Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjų kolektyvas turi vadovą,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Šį kartą nusprendžiau žiūrėti ne tiek į unikalias idėjas, labiau į tai ką planuojate ir norite daryti su firmą. Negaliu sakyti jog esu nusivylęs rinkimais, tačiau jais ir nesidžiaugiu, konkurencija nebuvo tokia kokios norėjau ar bent tikėjausi, nors ir vasaros metas - nepamirštu fakto jog tai puikiausias metas atgauti reputaciją ir siekti daugiau. Nusprendžiau dirbti su žmogumi kuris dar nėra turėjęs pareigų, tačiau savo norą rodo žaidime, ypač savo aktyvumu. Tikiuosi sprendimas pasiteisins ir per tam tikrą laiką turėsime dar vieną kupiną idėjų ir motyvacijos direktorių.

KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
Pirmasis kandidatas - kaip ir praeituose rinkimuose, laiškas tvarkingas, tačiau neskubėčiau šokti nuo vienų iki kitų taip skubotai. Pirmasis klausimas man kilo, sieki pareigų dėl titulo ar tu tikrai to nori jog padaryti kažką naudingo, ne tik sau bet ir dėl firmos ir joje dirbančių žaidėjų. Einant prie laiško turinio, radau tą patį ką ir praeitame laiške, alternatyvą atrankoms - ko tikrai nereikia, kadangi atrankos į darbą forume jau ir taip yra konfiencialios, jų niekas nemato, todėl vis dar nesuprantu paskirties, prie to paties, jos ir nepalaikau. Didžioji dalis laiško yra tas pats ką mačiau praeitą kartą, todėl daugiau kritikos suteikti negaliu, apart to jog naudingiau yra rašyti nuo tuščio lapo. Antrasis kandidatas - esi labai jaunas asmuo, nenoriu apkrauti darbu kuomet pats nebūsi pilnai pasiruošęs, ypač pajautęs kiek tai turi atsakomybės ir reikalauja laiko bei pastangų jog išlaikyti firmą aukštoje vietoje. Pats laiškas nebuvo kažkas neįtikėtino, labai mažai atiduotų patangų, kas neabėjoju būtų ir firmoje. Trečiasis kandidatas - esi bagažą idėjų turintis asmuo, sistemos kurias aprašei tikrai norėtūsi pamatyti, tačiau ne šį kartą. Pradėsiu nuo aktyvumo, kuriuo nesu patenkintas kaip iš kandidato kuris siekia vadovo pareigų. Laiškas tvarkingas ir rišlus, patogus skaitymui maloniai suskirstytas į paragrafus, kad ir koks jis bebūtų, prie pagrindinių kandidatų tavęs nebus. Ketvirtasis kandidatas - dar vienas neaiškus asmuo, nesu įsitikinęs kodėl pildai, dėl pareigų ar dėl noro dirbti. Laiškas labai trumpas ir neinformatyvus, galiu prikibti prie kiekvieno punkto, tačiau tam reikėtų daug laiko. Labai trumpai, trūko rimtų argumentų, rišlių sakinių ką darysi, kodėl tai darysi ir kodėl tai būtų naudinga, trūko tavo nuomonės. Prie to paties galiu pridėti jog pagelbėtų peržvelgiant mano senus rinkimus jog atkreipti dėmesį į kritiką ir į tai ko ieškau.

 

PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
Šį kartą turime tik vieną kandidatą kuris užima šių rinkimų podiumą, Marko_Moretti. Tikiuosi tokia nuomonė kurią turėjai buvo įtakota kitų žmonių, dėl kurių ir buvo padarytos praeities klaidos, prie to paties, tikiuosi jog iš jų pasimokei ir jų išvysti daugiau neteks. Dabar prie linksmesnės temos, pateiktas laiškas tvarkingas, rišliai pateiktos mintys, labiausiai pasigedau idėjų, tačiau tikiuosi jog mintys ir įgauta patirtis per laiką taps kažkuo unikaliu. Taip pat tikiuosi jog laikysiesi savo žodžio ir jie netaps tuščiais pažadais ir atidėtais planais. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Marko_Moretti.

truck GIF

Redaguota Hitautas_White

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pagaliau atėjo sulaukta akimirką! Didžiausi sveikinimai tau iš mano pusės! Tikiuosi nenuvilsi manęs, sugalvosi kažką tokio kad būtų 2020 metų BOMBA

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

cCuiWY2.png

Dėl susidariusios situacijos su jau buvusiu pervežėjų direktoriu (mušam rekordus), nenoriu rengti dar vienų direktoriaus rinkimų, todėl pareigas perduosiu tam asmeniui kuris turėjo būti antroje vietoje tačiau nebuvo paminėtas tarp pagrindinių kandidatų. Tikiuosi tai pirmas ir paskutinis pokštas iš žaidėjų kurie gauna pareigas pirmą kartą. Tikiuosi stulpas padės suprasti jog bet koks panašus pasišiukšlinimas ir elgesys tiek forume tiek žaidime nebus priimtinas ar toleruojamas.

Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Justas_Jucius.

Redaguota Hitautas_White

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.