Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas Joninių event.

Tazz_Zyzz

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Rokas_Cop
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Mano pasiūlymas yra toks galėtu serveryje per jonines atsirasti taipat event kaip pvdž:Velykų,Kalėdų ar Helovyno taipat galėtu atsirasti Joninių dėžės pvdž kaip /Kdeze,/Vdeze ar /Hdeze o ši dėžė galėtu vadintis /Jdeze tai pat dežes reikia atidarynėti su raktais reiktu rakto pavadinimu Joninių raktas.O per eventą galėtu būti pvdž kažka ieškoti pvdž vainikūs arba reiktu susiringti tam tikra kieki žolių ar taip kažka ir pinti vainiką.Ir taip galėtu atsirasti komanda /vainikasdanguje.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Mano pasiūlymas galėtu būti naudingas tuom, kad manau žmonėms būtu tikrai įdomu ieškoti va tokiu dalykų, nes tai tikrai būtų įdomų serveryje būtu daug aktyviu žmonių.Mano manimu visiems tikrai patinka štai tokie event kurie trūnka 7d.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Redaguota Ernis_Hard

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galvoji ko Aivaras dabar labiausiai norėtų tai papildomą kartą metuose 600+ objektų dėliot ir sistemas ruošt :D Taigi atsibusk, kam tokio event??? Jau ir taip jų per daug, ekonomika serverio šlubuoja, bet štai atsiranda naujokų kurie ateina su genialiomis idėjomis..

"nu tai va dar padarykit nauja event ant mano gimtadienio, naujųjų metų, stačiatikiškų naujų metų ir velykų, vasaros šventės, tik objektą ieškomą pakeiskit. Padėkosite vėliau, ačiū, žinau, labai naudinga ir originalu"

Kaip galbūt kažkada pasakė galbūt protingas žmogus- "lievokokoka ta tavo idėja"

Prieš

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nemanau, kad Joninės yra tokia didelė šventė, jog reikėtų kurti atskirą event’ą serveryje, kaip ir paminėjo Raidas, jie tik kenkia ekonomikai, kadangi prizai ganėtinai vertingi tiek pinigų, tiek kreditų atžvilgiu. Palaukime serverio atnaujinimo, galbūt jame atsiras daugiau papildomos veiklos, kuri paįvairins žaidėjų rutiną ir nereikės siūlyti švęsti kiekvienos kalendoriuje raudonai pažymėtos dienos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.