Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjai turi naują vadovą!

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

Rinkimų apžvalga,
Atranka nebuvo pakankamai konkurencinga, teko svarstyti apie jos pratesimą – tačiau per paskutines valandas sulaukęs keletos naujų kandidatų nusprendžiau dirbti su tuo ką jau turiu. Ištiesų tikėjausi daugiau susidomėjimo į šios firmos vadovo pareigas, kadangi vadovavimas nėra toks sudėtingas, firma yra neutrali todėl vadovo turinčio griežtą ir rimą žodį - ji nereikalauja.

Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
Pirmasis kandidatas – Laiške rašei jog dingo motyvacija dirbti firmoje po direktoriaus palikimo, būtent dėl šios priežasties turiu abėjonių ar sugebėsi išlaikyti pagreitį vadovaudamas firmai turinčiai tokį susidomėjimą iš serverio žaidėjų pusės. Antrasis kandidatas – Labai sunku suprasti ką nori pasakyti viename sakinyje, sekančiame dar sunkiau apie ką galiausiai rašoma. Didžioji dalis tavo laiško buvo paprasčiausiai kopijuota nuo praeitos atrankos, radau keletą pakeistų žodžių ir tiek. Trečiasis kandidatas – Pasigedau šviežių idėjų, kai kur net išsamumo punktuose, esi ragavęs vadovo duonos, tačiau nemanau jog esi pilnai pasiruošęs paleisti tai ką turi ir pradėti ties kitu. Ketvirtasis kandidatas – Asmuo dalyvaujantis jau antrą kartą pervežėjų direktoriaus rinkimuose, dėja gaila jog jis teigia faktus ir nerodo noro ar motyvacijos vadovauti firmai žodžio forma. Buvo įdomių idėjų kurias būtų gera matyti tačiau ne šiam kartui, taip pat noriu priminti jog pervežėjai yra neutrali firma – keletos iš tavo minėtų minčių šiuo metu negalėčiau įsivaizduoti šioje firmoje.

 

Pagrindiniai kandidatai,
Rinkimų kandidatai, apie kuriuos manau verta prasiplėsti plačiau yra West_Garning ir Mase_Mase. Pirmiausia tai kas liečia West, tavo laiškas sutvarkytas gražiai bei patogiai skaitymui, mintys taip pat buvo aiškios ir suprantamos. Kaip ir tavo konkurentui, trūko šviežių idėjų kaip tobulinsi firmą, tačiau patiko mintis dėl bendradarbiavimo su kitomis firmomis – dėja pasigedau kaip tai padarysi ir ką konkrečiai. Labai tikiuosi jog nenuleisi rankų po šios analizės ir toliau sieksi savo tikslų. Didžiausias tavo minusas jog tu nebandai rodyti tokio noro žaidime kurį rodei atrankoje, kas labai nuliūdino - serveryje gaila nematau jokio įnašo į bet kokią kitą firmą, neužtenka tik egzistuoti siekiant pareigų. Kalbant apie tavo konkurentą 
Mase, tavo aiškiai išdėstytos mintys ir rimti argumentai per visą laišką, tu parodei jog žinai ko tu nori iš firmos. Labai gaila nebuvo minėta apie tavo praeitas kadencijas ir kitas turėtas pareigas, tačiau neabėjoju jog turi šiek tiek patirties šioje virtuvėje. Apskritai, šiuo metu geriausiai išmanantis apie patį pervežėjų darbą esi tu - nors ir negaliu teigti jog esi pats saugiausias variantas, tačiau tikiuosi jog nenuvilsi ir įrodysi ne tik man bet ir projekto žaidėjams.

Naujasis pervežėjų direktorius @Mase_Mase.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.