Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ PRIEŽIŪRA

2020.05.01 - 2020.05.06, Pervežėjų direktoriaus rinkimai.

 

[ ! ] Rinkimų apžvalga,
Jau ne pirmi rinkimai kuriuose kartojasi ta pati klaida pas didžiąją dalį kandidatų,  idėjos - nekalbu apie jų trūkumą ar unikalumą, kai kurie jų prirašo daugiau nei jų reikia, tai vienas dalykas kurio nerekomenduoju. Laikui bėgant patys prarasit norą ir motyvaciją tikrinti jūsų sukurtas temas, kas nėra gerai firmos funkcionavimui, todėl siūlau limituoti savę iki 3 rimtų sistemų, vietoj to kad parašyti jų daugiau, suteikite pakankamai informacijos apie kiekvieną, kaip ji veiks, kokią funkciją jos atliks, kodėl to reikia, kokią bendrą naudą tikitės iš jos gauti - argumentuokit jog įtikintumėte manę kad žinote ko reikia firmai ir tai galit suteikti, tai padarę taip pat parodote savo motyvaciją pareigoms.

Dar kartą noriu priminti, nepagailėkit šiek tiek laiko, atsižvelkit į pastarųjų rinkimų apžvalgas, ieškokit pastabų kurias palieku, jos dažniausiai yra labai elementarios, tačiau neįtikėtinai reikalingos ir svarbios pateikiant kandidatūrą į vadovo pareigas. Nuoširdžiai sakau tiems kurie ateityje nori išsiskirti iš kitų, nenuleiskit rankų kai jūsų slapyvardis nėra įvardintas naujo vadovo eilutėje, priimkit tai kaip dar vieną progą tobulėti ir pateikti dar konkurencingesnį laišką sekančiuose rinkimuose. Taip pat, visi kandidatai prieš rašant savo laiškus turėtų bent kartą persiskaityti vadovų kodeksą jog žinoti limitus bei galimybes iš vadovo pusės, jau ne pirmi rinkimai kuomet pastebiu jog yra rašomi dalykai kurie nėra kodekso ribose.

[ ! ] Apie žaidėjus, kurie nebus paminėti prie pagrindinių kandidatų,
Pirmasis kandidatas - labai trumpai, direktorius turi žinoti ko nori iš savo kolektyvo bei firmos, visi reikalavimai bei bendra struktūra turėtų būti pakankamai aiški. Skaitydamas tavo laišką pastebėjau jog rašai svarbias mintis, tačiau ne argumentuoji kodėl to reikia, kitaip pasakius neįtikini manęs jog tai yra kažkas ko reikia firmai ir tuom gali apsiimti. Taip pat, užblokavimas teamspeak3 platformoje nėra pliusas asmeniui kuris yra vienas iš kandidatų į vadovo kėdę. Antrasis kandidatas - kandidatūra pasirodė ganėtinai silpna, per didelis minčių šokinėjimas nuo vienos iki kitos, trumpi argumentai bei didžiosios dalies laiško turinio nepateikimas nebus lygus vietai prie pagrindinių kandidatų. Trečiasis kandidatas - dar vienas kandidatas kuris bando ieškoti trumpinių jog greičiau patekti laišką, toks sprendimas nėra tinkamas, didžioji dalis informacijos nėra argumentuota ar paaiškinta, tokie punktai kaip: firmos formavimas/darbuotojų kasdienybė/idėjos - turėtų būti kuo aiškiau paaiškintos ir aprašytos, tam turi būti investuojamas laikas. Ketvirtasis kandidatas - esi kandidatas kurį matau jau ne pirmą kartą, tikiuosi ir ne paskutinį, pagrindinė priežastis dėl kurios nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų tai tavo motyvacija ir noras. Analizuodamas tavo laišką atkreipiau kuo daugiau dėmesio į dėstomas mintis ir galiausiai radau labai minimalų rodomą norą vadovauti firmai, labiau būti direktoriumi - kas niekada negali būti prioritetas, einant vadovo pareigas, didžioji dalis sprendimų turi asocijuotis aplink kolektyvą ir jų nuomonę jog išlaikyti aukštą firmos vardą ir reputaciją. Penktasis kandidatas - savę bandai parodyti jau antrą kartą nuo apsireiškimo projekte, kalbant apie tai - pakartosiu, esi per daug šviežias projekte, nauji žaidėjai visuomet turi pasiimti sau laikotarpį jog priprasti prie projekto, sistemų bei tvarkos pagal kurią mes dirbame ir žaidžiame kas dieną. Einant prie laiško, jis tvarkingas tačiau ne pakankamai informatyvus. Skaitant, pasigedau firmos formavimo plano bei idėjų, taip pat per didelis motyvacijos žipsnis nebuvo investuotas. Šeštasis kandidatas - laiškas būtų tvarkingas jeigu jis būtų užbaigtas, nežinau kodėl - tačiau jis buvo pateiktas be jokio noro ar motyvacijos eiti vadovo pareigas. Turinys iki paskutiniųjų punktų džiugino, tačiau nenoriu rizikuoti kadangi tu gali vėl gali būti vienas iš tų kurie nori direktoriaus kėdės tik dėl titulo. Dėl šių priežasčių, nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų.

 

[ ! ] Pagrindiniai kandidatai,
Šių rinkimų podiumą užima Justas_Jucius ir Lelia_Dipsis. Pradėsiu nuo Justo, kuris pateikė labai tvarkingą ir profesionalų laišką, siūlomos rimtos bei gundančios idėjos, tačiau vėl, abejoju ar dalis jų būtų realizuojamos ir bėgant laikui ar nebūtų nutraukiamos ir keičiamos į kažką kitą, esu įsitikinęs jog iš to kas man buvo pateikta, priežiūra darbo skilčiai atimtų per daug laiko jog taip pat prižiūrėti kolektyvą žaidime. Nenoriu eilinį kartą įsodinti to paties žmogaus į tos pačios firmos vadovo kėdę, galbūt klystu - tačiau tai turėsi įrodyti, todėl šį kartą tau lieka suolelis. Tavo konkurentė, Lelia (Viktorija) taip pat pateikė labai tvarkingą laišką, nors ir neturinti daug patirties iš pačios firmos pusės, žino daug daugiau nei jos konkurentai kaip tūrėtų atrodyti firmą ir jos vidus, ši privilegija ne tik atveria duris į tvarką firmoje, bet ir leidžia tobulėti pačiam vadovui. Tikiuosi jog mano pasitikėjimas ir dar viena rizika nenueis veltui ir firma vėl turės kupiną motyvacijos vadovę kuri stengsis dėl firmos funkcionavimo ir parodys kaip turi atrodyti tvarkingai prižiūrėtas kolektyvas. 

Sekantį pervežėjų vadovo sostą užima Lelia_Dipsis.

truck what GIF

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.