiek Pronis, tiek aš"     jo žodžiai. 

Jis melavo, kad necbugino, ir dar apeliaciją buvo nepatvirtintą, aš čia matau tik didelė nelygybė tarp paprastu serveriu žaidėjų ir komandos narių(ar buvusiu)

Ir dar pridedant tai, kad jis neatlieką savo darbo kaip "Gaujų Prižiūrėtojas", Buvo numesti įrodimai, kad padarė /to į zoną , atrašė "okey dq" bet balo nepridėjo iki šiol, bet aišku kai perskaitys šitą tai pridės jau :D.    https://imgur.com/a/32FE7EY  

čia tas video su kuriuo poke dariau https://streamable.com/yb298   

Arba kai sakai pažiūrėt įtartina asmeny, jis atrašo "pavargau jau" o zonose laksto ir šaudo lyg niekur nieko....  ir dar dėl to nekibimo, taip man gali būti kad nekimbą, nežinau tik vieną video buvau gavęs kad man "nekimba" o kur kiti? kai buvo paprašytą įrodimu  nieks nepateikė ? negirdėjo? ??  

O kai priešu gaujoj patiems nekimba, ir kai pasakai  kad tam ir vėl nekimbą , gauni iš leigono atsakymą, ką ? wtf? pirmą kartą girdžių nors buvo ne kartą sakytą. 

Aišku bandysi neigti visą šitą , bet čia ką parašiau nei kiek nėra melo, bet aišku be įrodimu tos tavo frazės pasakytos, nes per ts kalbėjai.  

 

 

4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:     Viskas viršuje.  

@Rokas

Redaguota Jonas_Burkys

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiame papeikime per daug susireikšminta būtent į „cbug“ traktavimą. Taip, šioje situacijoje prižiūrėtojas galėjo pasielgti profesionaliau. Jis galėjo tiesiog užblokuoti abu žaidėjus už gaujų veiklos trukdymą ir įrašyti į NGS už prižiūrėtojo nurodymų nepaisymą. Jeigu prižiūrėtojas vienam iš žaidėjų neleidžia eiti į zoną dėl to, jog „jam nekimba“ tai reikia rašyti papeikimą iš karto, o ne lysti į zonas ir toliau daryti nesąmones. Pats papeikimas susideda iš daug smulkių detalių, kurios atsiranda ne iš bet ko, bet iš jūsų pačių kvailų sprendimų, kurais norit „apeiti“ sistemą. Dėl šios priežasties nežadu lysti į detales ir analizuoti kas buvo tose situacijose teisingiausias. Esmė tame, jog problemas susikuriate patys, o tada kaltinate žmogų, kuris bando padaryti žaidimą sąžiningesnį. Jūs to nemokate įvertinti ir toliau kuriate problematiškas situacijas iš kurių rutuliojasi tokie papeikimai. Jeigu nesate patenkinti prižiūrėtojo priimamais sprendimais, tai kokio velnio patys nekadidatuojate į šias pareigas kai buvo tam atranka? Nes jūsų reputacija yra velniškai sušikta dėl jūsų priimamų sprendimų. Tai kuris čia kaltas?

Jeigu ateinate į serverį „veiksmo metu“, tai ir žinokite savo vietą. „DM“ tipo serverių, kuriuose galite pasišaudyti yra begalės, todėl prašome juos ir rinktis jeigu jums nesvarbu pačio veiksmo kokybė.

Tokios situacijos ypač motyvuoja kuo greičiau užbaigti serverio atnaujinimą ir atsikratyti visų tų gaujų reikalų, todėl ačiū jums už tai.
Prižiūrėtojai nebus baudžiami. Užblokavimai bus pakeisti į laikinus užblokavimus už gaujų veiklos trukdymą.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.