Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ PRIEŽIŪRA

2020.04.23 - 2020.04.28, Taksistų direktoriaus rinkimai.

 

[ ! ] Rinkimų apžvalga,
Prasidėjo streak‘ų rinkimas - tikiuosi jis ateityje nesibaigs, šie rinkimai buvo vieni iš konkurencingiausių, atsižvelgiant į faktą jog tai taksistų firma, naujokai tūrėtų savę bandyti pasiūlyti ir parodyti stovint ant pirmų laiptų. Tiesa pasakius sulaukiau daug daugiau kandidatų kurie norėtų apsiimti šiomis pareigomis ir šia firma, tačiau kad ir kaip bebūtų šiam darbui yra tik viena vieta. Noriu priminti, būvimas naujoku ar senbuviu nėra matuojama serverio patirtimi, kas liečia pareigas - žaidėjai neturintys daug patirties automatiškai turi mažiau šansų, kadangi jie yra per daug nauji - nekalbu apie pareigas, apie projektą, prieš pildydami įsitikinkite ar esate pakankamai patyręs serveryje, nesvarbu kur ar kada. Norintys žaidėjai kandidatuoti turi žinoti kas vyksta serveryje, tam yra reikalaujamas aktyvumas iš jūsų, ne tik tuomet kai atsiranda rinkimai bet ir prieš juos, jog įrodyti kad esate pastovus mūsų projekto žaidėjas, nepamirškite kad direktoriaus ir pavaduotojo pareigos yra pirmi žingsniai paklojant savo reputaciją projekte.

Kadangi tai buvo vieni iš konkurencingiausių rinkimų, turėjau atsižvelgti į kiekvieną iš kandidatų laiškų ir išanalizuoti jas iki paskutinio žodžio, turėjau būti kuo griežtesnis jog priimti sąžiningą sprendimą. Didžioji dalis potencialių kandidatų praeityje yra padarę rimtų klaidų, kurios jiems bus prisektos visam laikui, primenu - jog kiekvienas gali susitvarkyti savo reputaciją, tam reikia tik laiko, noro ir rįžto kažką daryti, ne tik su savimi. Idėjos yra tikriausiai pagrindinis punktas prie kurio prisikabinu kiekvienų rinkimų apžvalgoje, šį karta tai ne išimtis - taksistų firmai šiuo metu reikia vadovo su vaizduote, galimybe ir ryžtu tai išnaudoti firmos naudai ir sukurti kažką naujo. Žinau jog darbų sistemos yra senos ir didžioji dalis minčių yra išrinkta, lieka labai minimalus tarpas prasibrauti ir kažką išspausti iš to, todėl šiuose rinkimuose turėjau ieškoti to ne tik jūsų pateiktuose laiškuose.

Taip pat noriu paprašyti visų kandidatų nesustoti ties šiais rinkimai, visi puikiai žinote jog pareigas galiu pasiūlyti tik vienam iš kandidatų, nenuleiskit rankų ir parodykit save, nedarykit to tik prasidėjus naujiems rinkimams, prieš tai pagalvokite ar jūs būsite naudingas kolektyvui ir direktorių komandai, ar to tikrai norite. Pamate naują rinkimų temą nepulkite rašyti laiško, įsitikinkite jog tai firma kuriai norite atstovauti. Ateityje, norėčiau suteikti šansą žaidėjui kuris neturi geriausios reputacijos projekte ir ją norėtų susitvarkyti - tikiuosi potencialių kandidatų rasti.

Taigi, kandidatai - kadangi rinkimų apžvalga užsitesė ilgiau nei buvau planavęs, dėl labai paprastos priežasties - kurią rasite žemiau. Apžvalgą apie kiekvieną kandidatą suskirsčiau į keletą paragrafų jog būtų patogiau skaityti, ką nuoširdžiai patariu, ypač tiem kurie neplanuoja sustoti ties šiais rinkimais, įsisavinkite kiekvieną mano pastabą ir prašymą, kadangi jie jau kartojais ne pirmoje apžvalgoje.

