Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

"GreenNight" naujienų portalo Nr.2

Rekomenduojamas pranešimas

vqcSr6j.png

Įžanga

Labas vakaras, GreenSide bendruomene. Prieš kelias dienas, paskelbėme kartu su mano kolega @Jim_Miller pirmąjį "GreenNight" naujienų portalo numerį. Kaip pirmas bandymas, esam patenkinti. Sulaukėme nemažai sureagavimų bei pasiūlymų pagelbėti ties naujo numerio kūrimu. Galbūt, tikėjomės sulaukti daugiau komentarų, kuriuose išreikštumėte savo kritiką, tokiu atveju žinotumėme, ko nereikia naujienų portale bei ko jame trūksta, tad tikimės, jog su vis kitu numeriu, sulauksime daugiau komentarų. Taip pat, primenu, kad galite prisijungti prie „GreenNight“ naujienų portalo savanorių klubo, kuriame bus prašoma pagalbos suvaidinti tam tikrose scenose ar pagelbėti kažkokioje kitoje srityje. Gero skaitymo!

UWvJ40n.png

Atsirado ratų vagys?! 

f6DMwkF.png

Miestelio policininkai gauna vis daugiau nusiskundimų, jog yra nusukami mašinos ratai. Tačiau miestelio sergėtojams niekaip neina surasti nusikaltėlių, kadangi jie dirba itin profesionaliai. Šį kartą nukentėjo @Lewis_Corrado. Nukentėjusysis buvo apklaustas:

[Žurnalistas] Kada pastebėjote, jog nebėra jūsų ratų?

[Nukentėjusysis] Šiandien...

[Žurnalistas] Daug kainavo ratlankiai?

[Nukentėjusysis] Taip, iš Gruzijos. Nuo mano prosenelio Kadilako nuimti.

[Žurnalistas] Oho... O ar pranešėte policijai?

[Nukentėjusysis] Nepranešiau, nes patys žinot Red County pareigūnus. Prašysi pagalbos - sėsi į kalėjimą.

[Žurnalistas] Na taip, žinome. 

Mačiusius piliečio ratus, prašome jam pranešti. Vagis neieškomas, įvykis netiriamas.

UWvJ40n.png

Miesteliuose naujas skriaudėjas? #2

QQEeut5.png

Su mumis buvo susiekusi moteris, kuri teigė, jog matė nusikaltėlį, kuris padegė kaimyno namą ir sėdęs ant motociklo, pasišalino iš įvykio vietos. Sakome didelį ačiū mūsų gaisrininkams, kurie eilinį kartą, kaip mat greit sureaguoja į gautą iškvietimą. Padarytos nuotraukos perduotos policijai. Manoma, kad tai tas pats žmogus, kuris padega visų namus bei yra randama prie kiekvieno sudegto namo jo mėtinių ledinukų popieriukų. Nusikaltėlis ieškomas.

UWvJ40n.png

„BMW vairuotojai ir vėl bombarduoja autobusų stoteles“

5CpSWEL.png

Kovo 21 dieną, apie trečią valandą dienos, policijai buvo gautas iškvietimas, jog vairuotojas vairuodamas BMW, atsitrenkė į autobusų stotelę. Pareigūnų žiniomis, vairuotojas buvo neblaivus bei klausėsi OG Version dainų. Pareigūnai teigia, jog šie aspektai ir buvo pagrindinės priežastys, kodėl atsitrenkė į stotelę. Kadangi mūsų žurnalistai buvo netoliese, pavyko užfiksuoti keletą kadrų.

UWvJ40n.png

Karantinas pakėlė serveryje žaidėjų skaičių?

Prasidėjus karantinui, serveryje pakilo žaidėjų skaičius. Šiuo metu, serveryje galima sutikti nuo 120 iki 150 serverio žaidėjų. Darbų atrankose yra sulaukiama vis daugiau anketų bei taip darbų vadovams apsunkina atsirinkti darbuotojus į firmą, bet tuo pačiu ir atsiranda didesnė galimybė išsirinkti tinkamiausius darbuotojus. Taigi, ar tai lemė karantinas ir ar taip bus toliau?

UWvJ40n.png

„Ūkininkų ir gaisrininkų streikas nublėso, jie liko nieko nepešę“
Po kelių dienų, ūkininkų ir gaisrininkų protestai baigėsi bei civiliai gali vėl ramiai važiuoti į skelbimų kontorą. Kodėl protestai baigėsi, nėra žinoma. Galbūt jiems atsibodo, o gal nenori turėti rūpesčių su policija. Tačiau, ar protestų ilgą laiką vėl nebus? Smarkiai abejojame.

UWvJ40n.png

Aukcionas

kz6qZV3.png

Kaip ir sakėme, padarėme antrąjį aukcioną. Šį kartą, taip gerai nepasisekė, nes daug kas pasiūlydavo sumą ir išvažiuodavo. Tad, prašau tų, kurie dalyvauja, jeigu pasiūlot kainą, niekur nevažiuokit, o laukit, kol kažkas kitas pasiūlys arba jūs laimėsit. Savanna automobilį pardavėme už 2‘000 eurų žaidėjui @Jonny_Smith Tačiau, mums nėra skirtumo už kokią sumą parduodame automobilius, kadangi mes aukojame savo pinigus, mes norime sukurti gerą turinį bei suteikti galimybę kitiems žaidėjams įsigyti pigiai mašiną.

UWvJ40n.png

Reportažas

Sukūrėme antrąjį reportažą bei tikimės, jog jis geresnis. Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šio reportažo kūrimo.

UWvJ40n.png

Norime paminėti, jog nei trupučio nesumenkiname policijos bei neturime jokių blogų ketinimų prieš juos, tiesiog žmonės, kurie išreiškė kritiką prieš policiją, tai padarė savo noru, o ne mūsų prašomi.

Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Jim_Miller. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.

Trečiasis naujienų portalo numeris turėtų įšeiti šios savaitės gale.

 

Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda

Didelis dėkui už paramą, kurios mums labai reikia: @Giedrius_Hells

Ne dažnai pamatome tokį gerą policininką, kuris be jokių prašymų, pats pasisiūlo padėti ir yra labai profesionalus, didelis dėkui: @Gordon_ Hells

Už pasiūlytas idėjas dėkojame: @Hash_Cocas

BLSh1MD.png

yafgmpb.png

 

 

Redaguota Griffin_Lorenzas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
4 val prieš, Grazvydas_Overwatch rašė:

Įdomus laikraštis ir geras video, ačiū, kad padarėte mane žvaigžde.

Ačiū tau, kad sutikai nusifilmuoti!

 

2 val prieš, Max_Toshi rašė:

Viskas vėl įdomiai gavosi, nepatingėta pastangų!!!! Lauksiu trečiosios dalies ❤️ 

Dėkui, tokie komentarai kaip šis, skatina mus nesustoti ir toliau kurti! ❤️

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
1 min prieš, Red_Arnis rašė:

labai įdomu kazkas naujo serveriui, bet jau labai ant policijos stumiat xdd

Pacituoju sakinį, kuris buvo parašytas šiame numeryje: "Norime paminėti, jog nei trupučio nesumenkiname policijos bei neturime jokių blogų ketinimų prieš juos, tiesiog žmonės, kurie išreiškė kritiką prieš policiją, tai padarė savo noru, o ne mūsų prašomi". Tad tikrai nebandome įžeidinėti policijos pareigūnų, visi scenų vaidinimai yra vykdomi ekspromtu, o ne su surašytu tekstu. Dėkojame už gerus žodžius! ❤️

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.