Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui: mechanikų frakcijos sistemų korekcija,

Jizzy_Black

[0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui: mechanikų frakcijos sistemos korekcija,  

25 balsai

  1. 1. Pirmas pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  2. 2. Antras pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos
  3. 3. Trečias pasiūlymas

    • Palaikau šią idėją
    • Nepalaikau šios idėjos

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Giovanni_Rossi
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sprogusios transporto priemonės tvarkymo sistemos korekcija - šiuo metu, norint mechanikų frakcijoje laikytis bent minimalios disciplinos, kiekvienas direktorius turi įvesti tą pačią taisyklę - sprogusios tr. priemonės laužo sutvarkymo prioritetą artimiausias 20 minučių turi tas darbuotojas, kuris jį atvežė iki mechanikų garažo, tačiau dažnai pasitaiko nesklandumų, jog darbuotojai nepastebi kas paėmė ir pristatė sprogusį automobilį, tad klientui užsisakius jo sutvarkymo paslaugą, yra pažeidžiama taisyklė ir norėdamas atsisakyti priimto užsakymo, darbuotojas turi atsijungti, o klientas, gaišdamas savo laiką, turi paslaugą užsisakyti iš naujo. Siekiant to išvengti, noriu pateikti du pasiūlymus, vienas jų lengvesnis, kitas reikalauja daugiau darbo: 1. Mechanikams sukurti papildomą komandą - /apmt (atšaukti pmt), jos dėka, darbuotojas, priėmęs ne jam skirtą sprogusio transporto užsakymą, be prievolės atsijungti galėtų atsisakyti priimto užsakymo, o jį priimti galėtų darbuotojas, iškvietimas ir buvo skirtas. 2. Naudojant /iskvietimai prioritetų sistemos pamatus, panašią sistemą sukurti ir mechanikams, darbuotojas, kuris atvežė ir iškrovė sprogusį automobilį mechanikų garaže, nuo jo iškrovimo artimiausias 15-20 minučių turi pirmenybę priimti būtent tos transporto priemonės tvarkymą. Pranešimas frakcijos racijoje skambėtų maždaug taip: „Žaidėjas Vardas_Pavardė užsisakė *tr.pr. pavadinimas* remonto paslaugą. *nauja eilutė* Darbuotojas Vardas_Pavardė turi prioritetą priimti šį užsakymą“. Toks pranešimas frakcijos racijoje pasirodytų tik tuomet, jeigu nuo laužo pristatymo iki jo remonto užsakymo nepraėjo nurodytas laiko tarpas (15-20 min.). Taip pat, kaip ir su /iskvietimai, prioritetas darbuotojui galiotų 10 sekundžių, jeigu per jas mechanikas nespėja priimti užsakymo, tai gali padaryti bet kuris kitas tuo metu prisijungęs darbuotojas.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taupomas klientų bei darbuotojų laikas, mažiau nesklandumų frakcijos viduje, mažiau naštos frakcijos vadovui, daugiau disciplinos.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Giovanni_Rossi
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip visi žinome, šiuo metu už miestelių ribų esantys „Pay`n`spray“ garažai nėra panaikinti ar užblokuoti, todėl nepaisant administratoriaus ar vip statusą turinčių žaidėjų, kurie transportą susitvarkyti gali patys, skaičiaus, dalį iškvietimų mechanikai praranda ir dėl minėtų garažų egzistavimo bei funkcionavimo. Siūlau, jog nuo atitinkamo prisijungusių žaidėjų arba prisijungusių mechanikų skaičiaus, garažai būtų užblokuojami / atblokuojami. Pavyzdžiui serveryje esant mažiau nei 8-iems aktyviems (ne AFK) mechanikams, garažai yra užblokuoti, o vienintelis būdas susitvarkyti tr. priemonę - naudoti administratoriaus / vip nario privilegijas, arba kviesti mechanikus. Kitas pasiūlymas garažus užblokuoti tuo atveju, jeigu serveryje nėra 150 žaidėjų (149>,nesvarbu dalis jų AFK, ar ne). Garažai būtų blokuojami be išimčių, nesvarbu kiek prisijungusių mechanikų tuo metu yra, jeigu serveryje žaidėjų skaičius nesiekia 150 - taisymo garažai užblokuoti, tačiau siekiant išvengti nesklandumų, įgyvendinant antrąjį pasiūlymą, mechanikų garaže pridėti pickup'ą, kuris leistų patiems žaidėjams nusipirkti įrankių komplektų (/mirankiai), kurie leidžia pačiam žaidėjui susiremontuoti savo ar kito žaidėjo transportą, tiesa, juos įsigyti galima būtų tik tuo atveju, jeigu serveryje nėra bent 5 aktyvių (ne AFK) mechanikų. [!] Tiek reikalingų žaidėjų, tiek mechanikų skaičiai tik pavyzdiniai.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Realesnis žaidimas, pakitęs darbo kiekis mechanikų frakcijoje.