noted classic film GIF

[ ! ] Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
Pirmasis kandidatas – pateiktas laiškas buvo tvarkingas, tačiau skaitydamas jį pastebėjau keleta neatsakytų punktų, kurie man asmeniškai yra ganėtinai svarbūs. Toliau, radau keletą idėjų kurias galėtum panaudoti, tačiau principas vėl tas pats, ten padaryk tą ir užpildyk šabloną, kas jau yra pabodę, tuom noriu pasakyti jog nėra unikalu ar nauja. Priėjus prie laiško pabaigos, vis dar nebuvau įsitikinęs ar pildai į pareigas dėl titulo ar jų ištiesų yra siekiama, paskutiniai paragrafai man nedavė pakankamai aiškių argumentų kodėl esi tinkamas kandidatas direktoriaus pareigoms eiti. Antrasis kandidatas – laiške ėjai iškart prie reikalo, tačiau tai ne tas ko aš ieškau, man reikia žmogaus kuris gali pržiūrėti firmą ir suteikti veiklos savo kolektyvui, tuo labiau jog tai yra taksistų firma - jiems reikia veiklos iš vadovų pusės, tai ko neradau tavo kandidatūroje kartu su didžiąją dalimi kitų reikalavimų. Trečiasis kandidatas– rašai apie norą ir motyvaciją kuriuos turi, atrodo jog jie būtų neišmatuojami, tačiau, aš to nematau. Kalbant apie idėjas, minėjai keletą kartų kad jos bus įdomios ir nematytos, taip – jos buvo nematytos, radau tik vieną idėją, tą pačią kuri neturi jokio unikalumo, kad ir kaip bebūtų gaila, į laišką nebuvo idėta pastangų, atrodo jog pildai iš idėjos būti direktoriumi. Ketvirtasis kandidatas – laiškas tvarkingas, tačiau skaitydamas radau keltą neaiškių dalykų su kuriais nesutikčiau, minėjai jog esi naujas tiek taksistų darbe tiek vadovo pareigose - kaip ir pas didžiąją dalį konkurentų, pas tavę pasigedau unikalių idėjų kurių reikia šiai firmai, aprašei keletą mini-žaidimų tačiau tai nėra pakankamai veiklos jog užimti visą kolektyvą kuomet nėra vadovų. Laiškui einant į pabaigą, neradau keletos iš punktų, labiausiai ko pasigedau tai rodomos motyvacijos ir noro eiti vadovo pareigas.

Penktasis kandidatas – tavę matau jau nebe pirmą kartą, kol nespėjau išsiplėsti apie tavo laišką, noriu pasakyti – neskubėk vėl kandidatuoti į pareigas, įsitikink kad tu tikrai to nori, pirmas dalykas kurį pastebėjau, tai tas pats laiško formatas, nežinau ar tau jis taip patinka, ar tiesiog naudoji tą patį kas kart save pateikdamas. Taigi, laiškas - minėjai jog norint išlaikyti darbuotojų skaičių firmoje, joje turi būti įdomios sistemos, kad ir kaip bebūtų, pas tave to neradau, nuvažiuoti į tašką A, pasidaryti nuotrauką ir užpildyti šabloną nėra unikalu. Kaip ir minėjau, neskubėk dar kartą save pasodinti ant pareigų. Šeštasis kandidatas – ką pateikei, negaliu pavadinti laišku, tai buvo anketa, kurioje neradau nieko kas man leistų suprasti kodėl kandidatuoti, negaliu duoti jokių šansų vadovauti firmai žmogui, kuris negali įdėti pastangų į laišką. Noriu priminti jog tai vadovo pareigos, kurioms reikia žmogaus turinčio vaizduotę ir galimybę aktyviai prižiūrėti firmą ir ją tobulinti. Septintasis kandidtas – neužtenka būti naujoku ir pacituoti mano žodžius jog visi turi vienodus šansus, aš ieškau žmogaus į pareigas kuris apsiimtų darbu, ne tik egzistuotų vadovo kėdėje. Kalbant apie laišką, jis nebuvo laiškas - dar viena anketa. Didžioji dalis reikalavavimų nebuvo pateikti, nematau tavo firmos vizijos, idėjų, užimtumo darbuotojams. Dar viena priežastis dėl kurios nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų, tai tavo aktyvumas. Aštuntasis kandidatas – pateiktas laiškas labai tvarkingas, skaitydamas supratau jog turi šiokį tokį veiksmų planą bei firmos funkcionavimo viziją, kurią ištiesų norėčiau pamatyti. Kas liečia idėjas, radau keletą kurios galėtų būti naujojamos, tačiau ar jas ištiesų  naudotum - nežinau, atrodo jog atimtų per daug laiko ir jos būtų perdaromos. Skaitydamas patebėjau vieną dalyką kuris yra prieš vadovų kodeksą, tai atrankos - tai nėra labai reikšminga klaida, tačiau manau jog kandidatas turėtų pasiruošti pilnai prieš rašant laišką kuriame jis siūlo savę kaip kandidatą į direktorių komandą. Dėl praeities klaidų nesu pasiruošęs priimti žmogaus kuris nėra pats įsitikinęs ar nori žaisti projekte.

