Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[Apklausa] Įsimintiniausia aplankyta vieta realybėje

Lynn_Stafford

Rekomenduojamas pranešimas

Na realiai kaip gyvenu Ispanijoj tai daug tu kalnu uolu aplankes, bet isimintiniausi manau būtų, kalbant apie kalna tai montserrat. Tai kalnas kuriam yra vienuolynas, bet tipo nu max gražus vaizdai tipo tie kalnai taip įdomiai atrodo nu žodžiu cool žiauriai palipus į viršu gali pamatyt barca ir dar viduržemio jūra tipo ne zjbs? . Pats kalnas nuo barcelonos tai 30-40km o pvz iki manęs tai 70km tai žodžiu kalnas nuo manęs kažkur 20 km nu cool žiauriai. Toliau apie uola, tai uola randas taragonoj nžn kiek nuo barcos bet nuo mano miesto manresos tai 100+km tai krč tokia didele uola ir toks max gražus vaizdas negaliu tikrai verta ten apsilankyti. Žodžiu va dar pora nuotraukų numesiu p.s. vienoj fotkej aš mataus lmao ;D https://imgur.com/a/1ofOQXe

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Po kolkas esu aplankiusi tik penkias šalis, kiekviena turi savo įsimintinų vietų, bet ko gero didžiausią įspūdį paliko Paryžius. Išskirti galėčiau keletą jo vietų - Luvrą, Triumfo arką bei Notre-Dame katedrą. Į Luvrą keliaudama tikėjausi ne tokių didelių galerijų, tai tiesą pasakius, kvadratinių metrų skaičius nustebino, kadangi norint viską apžiūrėti reikėtų skirti visą dieną 😄 Triumfo arka mane sužavėjo nepriekaištingais vaizdais, kurie atsiveria į Eliziejaus laukus, nuo jos galima pamatyti didžiają dalį miesto, taip pat Eifelį. ( Jo čia nepaminėjau, kadangi nieko nuostabaus jame nėra, tiesiog aukštas metalinis "bokštas" kuris yra overrated ). O ko gero pats pats įsimintiniausias kultūros paminklas buvo Notre - Dame katedra. Ko gero visi vaikystėje esame matę filmuką apie Paryžiaus katedros kuprių arba bent jau jį skaitę. Tad pamatyti tai, kas įėjo į literatūros istoriją yra kažkas neįtikėtino. Tarpkitko, labiausiai nustebino tas faktas, jog knygoje bei filmuke rodomi katedros sargai ( nepamenu tiksliai jų pavadinimo, bet pagal legendą, jie apsaugo katedrą ) yra aplinkui ją. Tikrai rekomenduočiau aplankyti šias vietas. Šiame kompiuteryje neturiu daug nuotraukų, tad įkelsiu tai, kas bent jau mano instagram profilyje buvo 😁 https://imgur.com/a/bc3VRft 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

kadangi givenu lietuvoje manau cia taip pat yra gyvenanciu lietuvoje man graziausias meno kurinys, dievo sukurta vieta tai yra - akropolis. Kruva isimintinu ivykiu ten yra buve krc iki siol negaliu suprasti kas galejo pastatyti toki nuostabu pastata?? Manau kam patinka istoriniai pastatai ar siaip istorija, akropolis tai kaip tik jums ! O zinot kas geriau nei akropolis??? AKROPOLYJE ESANCIOS PARDUOTUVES !!!! As negaliu kiekviena karta ieinant i akropoli man akyse pauksciukai pradeda skraidyt ir pradedu verkt is laimes, kad gyvenu akropolio laikotarpiu, aciu uz demesi.

Ml27aVa.jpg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Lietuvoje – neabejotinai Parnidžio kopa. Tikrai unikali vieta, kurią būtina aplankyti bent kartą kas du metus. Kažkas magiško. Kopos, smėlis, jūra, nuostabiai leidžiasi saulė... Buvau praėjusią vasarą ir šlykštuką gerklėje paliko nebent kainos už maistą. Labai rekomenduoju apsistot Nidos kempinge ir dar aplankyt kupolą :):):)

Užsienyje – Teko slidinėti Ukrainoje. Tikrai nuostabūs Karpatų kalnai. Rygą irgi labai myliu. Naktinis gyvenimas ten ir antradienį naktinis gyvenimas. Senamiestyje irgi yra aplankyti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

noru papasakoti apie geriausia ir silciausia vieta letuvoje tai mocutes troba. ten kada benuvaricau nakti ar diena, rita ar vakara visada mociute laukia pilnais bliudais maisto. kadangi esu venas anukelis ji mane labai myli gerbia ir as jos mekstamiausias anukas nes kitas anukas mire... mocutes top 5 patiekalai ; bulviniai blinai, vistenos kepsnis, kotletai, misraines ten visokiausios i raudona i balta, virtieniai, ir skani kavite mmmm.

mocutes troba 

LIMIS-110000014063657

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.