Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Apgavo Martin_Gossard

Tadas_Pakruojis

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė:Tadas_Lietuva
2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Martin_Gossard
3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Sūkuriai eventus ir laimėtojui neduoda prizo sako pildyk forume, kad  užblokuotu. Jau jis mane užblokavo 2 kartus už nieką iš pikčo, kaip taip galima daryti jis net neturi įrodimu ką padarau, kad citinau remėsi mano darbo dienos užduotimi ka aš blogo padarau jam dar atsiprašau. 
4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas):2020-01-31 
5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/11HCNVn

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, Tadai. Šiek tiek juokingai tu čia elgiesi... Kalbant apie užblokavimą su juo viskas gerai. Prižiūrėtojas jį patvirtino, o, kad nežinojai, kad ši modifikacija neleistina, tai tavęs nuo atsakomybės neatleidžia. Todėl teko prisiimti kaltę tau pačiam. O kalbant apie eventą jis buvo vykdomas prieš 1 mėn. Viskas buvo gerai, bet dabar sugalvojai parašyti apgavystę? Rokas gali tikrinti serverio logus, ir pamatys, kad kai jūs mane palietėte aš jau buvau paskelbęs, kas laimėjo eventą. Tai gali paliudyti @Ignas_Eox. Esant būtinybei galiu paieškoti vaizdo įrašo, bet, kadangi tai vyko prieš maždaug 1 mėn vaizdo įrašo greičiausiai nebeturėsiu, kadangi jie užima daug kompiuterio vietos, ir galvojau jo man jau nebe prireiks. Tikiuosi viską paaiškinau suprantamai.

Redaguota Martin Gossard

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Apie ką mes čia kalbam tu bandai išsisunkti iš bausmes tai tegul žiuri Rokas logus, Man parodyk koki įrodimą čia ne padlaižaves. Man dar vienas dalykas yra nesuvokiamas, kodėl mano darbo dienos užduotis su fotkėmis buvo ištrinta gavus bana kokiai teise turėjo ištrinti visus įrodimus, kad ne tavo darytos fotkes. Sakai kad neleistina modifikacia tai kodėl man nieko neužsiminė  Cornall Worden kai pildydavau visos savaites triusą jokio perspėjimo iš kur man žinoti palei tavo logika. Mano sąžinė rami aš laukiu tavo rimtu įrodimu filmuota medžiaga ar panašiai čia tie žodiniai įrodimai lygus nuliui  @Ignas_Eox paklausus neaišku ar meluoja ar ne. Tu pats turi atsakyti už savo nesamones yra žmoniu kurie tavęs nemėgstą su tuom apgaudinėjimu bet nenukrypkim nuo temos. Man dar kas keisčausiai kodėl būtent tu man bana dėjai nėra kitu kas deda bana puti migla į akis ir dar teisiniesi. Gerai kodėl pirma karta gavau bana?...čia nemano beda o Martin Gossard kaip taip galima nei gėdos nei sarmatos man būtu gėda atrašyti, kai neturi įrodimu, dar ieško teisybes. Aš asmeniškai neturiu jokios jam nepikantos norėjau viska palikti, kaip yra bet kai gavau bana nusprendžau taip nepalikti eiti iki galo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas dar kart. Nežinau ką tu čia bandai įrodinėti tai rašydamas, kokie padlaižiavimai? Apie ką tu kalbi? Siūlyčiau nueiti pamiegoti ir tada šviesiu protu kažką įrodinėti. Ties užblokavimu viskas tvarkinga, prižiūrėtojas jį patvirtino, o Cornall'as turbūt taip ir tetikrino tas užduotis... Užblokavimo anketa kuri yra patvirtina pagalbininko.
O kalbant apie eventą štai įrodymai kaip buvo paskelbtas nugalėtojas ir jam įduoti pinigai, tada tu po poros minučių privažiavai ir sakai, kad laimėjai:
įrodymai
Iki kokio galo tu čia žadi eiti nežinau, nes iš tavo pusės viskas yra klaidinga, tad nieko su tuo nepasieksi. Manau užteks rašyti bereikšmius pranešimus ir reikia tiesiog laukti Roko sprendimo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Atsakyti

Už apačioje išvardintus taisyklių pažeidimus žaidėjas bus baudžiamas užblokavimu (kt. ban) mūsų serveryje:

• Sukčiavimas serveryje (čytinimas naudojant bet kokius papildomus failus, kurie suteikia bet kokį pranašumą prieš bet kurį serverio žaidėją);

Visas serverio taisykles gali rasti paspaudus čia.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.