Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Mano_Naktys

Mano_Naktys

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mano_Naktys

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Su šituo acc 2019-06-07

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Gal 5-6metus

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Jau apie 2metus čia žaidžiu. Radau kai buvo nuobodu ir nebuvo ką žaist, iki dabar nepaleidžiu.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senas serveris buvo angliškas ir jis užsidarė. Šitas projektas man patiko nes čia nėra viskas milijonais. Geresnis Roleplay.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne, nevygdžiau. Pats užsidirbau pinigus.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbt medkirčiu ir ūkininku. Pelningiausias iš dirbtų ūkininkų, nuobodžiausias medkirčių.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nes minimape pažymėta diskeliu.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne. Visas vietas jau žinau.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip yra visko buve.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pilnos akys. Užtenka viskas su tuo yra gerai.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudoju. Padeda tikrai administratoriai puikiai, operatyviai atlieka savo darbą. 

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip viskas gerai, tik su picerininkais nevisada taip gerai :D 

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Net ir tokiam kaip aš čia viskas aiškiai juoda ant balto parašyta. Puikus projektas

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :  Manau tiems kurie nesupranta truputį skirti dėmesio, padėti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.