Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

"GreenNight" naujienų portalo Nr.4

KITOKIE PASIKALBĖJIMAI  

63 balsai

  1. 1. Ar norite, kad "GN" naujienų portalas organizuotu Kitokius Pasikalbėjimus gyvai?


Rekomenduojamas pranešimas

y4bax80.png

Įžanga

Sveiki, GreenSide bendruomene. Po trumpos pertraukos, norime su kolega @Jim_Miller paskelbti ketvirtąjį velykinį naujienų portalo numerį. Įspūdžiai po trečiojo numerio yra gan geri, truputį mažiau sulaukėme jūsų sureagavimų bei komentarų, tačiau tai mus nestabdo, o motyvuoja kurti dar geresnius numerius. Nusprendėme padaryti mažą pertrauką, jog atsirastų daugiau idėjų, minčių bei galėtumėme sukurti kokybiškesnį turinį. Šis numeris būtų pasirodęs dar vėliau, tačiau susiklostė taip, jog šiandien yra Velykos, tad norėjome nustebinti savo skaitytojus. Taigi sveikiname visus su Šv. Velykomis bei linkime gero skaitymo!

29lNyeh.png

“Ūkininkai nestabdo”

Apie ūkininkus mums dažnai tenka kalbėti, jie tarsi bando kažką įrodyti. Matėme jų protestus, matėme jų sukurtą gaują ir vėl matome jų daromus masinius žudymus. Policininkai bei ypač medikai gauna daugybę iškvietimų į ūkininkų darbovietę, daugelis ten neišgyvena. Ūkininkų darbovietė pavirto kaip į DM zoną, o kiek laiko tai truks ir kodėl visa tai vyksta – niekas nežino.

29lNyeh.png

„Gaujų įvairovė“

Šiuo metu, gaujos lyg kokie kopūstai, pasodini juos, pradeda augti, užauga ir galiausiai nuskini, o po to vėl tenka juos sodinti. Tokia pati situacija yra ir su gaujomis. Neseniai viena gauja užsidarė pavadinimu „Peckham Boys“, kurios lyderis buvo - @James_Switch. Tiesa sakant, ši gauja mūsų akimis buvo stipri bei ryžtinga, kuri galėjo ilgą laiką išsilaikyti šiame serveryje. Kodėl šią gaują lyderis uždarė nežinome ir nelabai norime žinoti. Taip pat, neseniai buvo išdygus nauja gauja (tiesa sakant, net neatsimename kaip ji vadinosi, kažkaip neilgai užsibuvo). Realiai, manėme, jog ši senbūvių gauja suteiks stiprios konkurencijos bei įdomumo serveryje, tačiau visa konkurencija kartu su gauja dingo magiškai. Na ir žinoma, norime paminėti svarbiausią gaują, kuri yra KOLKAS pagrindinė ir dominuojanti gauja serveryje, tai „Outsiders 13th Street“, kurios lyderiai @San_Pan, @Vasilije_Vasic ir @Nerioske_Gamer. Tikrai pagarba jums, tęskit savo dominavimą ir linkime, jog gautumėte lygiaverčius priešininkus.

29lNyeh.png

„Viščiukai miesteliuose“

m6iL50r.png

21:47, gražus vakaras, staiga atsiranda iš niekur viščiukai, kurie pradeda trukdyti eismą ir vaikšto ratus. @Pronis_Kadilakas, @Roki_Reider, @Lietuviskas_Zmogus, @Modestas_Fuzkin, @Lauris_Varskyte. Truputis informacijos apie šiuos viščiukus, kurią reikia žinoti piliečiams: jeigu jie atsistoja, yra itin pavojingi, tad jeigu matai juos atsistojusius – bėk; moka susitapatinti su gulinčiais policininkais; niekada nepirkite iš jų picos, nes ji apnuodyta. Šios informacijos šaltiniai: vikipedija.

29lNyeh.png

Konkurencinga Medikų direktoriaus atranka

Šią savaitę buvo paskelbta medikų direktoriaus analizė. Pagal direktorių prižiūrėtojo komentarus, jo kadencijoje, dar niekada nebuvo sulaukta tokia konkurencinga atranka. Šioje atrankoje buvo keli potencialūs serverio žaidėjai į šias pareigas, tačiau išsirinkti reikėjo tik vieną. O juo tapo @Demarcus_Norwood, kurį sveikiname su šiomis pareigomis bei tikimės, jog esate vertas šių pareigų bei laikysite jas ilgai.

