Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Dede_Linex

Dede_Linex

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dede_Linex
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2019/07/11 (kadaise žaidžiau ir 2017m., bet pildau emigracijos anketą pirmą kartą.)
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Nuo 2013m.~
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Ieškojau internete ir susiradau.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Šis serveris turi labai daug unikalių sistemų ir retai galima rasti kokia klaida.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Įvygdžiau visas apmokymų misijas auksu, nebuvo sudėtinga.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Visus darbus be pakvietimo jau esu dirbęs ir įvygdes /dpasiekimus, dirbau mediku, palyginus medikų darbą šiame serveryje ir su kitais tai čia pats unikaliausias medikų darbas. Dabar dirbu taxi taip pat fainiai sugalvota su lagaminų sistema.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?:  Ne
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Nebenaudoju
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Buvau.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  Pakanka, o šiaip atrodo, kad jų net per daug :D 
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Būna jog paklausiu patarimo ir panšiai, adminai aktyviai atsako.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko, visi labai aktyvus.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Viskas aišku buvo.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Draugas skundėsi tik tai jog jį prie kontoros sušaudė, o policija nieko nedarė tai nežinau ką čia reikia keisti, dažnai viskas priklauso ir nuo pačių žaidėjų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.