Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

"GreenNight" naujienų portalo Nr.3

Rekomenduojamas pranešimas

6H2oZ1e.png

Įžanga

Sveiki, GreenSide bendruomene. Su kolega @Griffin_Lorenzas skelbiame dar vieną, tai yra trečiąjį „GreenNight“ naujienų portalo numerį. Po dviejų paskelbtų numerių, mūsų įspūdžiai yra gan geri, sulaukiame vis daugiau pagalbos, taip pat ir aukų, dėl kurių labai dėkojame žmonėms. Tikimės, jog trečiasis numeris bus toks pat įdomus arba dar labiau įdomesnis nei praeiti numeriai, o jeigu bus atvirkščiai – praneškite mums, pasistengsime su jūsų pagalbą, padaryti dar geresnį sekantį numerį. Nevyniojant žodžių į vatą, mėgaukitės nauju numeriu!

VlxsxHa.png

„Iš zoologijos sodo pabėgo baltasis lokys“

a6x3wsy.png

Buvo gautas pranešimas, jog iš zoologijos sodo pabėgo retas baltasis lokys ir visiems buvo patariama saugotis. Po pusantros dienos paieškų, atsirado žinių iš pabėgusio baltojo lokio. Miške, netoli San Fierro miesto, buvo pastebėtas baltasis lokys, kuris tupėjo po ola. Tačiau, pamatęs grybaujantį žmogų, nutarė su juo „pasisveikinti“, tai yra užpulti. Civilis, pamatęs baltąjį lokį, puolė gintis, tačiau mažai tas padėjo, lokys perdreskė ranką bei kliudė kūno dalį. Visgi, žmogui pasisekė, nes baltasis lokys dėl nežinomų aplinkybių, paliko žmogų gyvą bei pabėgo. Kelis kadrus su mobiliuoju telefonu padarė liudininkas Jonas (nežinau kodėl jis fotografavo, o nepadėjo žmogui).

VlxsxHa.png

NRG club ar STUNT club?

mmHQSuE.png

Projekte neseniai atsirado du klubai, kuriuos pamatęs ir truputį pasidomėjęs, norėjau apie juos aprašyti ir išreikšti savo nuomonę apie šiuos klubus. NRG klubas įsikūrė (tiksliau atsinaujino arba prisikėlė) prieš 3 dienas, kurio dabartiniai lyderiai (jei neklystu) - @Mafijos Senelis bei @Matthew_Bennett. O STUNT klubas įsikūrė prieš savaitę, kurioje lyderiai (jei vėl neklystu) - @Nedaz Nedaz bei @Martin Gossard. Kalbant apie NRG klubą, jis yra labai senas klubas, kuris atsirado 2015 metais bei galutinai užsidaręs 2018 metais (pagalvojus, wow kiek laiko išbuvo klubas, bravo). Kaip teigia klubo nariai bei patys lyderiai, šis klubas yra ilgiausiai gyvavęs klubas GreenSide projekte. Asmeniškai, man šiame klube akį traukia GFX darbai, kurie sukurti tikrai kokybiškai. Žinoma yra ir nuotraukų, kurios puikiai suredaguotos, tačiau man trūksta vaizdo įrašų, kuriuose galėčiau pasižiūrėti kaip „stuntinat“ ir panašiai (tikriausiai jų seniau būdavo daug, gaila, jog tuo metu nesidomėjau), bet mano manymu, jums yra svarbiau praleisti gerai laiką nei kažkam įrodinėti ar padaryti gerą įspūdį. Bėgant prie kito klubo, tai yra STUNT klubas, kuris man padarė didelį įspūdį. Taip, galbūt tai naujas klubas ir neturi didelės patirties, tačiau pažiūrint jų vaizdo įrašus, man, kaip „stunt“ naujokėliui, jie atrodo „bachūrai“, kurie moka puikiai „stuntinti“. Realiai pamatęs vaizdo įrašą, mane patį privertė susimąstyti mokytis „stunt“ pagrindų ir tobulėti. Nežinau ar tarp šių dviejų klubų yra konkurencija, tačiau tai yra du puikūs klubai, kurie smagiai praleidžia laiką serveryje. Linkiu abiems klubams sėkmės ir tikiuosi, jog pamatysiu jus vakarais, kaip „stuntinat“.

VlxsxHa.png

Ar laikinai nereikėtų padidinti atrankų į darbus patekusiųjų limitą?

Atėjus karantinui, anketų skaičius darbų atrankose stipriai padaugėjo. Kiekvieną darbo su pakvietimu atrankose galima sulaukti apie 40 anketų, iš kurių galima atsirinkti tik 10 patekusiųjų, o likusieji 30 lieka toliau bedarbiai. Abejoju ar šiems žaidėjams yra įdomu dirbti vėl darbe be pakvietimo. Mano manymu, DP atstovybė turėtų sureaguoti į tai bei LAIKINAI pakelti maksimalų patekusiųjų darbuotojų skaičių. Tačiau, ne tik DP atstovybė turi dirbti ties tuom, bet ir patys direktoriai, kurie turi suprasti, jog dėl karantino, jie turi priimti didesnį kiekį žmonių į savo darbą ir mokėti juos išlaikyti. Pripažinkim, daugelis taip galvoja ir žino, jog šis variantas būtų visiems priimtinas.

