Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjų ir policijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

Rinkimų apžvalga,
Tiesa pasakius, policijos direktoriaus rinkimai buvo tokie kokių ir tikėjausi – sulaukiau tik vieno potencialaus kandidato su kuriu nusprendžiau ir dirbti. Labai abejoju ar pratesęs atranką bučiau sulaukęs bent vieno potencialaus asmens į šias pareigas. Kas liečia pervežėjų vadovo rinkimus, likau tiek nustebęs tiek susimastęs – firma yra puikus pagrindas naujam asmeniui į vadovo kėdę, rinkimuose sulaukiau vos keletos kandidatų, tačiau kaip ir su policija – nusprendžiau dirbti su tuo ką turiu.

Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
POLICIJOS DIREKTORIAUS RINKIMAI
Pirmasis kandidatas – Laiškas tiesa pasakius lygus anketai į darbą, labai trumpi ir neaiškūs punktai, nori keisti tam tikrus dalykus tačiau nesuprantu kaip ir kodėl, kokį įnašą tai padarytų. Būtent dėl prastos kandidatūros nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų.

PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI
Pirmasis kandidatas – Tikėjausi šiek tiek daugiau, pamatęs tavo laišką ištiesų buvau apsidžiaugęs, kadangi kandidatuoji nebe pirmą kartą, tačiau pradėjęs skaityti tavo laišką, jis manę nuliūdino. Baigęs pirmuosius punktus pasigedau minčių ir idėjų ties firmos įvaizdžiu ir jos formavimu. Kas liečia idėjas, kaip ir visuomet, pakankamai paprastos – bendra paskirtis labai panaši kaip ir visų kitų firmų, todėl ties šiuo punktu nesužavėjai. Antrasis kandidatas – Pagrindinė priežastis dėl kurios nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų yra tavo aktyvumas, projekte jau beveik metai, tačiau serveryje matyti neteko. Negaliu duoti jokių teigiamų pastabų ties laišku, asmeniškai pasirodė lyg pildoma į darbą, trūko didžiosios dalies turinio ir bendros minties ką nori daryti su firma. Trečiasis kandidatas – Pateikta kandidatūra buvo viena iš rimčiausių šiuose rinkimuose, deja negaliu tavęs paminėti prie pagrindinių kandidatų dėl tavo aktyvumo, kuris ir pakišo koją rinkimuose. Žinau jog esi profesionalus ir orginalus asmuo, tačiau šį kartą apsiribosiu rizikingu pasirinkimu.

 

Pagrindiniai kandidatai,
Vienintelis potencialus kandidatas į policijos direktoriaus pareigas apie kurį verta prasiplėsti yra Tony_Express. Puikiai išmanai policijos darbo virtuvę, man vadovaujant laikinam policijos kolektyvui teko ne kartą pastebėti jog atlieki aukštesnę pareigūno rolę firmos viduje, o sukaupta patirtis tai gali tik pagirti. Laiškas tvarkingas ir patogiai perteiktas skaitymui. Tavo bendra policijos vizija aiški ir iš mano pusės pagirtina, tikiuosi jog atliksi daugiau nei praeitoje kadencijoje ir parodysi kaip turi atrodyti prižiūrėtas policijos departamentas.

Pažvelgus į pervežėjų vadovo rinkimus, vienintelis potencialus kandidatas apie kurį verta prasiplėsti yra Denis_Xander. Labai gaila jog nebuvo kito asmens prieš kurį galėčiau tavę vertinti, iš direktorių komandos tikiuosi ko daugiau, noriu tikėti jog padarysi daugiau nei praeitoje kadencijoje. Tikiuosi jog perlipsi išsikeltą kartelę ir savo direktorių komandoje turėsiu asmenį kuris ne tik egzistuos vadovo pareigose bet ir atneš atspaudą kurį galėtum palikti kitiems vadovams.

 

Naujasis policijos departamento direktorius @Tony_Express
Naujasis pervežėjų direktorius @Denis Xander

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.