Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas serveriu.

Mygtuko_Spaudimas

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Mygtuko_Spaudimas
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:baldų tekstūros 
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Manau šis pasiūlymas daug kam patiks kadangi esa susidūrę su čia problemą- taigi siūlau padaryt tas visas teksūras kur yra net virš 9tūks padaryti lentele ir sudėti visas normalias textūras pagal jų išvaizda Medis- visi medžiai, lentos, stiklas vis stiklai ir taip toliau, o pusė tu texturu tai tikrai nereikia kaip pvz: tarkos textūra ir pastatų šonai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Vargu ar kas atrinkinės tinkamas ir netinkamas interjerui tekstūras bei jas skirstys į kategorijas, kadangi jų yra ganėtinai daug, tad paprasčiausia būtų įkelti visas esamas tekstūras, o žaidėjai projektuodami interjerą interneto pagalba patys atsirinks ko jiems reikia.

Prie to paties, bereikalingai nekuriant naujų temų, manau būtų naudinga, jeigu nusipirkus būstą, neperkant jokių baldų už atitinkamą pinigų sumą būtų galimybė vienu paspaudimu pakeisti visas pastato sienas / lubas / grindis, manau dauguma pritars, jog pačiam iš objektų lipdytis ir lyginti visa tai, užima gan daug laiko ir nėra praktiška objektų atžvilgiu, o atrinkus bent 10-20 skirtingų tekstūrų minėtoms interjero dalims, projektavimas tikrai pagreitėtų.

Pvz: /namas > namo išvaizdos koregavimas > lubų išvaizdos keitimas > *paspaudus ekrane atsiranda rodyklės, kurių pagalba galima pasirinkti vieną iš 20-ies esančių galimų variantų*, pasirinkus norimą paspaudžiamas išsaugojimo mygtukas, žaidėjui nuskaičiuojama nustatyta pinigų suma už rekonstrukciją, o visas name esantis lubų plotas pasikeičia į pasirinktą tekstūrą. Be abejo, luboms, sienoms ir grindims reikia parinkti skirtingas tekstūrų opcijas, kad jos atrodytų logiškai.

Taip pat manau, kad daugeliui patiktų, jeigu name būtų galimybė įrenginėti dviejų aukštų interjerą (nežinau, galbūt tai jau padaryta vilose, jų viduje būti neteko, jeigu atsakymas teigiamas, toliau skaityti neverta), abejoju, ar tai yra labai sunku, tereikia sumapp’inti didesnį (dvigubai aukštesnį) pradinį interjerą, o antro aukšto grindis ir visa kita suprojektuoti turėtų pats žaidėjas. Žinoma, namų, turinčius tokius interjerus, kaina ženkliai skirtųsi.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.