Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...

David_Winship

Rekomenduojamas pranešimas

So... po mano paskutinės uždarytos gaujos, praėjo ~10 mėn., o prieš uždarant gaują, tuometiniam GP buvo siūlytos kelios idėjos bei galimybės, kaip būtų galimą pagyvinti bei suteikti naujų spalvų, pačioms gaujoms, ko pasekoje buvo įgyvendinta tik viena, kas šiai dienai, mano dėka gaujos gali pasipelnyti, tai "Gaujų finansavimas". Neeext, sekančiam GP, taipogi buvo siūlytos tos pačios idėjos, tik šiek tiek papildytos, ko šio veikėjo pasekoje - nieko nebuvo įgyvendinta. Link kur krypstu? Esmė tame, jog per 10 mėn., nebuvo nieko daroma, ties gaujų sritimi, kas galbūt ir privedė prie šios temos atsiradimo.

Po tokios įžangos, prieiname prie pačios temos turinio, ką aš noriu perduoti gaujom, tai ką esu sukaupęs ir galbūt tai ką panaudos būsimi GP, ar tiesiog gaujų lyderiai, kurie nori imtis iniciatyvos, bet nežino nuo ko pradėti, ar elementariausi nauji serverio veidai, kuriems ganėtinai sunku yra įsitvirtinti gaujose, kaip lyderiais.

Patarimai naujiems veidams:

Manau daugelis su manimi sutiks, jog naujiems veidams yra ypač sunku įsitvirtinti gaujose, kaip gaujų lyderiais. Kodėl? Vienintelė priežastis yra ta, jog 90% žmonių (mano manimu) jeis tiesiog nepasitiki bei vadina "randomais".  Ką reikėtų keisti? Visų pirmą, nepulkite kurti gaujos - įvertinkite savo galimybes, tol kol nesukūrėt gaujos. Antrą, turėkite bent 10 žmonių, kurie tik susikūrus gaujai taptų jos nariais. Trečia - amunicija, nesitikėkite, kad paimsite iškarto pirmąją savo zona, tad prisikaupkite pakankamai amunicijos. Tai pagr. faktoriai į kuriuos reikia atsižvelgti kuriant gaują (nevardyju tokios, kaip motyvavijos, noro ir kt. elementariu dalykų, kurie ir taip jums turėtų būt aiškūs). Ko imtis susikūrus gaujai? Pagrinde, kaip gaujos lyderis privalot gaujai rodyti iniciatyva bei motyvacija, nepasiseks šiandien -pasiseks rytoj, kalbu tai iš patirties. Skatinkit veiksmą ne tik iš kodo pusės, ką tai reiškia? Darykit, kurkit GW, BRAWL ir kitus senus veiksmus, stenkites tai atgaivinti. Kurkit veiksmus su PD, kitomis gaujomis, rodykit iniciatyva, parodykit kas yra gauja. Manau atsižvelgus į šiuos kelis dalykus, atsirastu pačios gaujos populiarumas bei pačio lyderio išsiskyrimas.

 

Smulkesni keitimai:

Gaujos narių slotai - vienoje gaujoje max narių skaičius yra 20, manau reikėtų jį mažinti iki 10, nes:

1. Atsirastų didesnė konkurencija tarp gaujų.

2. Padidėtu pats gaujų kiekis, manau su kiekiu ir atsirastu gaujų kokybė.

Faktas, daug kas sakys "prieš bratuhas nekariausiu", tai žaidimas, niekas nesako pyktis ar dar ką. Prašot veiksmo, gaujų, tai skaldykites į dvi grupuotes ir kurkite jas patys, negi taip sunku, ar tiesiog labai jau žaidime esat principingi?

Gaujų kariavimas - nuostatose yra pateikta, jog į kitos gaujos teritorija leidžiama lysti tik grobimo metu. Visiškai prieštarauju šiam punktui, na tai juk yra gauja, tai kodėl gaujos karus suvaržot tokiais įstatymais? Manau visiškai teisinga būtų jeigu bet kada ir bet kur būtų galimą trikdyti kitos gaujos veiklą, net ir grobimo metu (faktas jog tik oficialiom). 100% pakiltų gaujų veiksmas bei įdomumas ir šiaip, tai visai realistiškas dalykas.

 

Veiksmo pasiūlymas:

Sistema, kuri reikalaus šiek tiek lėšų, arba geresnė alternatyvą būtų - ginklai. Taipogi būtų galimą sukurti kažkokią tai taškų sistema, atskira nei yra pačiame serveryje, jau sukoduotą.

https://imgur.com/a/mCigyXj Nuotraukoje, yra pavaizduota panaši schema, kuri turėtų būti. Veiksmas vyks šiose karjerose, kadangi tai pakankamai toli nuo miestelių, nenaudojama vieta, tad neužkliudys pačių civilių (galima ir keisti vietą).

