Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mechanikų garažas turi vadovą,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Su šiais rinkimais neskubėjau, norėjau pats sau duoti laiko priimti sprendimą, tiek jums pagalvoti ar norite siekti pareigų projekte. Rinkimai nebuvo pakankamai konkurencingi, sulaukiau vos keletos laiškų kurie liečia aukštesnę konkurencingumo grupę, tačiau dėl kitų aspektų vis tiek negalėjau priimti tokio sprendimo koks būtų tenkinamas kandidatams kuriems šį kartą pareigos nebus suteikiamos. Suprantu jog vasara, ne daug žaidėjų gali ar apskritai turi noro apsiimti pareigomis, tai tik tiems kurie nori pasirodyti - šis laikotarpis yra pats geriausias tiems kurie yra pasiruošę įdėti kuo daugiau pastangų jog užtikrinti ateitį projekte. Taip pat pastebėjau naują trend'ą, iššoriniai šaltiniai darbams, asmeniškai esu prieš tokius dalykus, tam yra forumas ir klubai. Skaitydamas laiškus neradau įtikinančių argumentų kodėl tai būtų naudojama ir kam to reikia.

KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
Pirmasis kandidatas - šiuo metu nesi žaidėjas kuris yra vertas pareigų, pradėsiu nuo aktyvumo, faktas jog nesi pastovus, projekte apsireiški kartas nuo karto, kuomet nėra aišku ar planuoji žaisti ir siekti pareigų ar tiesiog apsireikšti, nors ir nesi dažnas kandidatas, išimties nesuteiksiu. Laiškas, karuselė - einama nuo vieno dalyko iki kito, pareikiant tokio masto rašinius, yra svarbu išlikti profesionaliam ir motyvuotam, rišlūs sakiniai yra taip pat neįtikėtinai svarbūs - nesakau jog tai buvo ištisos klaidos, tačiau dalis šių dalykų nebuvo atlikta. Kas liečia laiško turinį, pasigedau kažko naujo, ypač tokio kas įtrauktų žaidėjus į firmos veiklą ar jos tapatybę, neįsivaizduoju kaip planuoji firmuoti savo kolektyvą, nežinau ko iš jo reikalausi ir ką su juo planuoji daryti. Dar viena iš priežasčių kodėl nesi tarp pagrindinių kandidatų, tavo motyvacija ir noras darbui - ne buvau įtikintas jog nori pareigų jog kažką atlikti ar kažkuo didžiuotis, apart pasiekimo idėjos. Antrasis kandidatas - po paskutinių paliktų pareigų, vis dar nesu įsitikinęs ar tikrai nori ir ar apsiimsi darbu kurio reikia šiai firmai, nebuvau patenkintas skubotu ir nepraneštu sprendimu. Laiškas tvarkingas, pateiktos idėjo gundo, tačiau likau šiek tiek nustebęs, minėjai jog turi daug patirties, ko nepastebėjau praeitoje tavo kadencijoje. Šį kartą prie pagrindinių kandidatų taves nebus. Trečiasis kandidatas - pradedu abejoti ar esi nusitekęs vadovauti firmai, pastarieji įšsišokimai serveryje parodo tik tai ko mažiausiai noriu iš kandidato į vadovo pareigas, fakto jog praeityje nebuvo elgiamasi deramai niekuomet neatmetu, šį kartą ne išimtis. Nors ir laiškas tvarkinas ir kupinas informacijos, kas liečia jį, asmeniškai palaikau kitokį firmos kolektyvo pasirinkimą, tuo labiau jog tai vis tiek yra žaidimas, toks požiūris į kolektyvo atsirinkimą laikui bėgant taptų tik labiau problematišku ir skatintų atsakinėti į elementarius klausimus - atsakymai būtų akivaizdūs, tačiau ne malonūs. Viena iš idėjo paliko didžiulį klaustuką, „įsivaizduojami transportai”, sunku įsivaizduoti kaip tai atrodytų o tuo labiau ir būtų sumuojami jog pasikelti rangą paprastam firmos darbuotojui. Dėl šių išvardintų priežasčių, prie pagrindinių kandidatų taves nebus. Ketvirtasis kandidatas - esi dar vienas klaustukas tarp kandidatų, pasirodantis tarpais, tavo rodomas aktyvumas nėra tokiame pastovumo lygyje kuriame galėčiau neabėjoti apie tavo ateitį vadovo kėdėje. Kas liečia laišką, viena iš rimčiausių kandidatūrų, bet kadangi laikausi savo žodžio ir nuomonės, šį kartą prie pagrindinių kandidatų tavęs nepriskirsiu. Pirmą priežastį kaip ir išdėsčiau, antroji - laiške, neradau idėjų, todėl pasakymas „automatizuosiu” firmos veiklą, daug neįrodo, nebuvo pateikta priežastys kam to reikia ir kokią naudą tai atneštų, kita - idėjos, neįmanoma įsivaizduoti kaip atrodys darbuotojo kasdienybė, kas neteikia daug vilčių.

 

PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
Pagrindiniai šių rinkimų kandidatai yra Selmis_Lukas ir Everett_Sanchez. Pradedant nuo Selmio (Lukas), laiškas tvarkingas, pasigedau idėjų, ne kažko unikalaus, tačiau kaip ruošiesi išnaudoti forumo galimybes. Tokie dalykai mechanikų firmoje yra pakankamai lengvi jog sugalvoti ir realizuoti, todėl įsivaizduoju jog galėjai kažką pateikti. Pateikiai šokią tokią viziją su kuria planuoji dirbti, kas yra smagu, tačiau prie to paties pasigedau ir tos dalies išsamumo. Priešingai tavo konkurentas Everett (Danas), pateikė pakankamai idėjų ir sistemų su kuriomis norėtų dirbti ir planuoja būti užimtas, turėjo rimtų argumentų siekti kitų pareigų bei rotuoti nuo vienos serveryje esančios veiklos iki kitos, kas yra iš tiesų džiugu. Taip pat grafiškai pateiktas laiškas buvo malonus skaitymui. 

Kadangi viename iš praeitų rinkimų minėjau jog ateityje ruošiuosi suteikti progą pasitaisyti reputaciją, todėl tikiuosi jog pareigas vertinsi taip kaip bandei manę įtikinti laiške. Iš tavęs reikalausiu tikrai daug, todėl nenoriu jog mano įdėtos viltys į tavę taptų klaidomis. Tikiuosi supranti ko iš tavęs tikiuosi einant šios firmos vadovo pareigas, linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią mechanikų direktoriaus kėdę užima Everett_Sanchez.

year GIF

Redaguota Hitautas_White

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

KkyyJNn.pngzHTpnuy.png

Girdi? Sėkmės nepadarant gaujos iš firmos ir pagaliau pasiekus norimas pareigas. Kai stengiesi gali pasiekti savo užsibrėžtą tikslą, tad parodyk, kad nesi average gaujos narys.

Redaguota Gruzinas_Tortilla

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.