29lNyeh.png

Interviu

guK5Vm3.png


[Žurnalistas] - Sveikas, Gruzinai.
[Pašnekovas] - Labas.
[Žurnalistas] - Pradėkime iš karto nuo jūsų pareigų. Už ką esate atsakingas, kokios jūsų pagrindinės pareigos?
[Pašnekovas] - Mano pagrindinė pareiga yra prižiūrėti forumą, o tiksliau užtikrinti, kad visi forumo vartotojai laikytųsi įsteigtų forumo taisyklių. Pareigos forume neapriboja manęs vien tik čia. Pačiame žaidime atlieku darbus, kuriuos turi atlikti kiekvienas administratorius t.y palaikyti bendrą tvarką serveryje, padėti naujokams su jiems iškilusiais klausimais.
[Žurnalistas] - Kaip ir kada atsiradote šiame projekte?
[Pašnekovas] - Pirmieji mano žingsniai šiame projekte buvo dar 2016 metų gruodžio mėnesį, kai SA-MP'ą pasiūlė pažaisti draugai. Daug įsimintinų pasakojimų neturiu iš tų metų, kadangi projekte žaidžiau vos kelis mėnesius, o jų metu apart darbo nieko nenuveikiau. Prisimenu, jog dirbau pas ex. pagalbininką DPD kurjeriuose iki atnaujinimo kuomet jis buvo sujungtas su pervežėjais.
[Žurnalistas] - Kokie buvo jūsų pirmieji įspūdžiai atėjus į šį serverį?
[Pašnekovas] - Atėjęs į šį projektą buvau ganėtinai naujas SA-MP platformoje. Prieš tai, buvau žaidęs kitame projekte kai man buvo vos 12, tad atėjus čia, po dviejų metų, nežinojau ko tikėtis. Bet kokiu atveju pastebėjau įdomias sistemas, kurių dėka nors ir trumpą laiką apsistojau, bet tas laikas nebuvo iššvaistytas, tai mane ir privertė sugrįžti ir tęsti savo nuotykius.
[Žurnalistas] - Koks buvo jūsų kelias šiame projekte, tai yra kokias kitas pareigas buvote užėmęs?
[Pašnekovas] - Pareigų siekimas atsidaro visiškai netikėtai. Man dirbant mediku buvau pasiūlytas gauti taksistų pavaduotoją. Tai buvo didelis dalykas man, kaip žaidėjui kuris vos prieš kelis mėnesius sugrįžo į projektą, tad nieko nelaukęs viską mečiau ir lėkiau į taksistus. Viskas nebuvo labai paprasta, teko daug dirbti ir įrodyti, kad esu vertas posto. Deja, bet ilgai taksistuose neužsilikau, pareigas gavau tik tuomet, kai žadėjau palikti firmą, tad daug motyvacijos turint pirmąsias pareigas nebeturėjau. Pats darbas jo rutina tapo monotoniška ir noro daugiau to tęsti nebeturėjau. Praėjus keliems mėnesiams, supratau, kad atėjo laikas mėginti kopti aukščiau. Daug laiko skyriau siekiant direktoriaus posto, kurį kaip ir visas kitas pareigas gavau iš antro karto. „Pirmasis blynas būna prisvilęs“ - taip būtent nutiko su mano kuruojamais medikais. Per daug pririšau prie sistemų, tad firmoje niekas nedirbo, atrankoje mažai dalyvių būdavo. Keistas pastebėjimas, bet medikų pavaduotoja Amanda paskelbdavo atranką - į ją ateidavo daugiau dalyvių negu į atranką, kurią skelbdavau aš. Nors firma nebuvo tobula ir truko apie penkiasdešimt dienų - jos buvo įsimintinos ir laikas praleistas smagiai. Neužilgo nuspręndžiau tęsti kelionę rimtesniu keliu mėginant savo šansus į komandą. Nepaslaptis, jog buvau pildęs moderatorius ankščiau, kuomet buvo išrinktas @Wizard Airidas. Negavus pareigų stengiausi siekti jų toliau ir ne už ilgo atsirado vieta kaip tvarkos prižiūrėtojui. Užpildžiau į tvarkos prižiūrėtojus, tačiau gavau moderatorių, kurio net neieškojo. Nesiskundžiu nei trupučio, tai bet kokiu atveju buvo pareigos, kurių norėjau labiau. Vienas geriausių skaitytų mano tekstų buvo tada kai buvau už'tag'intas nuolatinėje komandos atrankoje. Nuo čia ir tęsiasi mano karjera. Prieš kelis mėnesius nuspręndžiau savo šansus atgal į medikų vadovo postą su sieku ištaisyti praeities klaidas ir mano nuomone man tai pavyko. Dėl rotacijos į kitas pareigas ilgai medikų vadovu išbūti negalėjau, tačiau iš šono galiu pasakyti, jog praeities klaidos buvo išlygintos.
[Žurnalistas] - Kokie yra jūsų tikslai tolimoje ateityje, būtent šiame projekte?
[Pašnekovas] - Tolimesnių planų labai atskleisti nenoriu, nes jie ganėtinai „kosminiai“ ir jiems įvykdyti prireiks daug laiko, tačiau stengiuosi juos įvykdyti, bet kaip ir minėjau tai užtruks dar ilgą laiką. Planų dėl pareigų keitimo neturiu, dievinu šias pareigas, manau jose sukuosi taip pat neprastai.
[Žurnalistas] - Kokios jūsų mintys apie pakilusį žaidėjų skaičių per karantiną, kaip manote, ar po karantino, žaidėjų skaičius ženkliai sumažės?
[Pašnekovas] - Bet koks žaidėjų šuolis projektui yra tik į naudą, tačiau šį kartą jis yra milžiniškas. Ankščiau bijojau šio skaičiaus, dėl didelio maišto miesteliuose, bet labai didelio nepastebėjau net ir esant virš dviejų šimtų žaidėjų.  Serveryje bei forume atsirado pliūpsnis naujos gyvybės, kas dieną emigruoja didelis kiekis naujų žaidėjų, o tai tik plečia mūsų bendruomenę. Pasibaigus karantinui, mano nuomone, jog žaidėjų skaičius sumažęs, tačiau ne iki tiek, kiek būdavo ankščiau, kalbu apie 100 žaidėjų.
[Žurnalistas] - Kaip sutariate su kitais komandos nariais, ar dažnai būna pykčių, o gal išvis jų nėra?
[Pašnekovas] - Aš nesu konfliktiškas asmuo, nesileidžiu į įžeidinėjimus, barnius ar kivirčius. Būdamas komandoje nesu susipykęs su nei vienu jos nariu. Pati komanda itin draugiška, pykčių tarp nei vieno nario nėra buvę.
[Žurnalistas] - Pastebėjome, jog turite itin daug medikų darbo patirties, ar galima teigti, jog šis darbas jus labiausiai traukia iš visų?
[Pašnekovas] - Nesu įsitikinęs kodėl, bet medikų darbas mane traukia labiausiai iš visų. Praktiškai visą laiką vežu medikamentus, o atsiradus iškvietimams iškarto juos surenku. Atėjus į pervežėjus nejaučiu tokio didelio noro dirbti kaip medikuose vežant medikamentus, neturiu supratimo kodėl, kai iš esmės darbas yra toks pat. Manau medikuose užsiliksiu dar kurį laiką, kadangi turiu šiokių tokių planų su šio darbo patirtimi.
[Žurnalistas] - Dėkojame už suteiktą interviu, linkime sėkmės jums!
[Pašnekovas] - Ačiū už nuostabų pokalbį, viso!