Veiksmo principas:

Nuotraukoje yra pastatytą mašina, kurioje būtų tam tikrų ginklų, narkotikų (čia nebūtinai privalo būti pilna bagažinė ir pan., kad būtų įvairiau galimą sudėti ir po 1k atskirai ginklų, na pagal finansus priklauso). Tad veiksmo atvejų, mašina ar kokia kita tr. priemonė ir turėtų stovėti čia.

PD - privalo apginti šią mašiną ar tiesiog parsivaryti ją į savo bazę. Jei apginti, tai būtų duotas tam tikras laikas, ar gaujiniu rushų skaičius (tarkim, jei per 3 rushus nepasisavina mašinos - veiksmas baigiasi)

Gauja - norėdama pasisavinti šią mašiną, privalo nukauti ją saugančius PD, taipogi kitą gaują, kuri dalyvautų šiame veiksme. Tą padarius ir norint, jog mašina ir jos turinys atitektų jiems - privalo transportą parsivaryti į savo hood'ą. 

Pagrindinis aspektas, ką noriu paminėti - patys viską aiškiai matot, jog nėra to veiksmo su gaujomis (manau po serverio atnaujinimo jo atsiras pakankamai), tai kodėl jo nesikuriat patys be kodo pagalbos? Manau vienintelė problema yra ta, jog daugelis gaujos lyderių ar pačių gaujos narių, tiesiai šviesiai sakant tingi pajudinti savo sėdmenis ir šiek tiek pagalvoti su galva. Visados buvo norima, kad viską už juos nudirbtų GP bei prigalvotų jiems įvairių sistemų, na supraskit, GP yra tik vienas, o jūsų yra žymiai daugiau, tai kodėl nesusikooperavus su GP pradedi patiems kažką keisti? Ar tiesiog patys GP, atvirai sakant tingi kažką kurti bei eskperimentuoti su gaujomis? 

Pabaigai... Tai yra mano nuomone ir tai yra tik ~50% to, ką turiu savo užrašuose, kurios galbūt, jeigu kažkas keisis paviešinsiu. Reiškit savo nuomone į tai, komentaruose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mes visi galim siūlyt nesiūlyt,jiems bus tikrai neidomu mūsų nuomonė...

Geriau pasikapoti GTA V ir uzdarinėt gaujas taip pat rašyti gaujos balus...

Bet idėjos tikrai įdomios!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kalbant ties ta vieta, kad dabartinės gaujos pačios "tingi" susigalvoti veiklos, drįsčiau kaltinti nuostatas, kurios visiškai suvaržo gaujos veiklą, už bet kokį menkniekį yra baudžiama, nuiimamas oficialumas ar visiškai uždaroma gauja, todėl visi apsiriboja ties tuo kas yra sukoduota (zonos/grobimai), o dėl visokių gw tai kžn pasiulai ir myža tipo iš centų neinam ir pnš, kas neturėtų būti pagr. kriterijus jeigu norėtų veiksmo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Techniškai iki atnaujinimo dabartinė nusikalstamos veiklos sistema nebegaus jokių atnaujinimų ar klaidų ištaisymų, nes dabartinė sistema test serveryje jau yra išmontuota ir ją keičia naujoji.

Kas liečia gaujų priežiūrą, laikinai su šiomis užduotimis tvarkosi Vladas, kuriam asmeniškai esu įsakęs, jog gaujų reikalus paliktų pabaigai ir tam daug laiko neinvestuotų. Taip pat gaujų veiklas prižiūri nemokami administratoriai, kurie vienu metu negali stebėti 10 - 30 žmonių taip kaip jūs norėtumėte. Filmuokite patys savo žaidimus ir siųskite įrodymus administratoriams.

Kalbant apie kritiką gaujų nuostatoms. Jos buvo sukurtos atsižvelgiant į Jūsų pačių daromas nesąmones. Kaltinti visą tą popierizmą, jog tai varžo gaujų veiklas nemanau kad derėtų, nes patys prie to privedėt buvusius gaujų prižiūrėtojus.

Jeigu norit kažką pakeisti, pradėkit pirmiausia nuo savęs ir tada nereikės kentėti nuostatų apribojimų.