VlxsxHa.png

Miesteliuose naujas skriaudėjas? #3

kEZ3Fwu.png

Miesto namus deginęs, bei žmonėms baimę varantis nusikaltėlis, po savaitės paieškų pagaliau buvo sučiuptas. Deja, apie nusikaltėlį nieko detalaus nepavyko sužinoti. Žinome tik tiek, jog per visą šią savaitę buvo padegti 37 namai, iš kurių 11 sudegė iki pamatų. Taipogi mūsų žiniomis 6 žmonės buvo stipriai sužaloti, iš kurių 1 mirė. Gyventojams, kurie neteko stogo virš galvos yra suteiktas laikinas prieglobstis, o tuo tarpu padegėjęs nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

VlxsxHa.png

Aukcionas

Šį kartą aukcioną paskelbėme forume bei pardavinėjome Blista Compact, kurį nusipirkome už 15‘000 eurų paramą iš @Nedaz Nedaz (labai jam dėkojame). Aukcioną laimėjo @Rushed_Onx, pasiūlęs 50‘000 eurų! Susisiek su mumis AŽ.

VlxsxHa.png

3cS4xxy.png

[Žurnalistas] – Sveikas, Policijos pavaduotojau Everett_Sanchez.
[Pašnekovas] – Sveiki.
[Žurnalistas] – Visų pirma, kiek jums yra metų?
[Pašnekovas] – Man yra 16 metų, neužilgo sueis 17.
[Žurnalistas] – Pradėkime nuo to, kaip ir kada pradėjote žaisti GreenSide projekte?
[Pašnekovas] – Na tai žinoma, buvome šiek tiek apstoję žaisti SAMP bei po pertraukos nenorėjome grįžti į mūsų buvusį žaidžiamą serverį. Todėl ieškojome naujo projekto, kuris sudomintų. Perėjome SAMP serverių forumus ir kažkur 2015 metais radome šį pojektą.
[Žurnalistas] –  Ar be Policijos pavaduotojaus, turėjote kitokios patirties šiame projekte?
[Pašnekovas] – Buvau keletą kartų gaujos lyderis bei svarbus asmuo darbe. Daugiau kažko aukštesnio, neteko.
[Žurnalistas] – Kokiu būdu pasiekėte pavaduotojaus statuso?
[Pašnekovas] – Na tai žinoma sunkiu darbu. Realiai labai nesitikėjau gauti šį postą, tačiau, po kiek laiko, mano darbą įvertino direktorius ir paskyrė kvalifikatorių. Dar po kiek laiko, jam prireikė pagalbos, todėl mane ir paskyrė.
[Žurnalistas] – Kaip sekasi pirmos dienos būnant pavaduotoju?
[Pašnekovas] – Reikėjo šiek tiek laiko apsiprasti prie naujų komandų, viską darydavau kuo lėčiau, jog nepadaryti klaidų. Tačiau, dabar jau „permokęs“ sistemą.
[Žurnalistas] – O kaip reaguoja darbuotojai, ar jie patenkinti tokiu sprendimu, o galbūt reiškia pretenzijas?
[Pašnekovas] – Nebuvo tokių, kurie reikštų pretenzijas, visi nuoširdžiai pasveikino bei tiki mano galimybėmis jiems padėti sunkiu metu.
[Žurnalistas] – Kaip pačiai Policijai sekasi, ar susitvarko su iškvietimais, gaujomis bei tvarkos palaikymu miesteliuose?
[Pašnekovas] – Policija palaiko aktyvių darbuotojų kiekį serveryje, todėl rimtų problemų nematau. Yra naujų veidų, kurie daro klaidų, tačiau iš klaidų tuo pačiu ir mokosi. O su gaujomis ir tvarkos palaikymu, viskas tvarkoje.
[Žurnalistas] – Ar turite paruošę kokių idėjų netolimoje ateityje? Jeigu taip, galbūt galite atskleisti?
[Pašnekovas] – Deja, bet atskleisti negaliu. Šią savaitę turėtų pasirodyti nauja iš mūsų pusės sukurta Policijos sistema.
[Žurnalistas] – Gera girdėti. Baigiant šį trumpą interviu, paskutinis klausimas, koks jūsų bus indėlis šiame darbe, tai yra kokias sritis apsiimsite. Gal esate pasiskirstę darbus?
[Pašnekovas] – Ne, su direktoriumi darome viską bendromis jėgomis, tad nėra, kad vienas visus darbus darytų.
[Žurnalistas] – Na žodžiu, iš jūsų atsakymų, suprantu, jog Policija yra kaip vienas kumštis.
[Pašnekovas] – Visiškai taip.
[Žurnalistas] – Labai dėkojame už suteiktą interviu, linkime sėkmės jūsų firmai.
[Pašnekovas] – Ačiū, jums taip pat, sėkmės taipogi ir jums!

Didelis ačiū už suteiktą interviu Policijos pavaduotojui @Everett_Sanchez.

VlxsxHa.png

Reportažas

Įkėlėme trečiąjį reportažą, tikimės, jog jis jums patiks. Ir jeigu turite idėjų kitam reportažui, parašykite AŽ.

VlxsxHa.png

Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Griffin_Lorenzas. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.

Ketvirtasis naujienų portalo numeris šįkart išeis ne taip greit, kadangi serveryje norime susirasti darbą bei užsidirbti kažkiek pinigų. Per tą laiką, pasistengsime sugalvoti kuo unikalesnį bei įdomesnį numerio turinį.

Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda

Didelis dėkui už paramą, kurios mums labai reikia: @Jonny_Smith

Taip pat, norime tarti didelį dėkui @Max_Toshi, kuris mus visuomet palaiko ir padeda.

VlxsxHa.png

0XxcjLm.png

cUn3q18.png

Redaguota Jim_Miller
Atnaujintos nuotraukų nuorodos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
prieš 1 val, Max_Toshi rašė:

Tiesiog puiku!! Šiame trečiame „GreenNight“ portalo numeryje sulaukiau daugiau naujienų. Taip pat ir reportažo trukmė buvo ilgesnė ir buvo įdomu klausytis ❤️ 

Ačiū, tikiuosi per daug video nenusišnekėjau :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.