Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[1.8.7] KillLog pasiūlymas.

Yoshy_Ami

Reikia | Nereikia?  

22 balsai

  1. 1. Reikia | Nereikia?


Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Yoshy_Ami
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Hi. Nesidomėsiu, ar yra jau toks pasiūlymas, ar buvo, bet jeigu jį atmetė, tai jo manau tikrai reikėtų. Samp'e yra įmanomas dalykas padaryti KillLog'ų rodymą. Tai nėra sunku, kelios eilutės ir tiek. Manau sukūrus KillLog'us, galima būtų daryti kelis pakeitimus taisyklėse, bei taip palengvinti įrodymų siuntimą. Tarkime, tave nužudė, kvieti PD, siunti įrodymus. Tai atima laiko, ir nors ir keletą minučių, jeigu per dieną kviesi policiją dėl to nors ir 5 kartus, iš tavęs tai atims 10min., jeigu tik nedaugiau. KillLog'us galima būtų įjungti su komanda, bei taip kiekvienas matytų, kokie paskutiniai nužudymai įvyko. Policininkas galėtų remtis KillLog'ais ne evento, renginio metu, bei taip įrodymų siųsti bent jau kiekvieną kart nereiktų. Atsimestų papildomas vargas, o ir PD gautų daugiau iškvietimų dėl to. Dabar tikrai bent jau dėl pusės nužudymų niekas nekviečia PD, nes tai užima laiko (įrdoymų siuntimas). Galbūt ir reiktų dar pagalvoti, bet bent jau kažką tokio, mano nuomone, tikrai reiktų padaryti.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvintas (nėra knisimosi su siuntinėjimais, lango nuleidinėjimais), kokybiškesnis žaidimas. Policija gautų kiek daugiau darbo, žaidėjai labiau norėtų kviestis policiją. Tai taip pat naudinga ir event metu, kadangi po event dauguma žaidėjų gauna baudą, todėl nereiktų siųsti įrodymų, jog buvai evente, tu kažką nušovei jame, o ne gatvėje.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Kaip ir viską pasakiau.

Redaguota Yoshy_Ami
Pridėta apklausa

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

KillLogai visiems? Kas čia tau freeroam'as :dd ? Ta prasme net nelogiškas pasiūlymas, jeigu pareigūnas įsijungia KillLog'ą, pradedą matyti kas ką nužudo ir pradėtų bausti visus iš eilės su KillLogais kaip įrodymais tai čia pusė servo su star'ais sedėtų, ta prasme idėja tragiška ir neapgalvota visiškai. O pats įrodymų atsiuntimas neužima nė minutės laiko, ką žn dėl ko jūs siunčiat tuos įrodymus 5 minutes, išmokit mikliau daryti viską ir gerai bus. Pasiūlymas tikrai bus/būtų atmestas, nei viename dorame tokio tipo serveryje neegzistuoja KillLog'as dėl savaime suvokiamų priežasčių, tik visokiuose freeroam'uose, dm servuose ir t.t gali tai rasti.`

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.