Diskusiją paliekame atvirą tol kol diskusijoje dalyvaus argumentuotos nuomonės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kažkada seniai seniai, buvo dideli geri veiksmai. Bet tai dažniausiai privesdavo prie chaoso ir šiokios tokios betvarkės, nes gaujos norėdamos pasirodyti viena už kitą geresnėmis miestelius paversdavo dm zona. Tai ir privedė prie nuostatų kurios dabar gaujas varžo kaip sakykim kokį darbą. Tas nuostatas galėtų mano manymu laisvai išimti jeigu lyderiai suvaldytų savo gaujinius ir gaujoj būtų tvarka, bet tai yra tikrai labai mažai tikėtina. Kalbant apie pačius veiksmus dabar, tai mano nuomone serveryje trūksta senų GW ir BRAWL kurie būdavo kuomet gyvuodavo dvi gaujos Nortenos ir Surenos. Su šia nauja sistema pradžioje irgi buvo mintis juos daryti tai kiek atsimenu dar kelis kart buvo surengti GW, bet dabar ši tradicija žlugus.  Galima būtų gaujų prižiūrėtojui sumest stafkes po kokius 500k ir surengti GW dviem gaujom, o gal būt net ir turnyrą ir viešai forume skelbti rezultatus. Laimėjusi gauja gauna pinigus. Visa tai juk Paprasta ir nereikalauja daug darbo. Užtat gaujoms tai būtų atsigavimas ir mano nuomone didžiausias tos dienos vakaro veiksmas ;)

Kita aktuali tema tai ginklų kainos. Nu čia gaujiniams skaudi tema :D. Šios sistemos minusas, kad jeigu išlaikai visas zonas ginklų prikaupi tikrai labai daug. Ankščiau pamenu Deagle ginklo kulką parduodavau už 47e, šiuo metu galima nusipirkti Deagle už 9e.. Tas pats su narkotikais. Manau reiktų savininkams atstatyti bagažines, ir sumažinti ginklų kiekį kuris yra pagaminamas zonose. Kažką reiktų pamąstyt prie to pačio ir su namais, verslais, ir kitom prekėm, kad grąžinti tą ekonomiką kuri buvo 2016 m.-2017 m. bent jau. Galbūt pakelti kainas, galbūt pamažinti uždarbius iš darbų, bet mano manymu logiškiausia būtų jog nuo kiekvieno namo pardavimo, transporto priemonės, ar ginklų nusiskaičiuotų mokęstis serveriui, taip pat ir atsiimant algą kokie 5% ar 10% nukeliautų serveriui. Na aš parašiau o jūs spręskit, surašiau viską kaip atrodo žaidėjo akimis. @Rokas @Mantas       

Redaguota Skrajojantis_Olandas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

@Rokas Apie kokį tu čia atnaujinima dar sapalioji jeigu jo pirmieji ženklai buvo paskelbti GreenSaido oficiolioje grupėje FB 2018-08-30, tai jau galima sakyt grubiai praėjo du metai. Vemia akys nuo tokių išsireiškimų "*keiksmažodžiai*"

Redaguota Rokas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
57 min prieš, Skrajojantis_Olandas rašė:

Kažkada seniai seniai, buvo dideli geri veiksmai. Bet tai dažniausiai privesdavo prie chaoso ir šiokios tokios betvarkės, nes gaujos norėdamos pasirodyti viena už kitą geresnėmis miestelius paversdavo dm zona. Tai ir privedė prie nuostatų kurios dabar gaujas varžo kaip sakykim kokį darbą. Tas nuostatas galėtų mano manymu laisvai išimti jeigu lyderiai suvaldytų savo gaujinius ir gaujoj būtų tvarka, bet tai yra tikrai labai mažai tikėtina. Kalbant apie pačius veiksmus dabar, tai mano nuomone serveryje trūksta senų GW ir BRAWL kurie būdavo kuomet gyvuodavo dvi gaujos Nortenos ir Surenos. Su šia nauja sistema pradžioje irgi buvo mintis juos daryti tai kiek atsimenu dar kelis kart buvo surengti GW, bet dabar ši tradicija žlugus.  Galima būtų gaujų prižiūrėtojui sumest stafkes po kokius 500k ir surengti GW dviem gaujom, o gal būt net ir turnyrą ir viešai forume skelbti rezultatus. Laimėjusi gauja gauna pinigus. Visa tai juk Paprasta ir nereikalauja daug darbo. Užtat gaujoms tai būtų atsigavimas ir mano nuomone didžiausias tos dienos vakaro veiksmas ;)

