Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiama Lelia_Dipsis

Marko_Moretti

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marko_Moretti
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Lelia_Dipsis
• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Fūristų firmai
• Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Ši vadovė nusižengė GreenSide serverio vadovų taisyklėms. Kitame klausime apačioje pacituoju taisyklę, esančią vadovų kodekso 5-ąjame skyriuje:

(Iš karto apsidraudžiu, jog neturiu kokių nors neigiamų užuominų, kurios turėtų įtakos pakenkti šioje situacijoje, bet atsižvelkime į tai, jog kiekvienas žaidėjas, nesvarbu ar vadovaujantis firmai, ar paprastas žaidėjas, privalo laikytis visų įgaliotų taisyklių. Iš karto galiu pabrėžti, jog bet koks esantis "atmazas" neatleis nuo atsakomybės, nes taisyklė yra aiškiai paženklinta. Dar norėčiau pabrėžti, jog vadovė savo firmos kadencijos metu yra nusižengusi jau ne pirmą kartą. Pirmas kartas buvęs su juodu dangumi, kuris yra neleistinas GreenSide serveryje, o šįkart vadovų kodekse esančiai taisyklei.)
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: 5.5.0. Kiekvienos firmos transportas gali naudoti iki 4 skirtingų spalvų savo transporto priemonėms
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://prnt.sc/smyerj

 

Redaguota Marko_Moretti

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ir vėl yra bereikšmiškai kišama situacija, su juodu dangumi. Tai prieš prikišant jį, siūlyčiau atsidaryti mano užbaninimo anketos nuotrauką bei kito žmogaus, kuris buvo užbanintas už juodą dangų bei pažaisti žaidimą " surask dešimt skirtumų ".  Ar tam tikri veiksmai, kurie yra atmesti projekto administracijos yra traktuojami kaip nusižengimas? Ne. Tai kam kišti vėl tą pačią situaciją, kuri net nėra susijusi su papeikimu? Kaip matau, jums ši situacija sukėlė daug skausmo ir kišit ją kiekvienoje situacijoje, kur tik būsiu paminėta aš. Apie spalvas, net nesiruošiu pateikti, kaip tu sakai "atmazkių", nes jų ir nėra. Esu dirbantis žmogus, per šią savaitę kuri buvo įtempta, stengiausi sužiūrėti visus savo darbuotojus bei vykdyti kiekvieną DP užduotį. Kadangi violetinis Burrito ( kuris yra turgavietės tr. priemonė bei priklausė Weed_Ganng) buvo ilgą laiką nenaudojamas, nes jo savininkas buvo neaktyvume bei po kurio laiko tiesiog dingo, jo savininkystė buvo nuimta.  Gruzinas_Tortilla užsisakė pirkimui kitą Burrito su nuosava spalva bei numeriais. Ir jam uždėjau kitą burrito, kuris buvo laisvas, kadangi tuo metu būtent violetinis buvo užimtas kito darbuotojo bei jis nenorėjo prarasti ridos. Kadangi kaip žino Hitautas, darbo dienomis dirbu, tad po veiklos iškart skubėjau į darbą. Kitą dieną grįžusi pakeičiau violetinį Burrito į baltą. Nematau jokios problemos, jei mažiau nei dvidešimt keturias valandas ar kiek per skubėjimą pamiršau pakeisti vienos transporto priemonės spalvą. Kitas atvėjis būtų, jei visą laiką ar ilgesniam laikui firmoje būtų penkios spalvos. Prie to pačio, Hitautas mato spalvų pakeitimus prisegtame pranešime, kuris yra direktorių susirašinėjime. :)
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Vadovų kodeksas yra sąrašas dalykų kuriuos limituoja direktorių prižiūrėtojas, šis sąrašas nėra taisyklės kurioms nusižengus firmų vadovai yra baudžiami, tai priklauso nuo pažeisto punkto rimtumo ir susidariusios situacijos. Kadangi niekas nenukentėjo, situacija nėra rimta. Tai yra kaip aš dirbau ir toliau dirbsiu su savo vadovų komanda. Noriu jog per 24 valandas nuo šio pranešimo direktorė susitvarkytų savo darbinių transportų spalvas, pagal sąrašą kurį man buvo pateikusi.

Direktorė baudžiama nebus.
Tema rakinama.

Redaguota Hitautas_White

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.