Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Rotacija policijos departamento viduje - turime vadovą,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Policijos vadovo rimkimai kaip ir visuomet, buvo ir bus tokie su kuriais rizikuoti negalima, šį kartą išimčių nedarau, noriu priminti jog šio departamento vadovo pareigos yra vienos iš rimčiausių firmų vadovų rate, todėl šioms pareigoms noriu žmogaus kuris jau turi patirties vadovo virtuvėje bei pačioje firmoje. Tiek su primuoju tiek su antruoju kandidatu buvo kitų dalykų praeityje kurių neatmečiau, todėl negalvokit jog tai buvo vienintelė proga pasirodyti, tikiuosi bent vieną iš jūsų ateityje siekiantį norimų pareigų, galbūt ne tik kitoje firmoje bet ir vėl, policijos departamente.

KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
Pirmasis kandidatas - įpusėjus skaityti tavo laišką pastebėjau jog nesi asmuo turintis patirties vadovo krėsle, todėl iškarto sunku priimti sprendimą ir leisti apsiimti būtent šios firmos veikla. Einant prie kitų punktų, pastebėjau jog pateikei idėjas, tačiau jų neaprašei, todėl nežinau kokią konkrečią funkciją jos atliks, apart to ką pasako temos ar idėjos pavadinimas. Viename iš paskutiniųjų punktų rašei jog baigei rašyti apie darbuotojų užimtumą, kurio nepastebėjau. Antrasis kandidatas - kaip ir pirmasis kandidatas, esi žmogus neturintis patirties vadovo kėdėje, apart to, laiškas tvarkingas ir maloniai pateiktas skaitymui. Bandyčiau rizikuoti, jeigu matyčiau daugiau pastangų iš tavęs pačio, tiek dirbant darbus, tiek žaidžiant ir rodant pavyzdį, nekalbu būtent apie dabartį, tai labiau kas buvo praeityje kas man labiausiai ir trugdo priimti kitokį sprendimą nei šiuo metu. Situacija nėra tokia kurios nebūtų įmanoma pakeisti, reikės šiek tiek daugiau laiko ir pastangų, esi dar pakankamai jaunas, todėl laiko visą tai pakeisti turi pakankamai.

 

PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
Manau nebus keista jog turime tik vieną asmenį šioje kategorijoje, Teddy_Wiliams. Labai trumpai, asmeniu šiek tiek buvau suabejojęs prieš suteikiant leidimą buvusiam policijos departamento direktoriui šį paskirti kaip savo pavaduotoją, žinojau jog jis bando susitvarkyti reputaciją ir siekti pareigų, tačiau nebuvau įsitikinęs kiek tai tęsis. Pastebėjęs jo investuojamą laiką ir darbą į policijos departamentą, toliau noriu dirbti su juo. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią policijos departamento direktoriaus kėdę užima Teddy_Wiliams.

Redaguota Hitautas_White

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu buvusį Policijos Dapartamento pavaduotoją kuris tapo dabartiniu direktoriumi smagu buvo kovoti dėl šios vadovo kėdės Hitauto sprendimas tikrai geras ir visi manau tuo yra patenkinti žiūrėk į šias pareigas kaip žiūrėjai į pavaduotoją ir belieka palinkėti didžiausios sėkmės šiose pareigose kurios tikėkimės taves nepakeis į blogają pusę ir išliksi toks pats kaip ir buvai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.