Kita aktuali tema tai ginklų kainos. Nu čia gaujiniams skaudi tema :D. Šios sistemos minusas, kad jeigu išlaikai visas zonas ginklų prikaupi tikrai labai daug. Ankščiau pamenu Deagle ginklo kulką parduodavau už 47e, šiuo metu galima nusipirkti Deagle už 9e.. Tas pats su narkotikais. Manau reiktų savininkams atstatyti bagažines, ir sumažinti ginklų kiekį kuris yra pagaminamas zonose. Kažką reiktų pamąstyt prie to pačio ir su namais, verslais, ir kitom prekėm, kad grąžinti tą ekonomiką kuri buvo 2016 m.-2017 m. bent jau. Galbūt pakelti kainas, galbūt pamažinti uždarbius iš darbų, bet mano manymu logiškiausia būtų jog nuo kiekvieno namo pardavimo, transporto priemonės, ar ginklų nusiskaičiuotų mokęstis serveriui, taip pat ir atsiimant algą kokie 5% ar 10% nukeliautų serveriui. Na aš parašiau o jūs spręskit, surašiau viską kaip atrodo žaidėjo akimis. @Rokas @Mantas       

Nuostatos atsirado iš visos tos laisvės, kuri buvo reikalaujama „Nortenų“ ir „Surenų“ laikais. Jeigu nepameni, tai „senoji gaujų sistema“ (tai tampa lyg keiksmažodžiu) buvo panaši lyg į darbą su pakvietimu, bent jau dauguma taip teigė. Atsižvelgdami į žaidėjų norus n-ąjį kartą visiškai perdarėme nusikalstamos veiklos sistemą remdamiesi tuo, ko prašė didžioji dalis žaidėjų. O ko Jūs prašėte mielieji? Laisvės! Štai ir turit laisvę. 😀 O dabar vėl kalbate kokie geri laikai buvo prie „senosios gaujų sistemos“ ir taip kiekvieną kartą kai naujoji nusikalstamos veikos sistema pakeičia senąją ... 🤢

Lyginti dabartinę nelegalių ginklų sistemą ir tai kas buvo „senoje gaujų sistemoje“ nederėtų. Nes „senoje gaujų sistemoje“ ginklai neatsirasdavo „iš niekur“. Juos reikėdavo gaminti. Kiek prisigamindavote, tiek ir turėdavote. Dabartinėje sistemoje to nėra, dėl to turime tai ką turime. Investuoti laiko į gamybą nereikia, reikia tik nugalėti. Pamenu prie tų pačių „Nortenų“ ir „Surenų“ buvo nepatenkintų, jog jiems reikia dirbti lyg „fabrike“ ir gaminti kažkokius ginklus ... 😂

Apie „GW“ ir „BRAWL“ daug pasakyti negaliu kuo jie skiriasi nuo to veiksmo, kuris šiuo metu yra serveryje (šaudai, gaudai, tas pats „competitive“ jausmas), nes neturiu pakankamai kompetencijos apie tai kalbėti. Tik žinau tai, jog šiuo metu (ir beveik prie visų buvusių nusikalstamos veikos sistemų) didžiausi „gangesteriai“ serveryje net nežaidžia, o ateina iš „freeroom“ & „deathmatch“ tipo serverių tik dėl „veiksmo“. Tad jokie pinigai papildomos motyvacijos nepridės ir nepadarys žaidimo įdomesnio jeigu žaidėjas paprasčiausiai serveryje nežaidžia, o ateina tik tada, kai vyksta „įdomiausias veiksmas“. Tuo labiau dabar dauguma bijo rizikuoti „savo vardu“, nes šiais laikais niekas nenori „pralaimėti“. 🕵️‍♂️

Išvada. Mes, serverio savininkai norim, jog mūsų serveryje žaistų žaidėjai ir mėgautusi žaidimu nuo pradžios iki pabaigos. Nenorim to, ką turim dabar, t.y. „deathmatch“ serverio serveryje. Norim, jog kiekvienas veiksmas turėtų atoveiksmį ir niekas nevyktų dėl nieko. Visi šie mūsų norai bus išpildyti n-oje nusikalstomos veiklos sistemoje, kuri oficialiai turėtų uždaryti „deathmatch“ serverį mūsų serveryje. 😊

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
15 val prieš, Skrajojantis_Olandas rašė:

