Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas picerijos darbui

Viscountess_Qss

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Viscountess_Qss
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Picerijos darbui viduje, jog rodytu kiek liko picos ingredientų. Nes šiuo atveju, yra galimybė furistams pristatyti tų ingredientų, bet nėra aišku kiek jų yra likę, tiesiog picas gali kepti bei gaminti kiek tik nori ir niekada nesibaige tie ingredientai. Toliau - kada pasibaigtu visi ingredientai tada būtų galima paskambinti ar parašyti fūristams, kad atvežtu krovinį su ingredientais.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų didesnis pliusas tiek fūristams užsidirbant, tiek picerijos darbui būtų aiškiau koks yra likutis ingredientų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Ir kam to reikia? Fūristai ir taip turi pakankamai darbo. Šioje situacijoje labai daug kas nepasikeistų, nes asmeniškai gamina picas ne kiekvienas ir tai būna retai. O kad ir matysi tuos ingirdiantus, gi nevisada fūristam paklius mažasis krovinys "Picos ingridientai".

Toliau kalba eina apie uždarbį.  Fūristams vežant mažuosius krovinius, jie negali pasirinkti ką jiems vežti. Atlygį taip pat gauna įvairiai. Taigi tavo idėjas uždarbio net nepakeistų.  

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.