29lNyeh.png

Reportažas

Skelbiame ketvirtąjį reportažą bei tikimės, kad parašysite komentaruose pastebėjimus, ką reikėtų keisti ar kažką naujo įdėti.

29lNyeh.png

Aukcionas

GM73yOF.png

Apie aukcioną trumpai, pamatėme, jog beveik niekas nedalyvauja aukcionuose, tad šis aukcionas kolkas paskutinis, daugiau jų nebedarysime iki tol, kol galėsime pasiūlyti rimtesnes mašinas, t.y. sportines. Šį aukcioną laimėjo už 30‘000 eurų @Max_Toshi.

29lNyeh.png

Komiksas

Naujausia mūsų idėja bei kolkas didžiausias mūsų iššūkis. Gvildenome šią mintį, galvojome, kaip geriau padaryti, kad komiksas būtų „afigienas“. Žinome, kad jis nėra tobulas ir jį reikės dar tikrai tobulinti, tačiau pamatus padarėme, o dabar tikimės, jog išreikšite kritiką bei pasakysite kas blogai, ką reikia pakeisti. Didelis ačiū už vaidinimą: @Martin Gossard, @Nedaz Nedaz, @Lelia Dipsis, @Florencijos_Zvejys, @Black_Hand. Taigi, mūsų komiksas:

qdMabU6.png

mMlIVUO.png

bty0XZy.png

29lNyeh.png

Taip pat, sudalyvaukite mūsų apklausoje dėl Kitokių pasikalbėjimų šiame projekte.

Norintys paremti mūsų naujienų portalą pinigais ar transporto priemone, galite kreiptis į mane arba @Jim_Miller. Taip pat, jei turite pastebėjimų ar įžvelgiate trūkumų, rašykite mums asmenine žinute.

Sekantis numeris, t.y. penktasis numeris nežinome kada išeis, bet tikimės, jog ilgai laukti nereikės.

Numerį parengė: „GreenNight“ naujienų portalo komanda

Kaip visada tariame didelį dėkui už visokeriopą pagalbą: @Max_Toshi

Taip pat dėkojame už naujienų portalui pateiktas idėjas: @Lelia Dipsis

Redaguota Griffin_Lorenzas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.