Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] pasiūlymas mechanikų darbui (/pmt transporto remontas).

Black_Ride

Rekomenduojamas pranešimas

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Black_Ride
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  mechanikų firmoje, paimamas laužas, ir kaip tas laužas pristatytas darbuotojas tas turi pirmenybę 15min. priimti /pmt transporto tvarkymą, praeina kelios minutės, žmogus užsako tvarkymą, bet paimą kitas darbuotojas, nors jis negali paimti, nes taisymas priklauso tam darbuotojui, kuriam dar galima priimti taisyma po laužo paėmimo. Paėmęs kitas darbuotojas /PMT tvarkyma o tas kuris paėmė lauža bei turi pirmenybę priimti /pmt remonta, prašo bendradarbio padaryti rr., kad galėtų paimti tas kuris pristatė lauža. Mano manymu, kad nereikėtų atsijungti ir vėl prisijungti prie žaisimo per naujo, būtų galimybė su kokia komanda atšaukti /pmt taisyma.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereikėtų bendradarbiams kurie priima ne savo /pmt taisyma daryti relog žaidime, būtų galimybė atšaukti tvarkyma, ir nereikėtų jungtis į žaidima per naujo, gaišinantis laiko.

Tie kurie dirba/dirbo mechanikų firmoje supranta apie ką kalba eina.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O galbūt galima padaryti taip pat, kaip atlikta su iškvietimų prioritetais? Darbuotojas, kuris pristatė sprogusios transporto priemonės laužą, ateinančias 15 minučių turi prioritetą priimti to kliento užsakymą, jeigu nuo užsakymo per artimiausias 10 sekundžių darbuotojas nespėja priimti tr.pr. remonto, tai padaryti gali bet kuris kitas prisijungęs darbuotojas.

T.y. Nesvarbu, ar klientas užsisako remontą iškart, ar laikotarpyje 1-15min, prioritetą turi tas mechanikas, kuris atvežė laužą bei, gavus pranešimą apie užsakymą, papildomai turi 10 sekundžių suvesti komandai (/pmt 0-2).

Redaguota Jizzy

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.