Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Mafijos_Senelis

Bill_Shake

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Bill_Shake
2. Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Mafijos_Senelis
3. Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas?: Prižiūrėtojas neatsakingai žiūri į savo darbą. Buvau sugautas už relog pagautas policijos, nors policininkas manęs net nesurakino ir nenutazino. Visi įrodymai buvo įmesti. Policininkas užpildė apeliaciją ir jo apeliacija buvo patvirtinta.
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: Štai pareigūno apeliacija 

Jo vaizdinėje medžiagoje puikiai matysit mano nicką. Kaip ir minėjau pareigūnas manęs nenutazino, nepagavo. Prižiūrėtojas turėtų žinot ką reiškia relog sugautam policijos, nes policininkas manęs nepagavo. Net nepradėjo sekti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Policijos direktoriaus pateiktame vaizdo įraše matome, kad kol pareigūnas atlieka savo pareigą, tu sugalvojai jį apšaudyti. Pareigūnui pradėjus bėgti link tavęs, sugalvojai atsitraukti pasinaudojant automobiliu, bet nepavykus į jį įsėsti, nuėjai toliau ir norėdamas išvengti bausmės atsijungei. Atsijungdamas pažeidei vieną iš serverio taisyklių, kurios citatą gali rasti apačioje, todėl buvai laikinai užblokuotas.

Pažeistos taisyklės citata: „Atsijungimas iš serverio siekiant išvengti bausmės (kt. „relog“ kai žaidėjas žino, jog bus baudžiamas, bet siekdamas išvengti bausmės tyčia atsijungia iš serverio. Dažniausiai su šiuo pažeidimu susiduriama policijos darbe, kuomet nusižengęs žaidėjas bando išvengti papildomo įtarimų skaičiaus)“.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.