Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mechanikai pradės mokslo metus su nauju direktoriumi,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Tiesa pasakius tikėjausi daug daugiau konkurencijos būtent šiuose rinkimuose, vasaros pabaiga - prasideda mokslai, daugiau žaidėjų grįžtančių į serverį vėl žaisti ir praleisti laiką. Nepamirškim fakto jog ne kartą minėjau jog tikrai suteiksiu progas tiems kurie nori pasitaisyti reputaciją arba tiesiog siekti kažko daugiau nei vardo gaujų sarašo lentelėje. Per rinkimų pradžią ir iki paskutinių rinkimų valandų turėjau tik 3 kandidatus, iš kurių mačiau tik vieną kaip galimą kandidatą, tačiau vis tiek nenorėjau rizikuoti po to kas įvyko praėjusį kartą, todėl nusprendžiau dar kartą pratesti rinkimus, gerai pagalvojęs ir įvertinęs tai ką pateikei kandidatūroje nusprendžiau priimti spendimą kurį norėjau matyti, todėl tikiuosi jis bus įvertintas.

KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
Pirmasis kandidatas - nesu įsitikinęs ar pilnai supranti "firmos valdymas" žodžių koncepto, pats laiškas neinformatyvus, neradau nieko prasmingo kas patrauktų mano dėmesį ties tavo laišku, atrodo jog buvo ieškoma *shortcut'ų* jog greičiau jį parašyti. Prie to paties, nesu už išankstinius sprendimus pasirinkti pavaduotoją, nors tai ir nutinka vidurį kadencijos kuomet direktorius į pagalbininkus pasiima draugą jog jį pavaduoti, asmeniškai tokių sprendimų nepriiminėčiau, įsitikinčiau ar vienas galiu susitvarkyti su firma, tuomet ieškočiau išeičių kaip palengvinti darbą sau, pavaduotojas tikriausiai būtų vienas iš tų atvėjų kuomet pats negali kas dieną aktyviai prižiūrėti ir valdyti savo firmos. Antrasis kandidatas - asmeniškai nežinau kodėl švaistei laiką rašant šį laišką, aktyvumas žaidime tikrai nežavi, pats pastebėtas nesi, didžiąją vasaros dalį serveryje taip pat nemačiau. Tai yra pagrindinė priežastis kodėl nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų.

 

PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
Šį kartą turiu du rimtus kandidatus į šias pareigas, Lukas_Dmkl ir Beniux_Subas. Pradėsiu nuo Luko - nesitikėjau tavęs šiuose rinkimuose, tiesą pasakius nustebau, tačiau tai nepadarė kažkiokio *wow* įspūdžio, ypač punktas kurį pats paminėjai "idėjos", nereikalavau išradinėti antrą dviratį, tačiau nesulaukiau net kažko banalaus kas šiek tiek užimtų darbuotojus ar pritrauktų į firmą, apart to ką jau darbas turi iš kodo pusės, pats laiškas ir kitas turinys išskiriant idėjas tvarkingas. Benas - tikiuosi jog tas klaidas kurias paminėjai iš praeitos kadencijos taisysi ir tų pačių matyti neteks, tai buvo pagrindinė korta kurią turėjai ir galėjai atiduoti šiame laiške, todėl džiaugiuosi jog neslėpi tų dalykų kurie buvo akivaizdžiai klaidos. Tikiuosi tiek firma tiek aš galėsiu su tavimi dirbti kaip komanda, esu įsitikinęs jog žinai apie ką kalbu, todėl tikiuosi jog nepadarysi tos pačios klaidos dėl kurios gailėjaisi. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią mechanikų direktoriaus kėdę užima Beniux_Subas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Sveikinu,Benai. Manau ši kadencija tavo bus ilgesnė ir geresnė, nei buvusi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

nu kžn sveikinu pažiūrėsim kaip čia bus 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.