Devintasis kandidatas – pirmos mintys pamačius tavo kandidatūra buvo tavo nekompetetingas elgesys iš po vienų praeitų rinkimų apžvalgos, kuris uždeda didžiulį minusą ant tavo kandidatūros. Kalbant apie tavo laišką, jis pateiktas tvarkingai, pasigedau unikalių idėjų, tačiau radau kitų dalykų kurių ieškojau, kaip firmos viziją, tačiau tai tik vienas iš daugelio dalykų ties kuriais galiu pagirti. Dešimtasis kandidatas – pateiktas laiškas tikriausiai vienas iš rimčiausių apart dviejų faktorių, praeitų pareigų ir idėjų - minėjai ne kartą jog jų turi ir jas kursi, nors ir ne vadovas, kažkokį tai planą kam jos bus naudojamos manau turėtum būti paruošęs, tai pagrindinis dalykas ko pasigedau, pačių idėjų ir argumentuotos nuomonės kodėl jos bus naudojamos, kodėl jų reikia ir kokią naudą jos atneš pačiam firmos funkcionavimui ir kolektyvui. Vienuoliktasis kandidatas – asmeniškai palaikau kitokią firmos viziją, tuo labiau kai tai įtakoja firmos kolektyvą. Skaitydamas idėjas, pastebėjau jog paminėjai kad paliktum seną direktoriaus sistemą "vežioti lagaminėlius" - nežinau kaip manai jog atrodo pats taksistų darbas iš serverio puses, tačiau tai yra sistema kurios mes pakeisti negalime. Taip pat pastebėjau jog esi dar vienas iš kandidatų kuris nėra pilnai skaitęs vadovų kodekso. Dvyliktasis kandidatas – laiškas labai trumpas, einama nuo vieno punkto prie kito, tokio tipo kandidatūros man neparodo aiškių motyvų kodėl asmuo nori tapti vadovu, neužtenka pasakyti jog esu motyvuotas ir noriu pareigų. Kandidatas tai turi parodyti rašydamas laišką, pateikdamas argumentus kodėl direktorių prižiūrėtojas tūrėtų dirbti su tavimi. Kalbant apie laiško turinį, jog kaip ir nebuvo, idėjų neradau - todėl nežinau kaip užimsi darbuotojus veikla, paminėjai keletą problemų tačiau ne jų sprendimus.Tryliktasis kandidatas – laiškas tvarkingas, yra keletą problemų kurios nėra susijusios su juo, tai tavo praeitis ir šiuo metu esanti situacija, veikla serveryje ir pastumėjimas iš draugų kolektyvo siekti pareigų. Laiške ne kartą minėjai jog esi motyvuotas ir nori dirbti, aš noriu tavimi tikėti - tačiau šį kartą to padaryti negaliu, tikiuosi tai nebus pirma ir paskutinė tavo kandidatūra. 

