Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Gam_Eriuxas

Gam_Eriuxas

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Gam_Eriuxas
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: I šį serverį atėjau prieš kažkur 2 savaites.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 5-erius metus
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:Nuo 8 iki 11 metų žaisdavau šį serverį ir jis yra pac geriausias kurį aš isimenu.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Kiti serveriai labai lagina, Yra tokių žmonių kurie kenkia tiems serveriams ir tiesiog neina pažaisti RolePlay kas labai užknisa.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: ne. Buvo visai nesudetinga įvykdyti.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau visus darbus kurie yra be pakvietimo. Labiausiai patinka ūkininkai nes ten yra veiksmo. Gali pasijausti lyg esi savam kaime ir pjauni jevus,ar važinėji ir pardavinėji duoną.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Turiu gerą draugą kuris man viską parodė.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip ,nes nebe labai gerai isimenu visus kelius ir t.t.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip. Dabar kaip pildau anketą mane sumušė Lordas_Marozas. Kuris sudaužė mano mašiną be jokios priežasties. Turiu SS kaip jis niekauja Ūkininku mašinas,kombainus.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Labai pravrčia nuomojamos mašinos ,nes kaip tave paleidžia iš kalėjimo mašina labai praverčia grįšti į kitus miestelius.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip naudoju.Adminai labai greitai sureguoja ir man tampa viskas aišku ir aš tuom labai džiaugiuosi.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Labai dažnai kviečiu : Medikus,Policija,Picerininkus,Mechanikus.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Ne viskas man yra labai suprantamai aišku :)
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Kad nebūtu tokių žmonių kurie sudaužo naujoku pirmasias mašinas ir nekenktų jiems.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    6 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Gam_Eriuxas  Svečias  Gruzinas_Tortilla  Svečias  Svečias  Erikas_Nrg 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.