Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

EMIGRUOJU: Justas_Toledo

Justas_Toledo

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Toledo
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo vasario 8 dienos 2020
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Nuo rugpjūčio mėnesio 2019 metų
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš draugų/pažystamų
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Dėl savininko, kuriam ant serverio vienodai, dėl to, kad vaikai tampa direktoriais, kurie net nesiorentuoja kur jie yra. (Pats buvau to serverio administratorius ir direktorius, jei reiks daugiau info galėsiu parašyti )
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Įvykdžiau, nebuvo sunkios, viska ko reikia naujokui paaiškina
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Kadangi čia esu dar tik naujokas, žaidžiau tik be direktoriaus pakvietimo darbuose. Labiausiai patiko ūkininko darbas, nuobodžiausias valytojo. Šių darbų atlyginimai tokie patys: 30e/1min, todėl nepajutau, kuris darbas pelningiausias :)
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nesunku, nes per apmokymus parodė, kur tai yra
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  kartais :)
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  nuomojamų mašinų yra pakankamai, bet dviračių kol kas dar nemačiau :/
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip, labai greitai ir operatyviai padeda :)
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taksistus kviečiau, ir jie paslaugas suteikė labai greitai
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti:  Ganėtinai aišku, tik nelabai aišku su atrankomis į darbus.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?:  Nieko nereikia keisti, nes viskas pakankamai aišku.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.