Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prie mechanikų dirbtuvių prisijungia naujas vadovas!

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

Rinkimų apžvalga,
Prasidėjus atrankai ir įpusėjus jos laikotarpiui, tikėjausi jog nerasiu tinkamo žaidėjo eiti šias pareigas, taip jau nutiko jog sulaukiau keletos senų vilkų su kuriais būtų malonu dirbti, iš jų teko pasirinkti vieną kuris turėjo daugiau patirties, noro ir aktyvumo pastaruoju metu. Kad ir kaip bebūtų, tikėjausi daug daugiau konkurencingumo iš kandidatų - kadangi mechanikų firma yra vieta kurioje žaidėjai turi galimybė parodyti ką gali, firmoje sunku suklysti dėl didelio noro į darbą dėl elementaraus dalyko, uždarbio.
Noriu priminti, tiems kurie nebuvo paminėti, pervežėjai vis dar turi laisvą vadovo kėdę ir laukia jūsų kandidatūrų.

Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
Pirmasis kandidatas – Laiškas pateiktas tvarkingai ir maloniai skaitymui, pagrindinė priežastis dėl kurios nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų tai tavo ne per senas pasirodymas projekte. Pareigose noriu žaidėjų ne tik kurie ką tik prisijungė prie projekto bet kurie dar neišbandė savęs pareigose, tikiuosi tavę pamatyti kituose rinkimuose. Antrasis kandidatas – Nors ir grįžti po labai ilgos pertraukos, aktyvumo serveryje dar nesi susitvarkęs jog galėčiau patikėti svarbias pareigas. Kaip ir minėjai tavęs galbūt niekas ir nežino, tačiau būtent dėl šių priežasčių nenorėčiau rizikuoti. Kas leičia laišką, pasigedau informacingumo iš keletos punktų, neradau pagrindinės minties ir turinio kurio tikėjausi pateikęs laiško turinio reikalavimus. Trečiasis kandidatas – Esu nustebęs jog nusprendei pateikti kandidatūrą, ypač po paskutinio pokalbio su manimi. Žinau jog esi žmogus kuris gali valdyti firmą ir iškelti ją į aukščiau, tačiau šį kartą nenoriu rizikuoti – bijau jog turėsime panašų pokalbį. Džiaugiuosi jog stengiesi įlipti į šį laivą, tačiau šį kartą negaliu tavęs priskirti prie pagrindinių kandidatų.

 

Pagrindiniai kandidatai,
Nutiko taip jog šiuose rinkimuose tenka rinktis iš dviejų senų vilkų, Denis_Xander ir Wizard_Airidas. Pradėsiu nuo Denio laiško, kuris pateiktas tvarkingai ir maloniai skaitymui, pasigedau keletos punktų, jų bendros minties ir galutinio rezultato atlikus tam tikrą sprendimą ar pasirinkimą. Tikėjausi rasti daugiau idėjų firmai, vis gi esi patyręs žaidėjas projekte bei padirbėjęs vadovo virtuvėje, kas labiausiai ir nuliūdino. Ko negalėčiau pasakyti apie Airido kandidatūrą – laiškas yra labai stiprus ir manau vienas iš rimčiausių, radau didelį bagažą rimtų minčių ir idėjų kurias norėtum realizuoti firmoje ir surišti darbuotojų kasdienybę su savo pateiktomis mintimis. Kas liečia kitus punktus kaip atrankų mechanika, iš ties nustebino, matau jog nori daug ką išbandyti ir pridėti savo idėjų prie dabartinės banalios visų naudojamos sistemos. Idėjos kaip ir visuomet, pateiktos kitu formatu jog atitiktų firmą ir jos turinį išnaudojant darbo statistiką ir kitas funkcijas.
 

Naujasis mechanikų direktorius @Wizard_Airidas.

 

Animated GIF

Redaguota Hitautas_White

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.