Kažkada seniai seniai, buvo dideli geri veiksmai. Bet tai dažniausiai privesdavo prie chaoso ir šiokios tokios betvarkės, nes gaujos norėdamos pasirodyti viena už kitą geresnėmis miestelius paversdavo dm zona. Tai ir privedė prie nuostatų kurios dabar gaujas varžo kaip sakykim kokį darbą. Tas nuostatas galėtų mano manymu laisvai išimti jeigu lyderiai suvaldytų savo gaujinius ir gaujoj būtų tvarka, bet tai yra tikrai labai mažai tikėtina. Kalbant apie pačius veiksmus dabar, tai mano nuomone serveryje trūksta senų GW ir BRAWL kurie būdavo kuomet gyvuodavo dvi gaujos Nortenos ir Surenos. Su šia nauja sistema pradžioje irgi buvo mintis juos daryti tai kiek atsimenu dar kelis kart buvo surengti GW, bet dabar ši tradicija žlugus.  Galima būtų gaujų prižiūrėtojui sumest stafkes po kokius 500k ir surengti GW dviem gaujom, o gal būt net ir turnyrą ir viešai forume skelbti rezultatus. Laimėjusi gauja gauna pinigus. Visa tai juk Paprasta ir nereikalauja daug darbo. Užtat gaujoms tai būtų atsigavimas ir mano nuomone didžiausias tos dienos vakaro veiksmas ;)

Kita aktuali tema tai ginklų kainos. Nu čia gaujiniams skaudi tema :D. Šios sistemos minusas, kad jeigu išlaikai visas zonas ginklų prikaupi tikrai labai daug. Ankščiau pamenu Deagle ginklo kulką parduodavau už 47e, šiuo metu galima nusipirkti Deagle už 9e.. Tas pats su narkotikais. Manau reiktų savininkams atstatyti bagažines, ir sumažinti ginklų kiekį kuris yra pagaminamas zonose. Kažką reiktų pamąstyt prie to pačio ir su namais, verslais, ir kitom prekėm, kad grąžinti tą ekonomiką kuri buvo 2016 m.-2017 m. bent jau. Galbūt pakelti kainas, galbūt pamažinti uždarbius iš darbų, bet mano manymu logiškiausia būtų jog nuo kiekvieno namo pardavimo, transporto priemonės, ar ginklų nusiskaičiuotų mokęstis serveriui, taip pat ir atsiimant algą kokie 5% ar 10% nukeliautų serveriui. Na aš parašiau o jūs spręskit, surašiau viską kaip atrodo žaidėjo akimis. @Rokas @Mantas       

Kadangi buvau čia paminėtas, tai kaip ir turiu atsakyti ir aš. Didelę dalį šios sistemos gaujų prižiūrėtojas buvau aš, visos kalbos apie "Brawl" "GangWar" yra tiesiog juokingos, patys žaidėt ir viską matėt. Surengti elementariausius savaitinius "eventus" gaujoms buvo tiesiog neįmanoma, nes gaujos tiesiog neišsilaikydavo savaitės arba tiesiog jų nebūdavo. Kita medalio pusė apie "gangwarus" didžiausias lyderių noras būdavo eiti gangwarą iš gaujos uždarymo, ir tada kylą klausimas kam toks gangwaras naudingas? o gi visiškai niekam, tuomet ir vėl GP kalti, kad gaujų nėra ir t.t. Pati gaujų sistema nėra atnaujinimą jau ilgą laiką, nes nenorime gaišti laiko prie šios, kad padaryti kita kokybiškesnę, o tas visas užsitęsęs laikas......... Žodžiu visos šios kalbos apie ginklų kainos nėra vertos diskusijos, nes prie naujos sistemos, ginklų tiesiog neliks, tad diskutuoti apie dabartines ginklų kainos, nematau visiškai prasmės.
Kaip ir kalbėjo Rokas, tai nėra DM serveris ir mes mažiausia norime, kad "gaujiniai" trukdytų žaidimą kitiems žmonėms, kurie nori užsitikrinti sau švarų žaidimą, kaip jaustis naujokui, kuris dirbdamas būna nušautas be priežasties, kaip jaustis pareigūnams, kaip 15 gaujinių sustojusių ant mašinos visus šaudo, o jie padaryti nieko negali nes jų būna per mažai, arba jie tiesiog nieko padaryti negali. Niekada nenorėjome pakenkti jums, niekada nenorėjom, kad serveryje nebūtų gaujų, tiesiog sverdavome kas mums yra svarbiau, todėl visada ir būdavo priimti tokie sprendimai. Norėčiau kad kiekvienas prieš kažką peikdamas arba kažką darantis negero visų pirma atsigręžtų į save ir pagalvotų ar pats viską daro tvarkingai, jeigu taip darysite ir nestengsite ieškoti sau naudos, tuomet ir nuostatų bus daug mažiau, nes sistemoje bus mažiau skylių dėl kurių nekentės kiti žmonės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.