Keturioliktasis kandidatas – viena iš rimčiausių kandidatūrų, gaila tačiau šį kartą dirbti su tavimi negalėsiu, esi per daug šviežias asmuo projekte, neabejoju jog su pareigomis galėtum susitvarkyti, tačiau prieš kažkam jas suteikiant noriu būti įsitikinęs jog asmuo turi pakankamai praleidęs laiko pačiame serveryje. Skaitant idėjas, pastebėjau vieną dalyką, kuris liečia darbuotojus, jų istoriją ir panašaus tipo informaciją, iš to supratau jog nežinai kaip veikia mūsų sistema, tai vienas iš dalykų apie kuriuos turėtum pasidomėti prieš pildant į vadovo pareigas. Penkioliktasis kandidatas  – pateiktas laiškas šiek tiek trumpokas ir neįtin informatyvus, tikėjausi daugiau aprašymų ties didžiosios dalies punktų, ką radau buvo tik minimali informacija kas tai ar kokią paskirtį tai atliks, visuomet sakau jog to negana, direktorius turi žinoti ko jis nori, pateikdamas savo kandidatūra jis turi taip pat įtikinti direktorių prižiūrėtoja jog to reikia, tai padės ir tai bus naudinga mano kolektyvui.  Šešioliktasis kandidatas – dar vienas šviežus žaidėjas, džiaugiuosi jog kandidatuoti, tačiau skaitydamas pastebėjau jog tikrai per anksti, kas liečia pavaduotojo pasirinkimą, pastebėjau jog nežinai kokia tvarka yra mūsų projekte, tai nėra geri pirmi žingsniai kandidatūroje. Dar viena priežastis kodėl nebūsi paminėtas tarp pagrindinių kandidatų yra jog tu esi per daug naujas projekte, tikiuosi šiek tiek pažaidęs vėl rasiu tavo laišką. Septynioliktasis kandidatas – dar vienas tvarkingas laiškas, gaila nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų, neradau to ko ieškojau, atižvelgiant į konkurentų skaičių, privalėjau įvertinti kiekvieną klaidą - viena iš jų, minimalios žinios iš vadovo kodekso, kas uždeda didelį minusą rinkimuose. Taip pat negaliu pamiršti fakto jog buvai ne per senai užblokuotas. Aštuonioliktasis kandidatas - keletą kartų persiskaitęs man svarbius punktus iš savo pusės supratau jog pareigos šiuo metu ne tau, analizuodamas turėjau atsižvelgti į kiekvieną detalę - kurių buvo per daug jog praleisti per pirštus, tuo labiau kai yra kalbama apie firmos viziją ir jai atsovaujantį vadovą ir jo įsikišimą į firmos veiklą.

 

[ ! ] Pagrindiniai kandidatai,
Asmenys kurie užima šių rinkimų podiumą yra George_Kelly ir Emilisvn_Samp. Pradėsiu nuo Arno (George) - džiaugiuosi jog nusprendžei keisti požiūrį į projektą, tikiuosi tai nestos po šių rinkimų apžvalgos. Kaip ir minėjau, didžiosios dalies žaidėjų praeitis nebuvo rožėmis klotos, tai pagrindinis šių rinkimų kozeris kurį turėjau prieš didžiąją dalį kandidatų, kad ir kaip norėčiau šį kartą titulą suteiksiu konkurentui, Emiliui (Emilisvn). Asmuo turėjęs šiek tiek patirties vadovo virtuvėje, nusprendžiau tau duoti to daugiau, nesu pilnai įsitikinęs ar tai tinkamas metas - tačiau rizikuosiu, tikiuosi su savo idėjų bagažu sugebėsi iškelti firmą auksčiau nei buvę vadovai ir nebūsi tas kuris atidės visus darbus. Noriu matyti visus ištesėtus pažadus jog įrodytum kad mano pasirinkimas buvo teisingas, tikiuosi atitiksi mano sekančius reikalavimus ir iš paprasto žaidėjo galėsiu tave padaryti tinkamu firmos vadovu.

Naujasis taksistų direktorius Emilisvn_Samp.

will ferrell nyc GIF

 

Kandidatai kurie nori išsamesnių apžvalgų apie savo kandidatūra arba tiesiog sužinoti tiksliau kuris iš kandidatų buvote jūs - susisiekite su manimi asmenine forumo žinute pateikdami savo klausimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.