1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Giovanni_Rossi
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ganėtinai ilgą laiką dirbu mechaniku ir dažnai pastebiu tą pačią problemą - sutvarkius sprogusį transportą (laužą), ne retai klientai iškart jo neatsiima ir jis lieka stovėti mechanikų garaže, tuo tarpu ateina kitas klientas, prie tų pačių staklių užsisako tvarkyti dar vieną automobilį, jį sutvarkius, jis retkarčiais susibug'ina su kito kliento, kuris dar jo nepasiėmė, automobiliu, kadangi jie atsispawn'ina toje pačioje vietoje. Taip pat dažnai klientai atvažiuoja su kitu, darbiniu ar nuosavu transportu ir susitvarkę norimą automobilį, pasiima jį, o tą, su kuriuo atvyko - palieka, taip garaže susikaupia daug bereikalingo transporto, kuris trukdo dirbti, tad siūlau suteikti mechanikams galimybę išvaryti garaže paliktą transportą (tai padarę jie gautų galimybę jį nuvaryti į KMA, kur jis niekam netrukdo). Mano žiniomis, prikabinus stovintį garaže automobilį prie TowTruck gervės, išvažiuojant iš garažo jis atsikabina ir vis tiek lieka viduje. Sprendimo būdai paprasti: sukurti komandą, kurios dėka mechanikai galėtų priverstinai ištraukti likusį transportą garaže (pvz: /isvaryti [tr.pr.ID] (jeigu tai įmanoma iš kodo pusės) arba paprasčiausiai garaže pridėti pickup'ą, ant kurio pastačius transporto priemonę, kuri prikabinta prie TowTruck gervės, automatiškai nukeltų į tą patį KMA (taip pat, kaip dabar padaryta lauke).
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bereikalingų nesklandumų panaikinimas, žaidėjų pinigų sutaupymas (pasitaiko atvejų, kad garaže susibug'inę automobiliai vėl sprogsta ir reikia remontuoti iš naujo), tvarka garaže.

Redaguota Giovanni_Rossi

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pilnai sutinku su 1 ir 3 idėja, tačiau paprieštaraučiau antrajai. Mano nuomone, SA:MP, o gal labiau greenside, nėra tokia platforma, kurioje būtų tikslinga realizuoti tokį nuo žaidėjų nepriklausomos sistemėlės nurašymą. Iš mano, kaip išdidaus bulkos savininko perspektyvos, garažiukai yra greitas ir patogus būdas pasitaisyti automobilį nesivarginant kviesti ir laukti mechanikų. Pateiksiu labai paprastų, tačiau lengvai 'relatable' pavyzdžių

1. Filmuoji kokį nors video, ir tau svarbi tiek išorinių detalių tiek variklio šimtaprocentinė būklė. Įsivaizduokime, jog neturime jokių privilegijų serveryje ir neveikia garažiukai. Kviesdamas mechanikus kas 2 minutes ne tik įkyrėsiu mechanikams, bet ir iššvaistysiu daug pinigų

2. stunt'inu su motociklu ir neturiu privilegijų. Nejau kas 3 šuolius kviesiu mechaniką ar versiu jį laukti šalia ir vis taisyti mano motociklą? ar švaistysiu po 250e už kiekvieną sutaisymą su įrankiais?

Ką noriu pasakyti, tai yra daug veiklų, kurios būtų nebepraktiškos ir sunkiai įmanomos uždarius gražėlius.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.