Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikų vadovo kėdę užima naujas direktorius!

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

Rinkimų apžvalga,
Atranka vėl nebuvo pakankamai konkurencinga, teko dar kartą svarstyti apie jos pratesimą, tačiau nusprendžiau pasirinkti saugiausią variantą ir dirbti su juo. Iš kandidatų tikėjausi daugiau unikalumo, ties idėjomis, bei vizijos firmos formavimui. Dauguma kandidatų nori tapti vadovais, tačiau neparodo ką darys gavę pareigas - man sunku suteikti šansą asmeniui kuris eina į pareigas tik dėl dienų ar titulo "esu direktorius".
Naujokai, nenuleiskit rankų, siekit tikslų kadangi kalnai nėra nuverčiami per dieną, tikiuosi pamatyti vis daugiau jūsų ateityje.

Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
Pirmasis kandidatas – Gaila, naujas žaidėjas projekte turintis tikslų, stengeisi siekti aukštumų atėjęs į projektą, tačiau nusprendei pasitraukti iš kandidatūros dėl tam tikrų priežasčių. Antrasis kandidatas – Dar vienas naujokas, kuris bandė perlipti savo tikslus, labai gaila jog neįdėjai daugiau pastangų į laišką, dauguma punktų – yra faktai ką medikai veikia serveryje, tai aš jau žinau, noriu matyti tavo viziją, ką gali padaryti su tuo kas tau duota, dėja to neparodei. Laiške trūko motyvacijos, noro bei argumentų kodėl esi tinkamas pasirinkimas eiti vadovo pareigas. Trečiasis kandidatas – Man asmeniškai nematytas kandidatas į vadovo pareigas, laiške pasigedau rišlumo bei išsamumo tavo punktuose. Radau keletą idėjų, tačiau jos nieko naujo – nuvažiuoti iš taško A į tašką B, tai nėra medikų darbui, tikėjausi kažko unikalesnio, taip buvo aprašytos bent dvi idėjos. Taip pat pasigedau argumentų kodėl esi tinkamas pasirinkimas ir kodėl aš turėčiau pasirinkti tavę, nemačiau noro ar motyvacijos tavo žodžiuose. Ketvirtasis kandidatas – Laiškas tvarkingas, parašytas rišliai, tačiau šiuo metu turimas aktyvumas nežavi, būtent dėl šios priežasties nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų. Penktasis kandidatas – Tikėjausi daugiau išsamumo bei rišlumo laiške, labai pasigedau kažko naujo, kalbant apie idėjas – nepasiūlei nieko. Nežinau kokią turi ar nori turėti firmos viziją, neįsivaizduoju ką norėtum veikti su firma. Trumpai, trūko labai daug, nemačiau motyvacijos ar noro tapti sekančiu vadovu.

 

Pagrindinis kandidatas,
Rinkimų kandidatas, apie kurį verta prasiplėsti plačiau yra Gruzinas_Tortilla. Asmuo jau ragavęs vadovo duonos, ne kartą buvęs laikinų firmų vadovu - kas tik palengvina mano pasirinkimą, kadangi tu pats pasisiūlai juo būti, tikiuosi jog tas noras ir motyvacija nedings tapus pilnaverčiu firmos vadovu. Kalbant apie laišką, labai tvarkingas ir malonus skaitymui, gaila bet pasigedau kažko naujo, tačiau dėl kitų kriterijų šį kartą turiu pasirinkti saugiausią variantą. Tikiuosi jog perlipsi savo minusus kuriuos padarei praeitoje kadencijoje, ieškosi išeičių o ne lengviausių pasirinkimų ir atgaivinsi firmą į stadiją kurioje ji turėtų būti.

 

Naujasis medikų direktorius @Gruzinas_Tortilla.

Redaguota Hitautas_White

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.